Support för PS5™

PlayStation®5

PlayStation-support

Kom igång med din PS5

Är du ny användare? Den här guiden hjälper dig med konfigurationen av din PS5.

Uppdatera systemprogramvaran

Håll PS5 uppdaterad med den senaste systemprogramvaran.

Guide till USB-portarna på PlayStation 5

Ta reda på hur du använder USB-portarna på PS5 till att ladda och ansluta enheter.

PS4-spel

Vill du veta mer om bakåtkompatibilitet på PS5 och hur du uppgraderar ett PS4-spel till versionen för PS5?

Överföra data från PS4 till PS5

Ta reda på hur du överför framsteg, konton och spel till PS5.

Hantera lagringen på PS5

Ta reda på hur du lagrar och hanterar data på PS5.

Utöka lagringsutrymmet på PS5

En guide till hur du utökar lagringsutrymmet på PS5 med en extern USB-enhet.

Har du problem med ditt PlayStation 5-system?

Ta reda på hur du löser problem med hjälp av våra portaler för självbetjäning.

Letar du efter PlayStation-handböcker?

Hitta onlinehandboken för ditt PlayStation-system.