Support för PS5™

PlayStation®5

PlayStation-support

Vad kan vi hjälpa dig med?

Välj en kategori nedan:

Tillbaka till kategorier
PS5-konfiguration och -funktioner
Tillbaka

PS5-konfiguration och -funktioner

Hantera lagring

Så här hanterar du lagringsutrymmet på en PS5-konsol

Ta reda på hur du frigör utrymme i PlayStation®5-konsolens lagringsutrymme, sparar spel i utökat USB-lagringsutrymme och flyttar sparade data med PlayStation®Plus-molnlagring.

Säkerhetskopiera och återställa PS5-konsoldata

Du kan skydda dina viktiga data genom att regelbundet säkerhetskopiera dem. Du kan säkerhetskopiera data från lagringsutrymmet på PlayStation®5-konsolen på USB-lagringsenheter.

PlayStation®Plus-molnlagring för PS5-konsoler

Ta reda på hur du använder PlayStation®Plus-molnlagring för att kopiera och ladda ned sparade data och frigöra lagringsutrymme på din PlayStation®5-konsol.

Överför spel och sparade data från PS4-konsoler till PS5-konsoler

Ta reda på hur du överför spel och sparade data från PlayStation®4-konsoler till PlayStation®5-konsoler med hjälp av Wi-Fi, lokalt nätverk, utökat lagringsutrymme eller PS Plus-molnlagring.

Utökat USB-lagringsutrymme på PS5-konsoler

Läs om hur du formaterar USB-enheter som utökat USB-lagringsutrymme, vilka USB-enheter som kan användas som utökat USB-lagringsutrymme och vad som kan lagras i utökade USB-lagringsutrymmen.

PlayStation-trophies

Läs om trophyinställningar, hur din trophynivå fastställs och hur du synkroniserar trophies på PlayStation®5-konsoler.

Så här lägger du till en M.2 SSD i en PS5-konsol

Ta reda på vilka M.2 SSD-enheter som kan användas för att utöka lagringsutrymmet för din PlayStation®5-konsol och hur du sätter in en M.2 SSD i expansionskortplatsen.

Supportvideo: M.2 SSD-installation för PS5-konsoler