Konto och säkerhet

PlayStation-support

Återställa lösenord

Testa vårt nya verktyg för återställning av lösenord för PlayStation för att återställa ditt konto.

Hur kommer jag igång?

Ta reda på hur du skapar ett konto, tar kontakt med vänner och börjar spela på PlayStation Network.

Hur skyddar jag mitt konto?

Läs om de bästa sätten att skydda ditt konto på PlayStation Network.

Om ditt konto

Läs om hur du hanterar ditt konto och hur du kommer igång på PlayStation Network. När du ska skapa ett konto behöver du ditt inloggnings-ID (din e-postadress) och ditt online-ID (användarnamn).

Aktivera konsolen som den primära

Ta reda på hur du aktiverar och avaktiverar en konsol. Genom att aktivera enheten så kopplas ditt PlayStation-system till ditt konto, så att du kan komma åt innehåll på PlayStation Store.

Tänk på säkerheten med PlayStation

Hitta säkerhetsverktyg och tips för spelare i alla åldrar. Ta reda på hur du hjälper dina barn att skydda dig själva på PlayStation Network och att följa våra säkerhetsregler så att de får en så bra upplevelse som möjligt.

Skapa familjekonton på PlayStation

Skapa och hantera familjekonton och dela innehåll och abonnemang.