Länka sociala medier och strömningstjänster på PS5™-konsoler

Så här länkar du till sociala medier och strömningstjänster på PS5™-konsoler

Ta reda på hur du länkar dina konton på sociala medier och strömningstjänster till ditt konto på en PS5-konsol.

Varför bör du länka till sociala medier och strömningstjänster på PS5-konsoler?

Genom att länka till dina konton på sociala medier och strömningstjänster kan du ta PlayStation-upplevelsen bortom PS5-konsolen:

När du måste länka en tjänst innan du kan använda den visas ett meddelande på skärmen. Följ anvisningarna på skärmen och ange ditt lösenord.

Länka och ta bort länkar till tjänster på PS5-konsoler

• Gå till hemskärmen och välj Inställningar > Användare och konton > Länka till andra tjänster.