Abonnemang

PlayStation-support

Behöver du hjälp med PlayStation®Plus?

Supportinformation för bland annat onlinespel för flera spelare, molnlagring och Spel varje månad.

Behöver du hjälp med PlayStation®Plus?

Supportinformation för bland annat onlinespel för flera spelare, molnlagring, månatliga spel och mycket mer.

Hur avslutar jag ett abonnemang?

Ta reda på vad som händer med dina förmåner när du avslutar ett abonnemang eller startar ett nytt.

Hantera abonnemang på webben

I den här videon får du veta hur du hanterar PlayStation-abonnemang via webbläsare.

PS Plus-lagring

Läs mer om molnlagring på PlayStation®5 och onlinelagringsutrymme för PlayStation®4.

Använda handkontroller med PS Now

Ta reda på vilka handkontroller som kan användas med PS Now på PS4, PS5 och PC.

Vilka funktioner fungerar på PS Now?

Läs mer om att spara spel, flerspelaralternativ och PSN-funktioner som är kompatibla med PS Now.

Support för PlayStation®Now

Ta del av tips för datorkonfiguration, strömning, hämtning och hantering av PS Now-konton.