Avsluta PlayStation Plus

Så här säger du upp PlayStation Plus

Ta reda på hur du säger upp ditt abonnemang och vad som händer med dina PlayStation®Plus-förmåner när du säger upp och sedan aktiverar abonnemanget på PlayStation Plus igen.

Säga upp PlayStation Plus i webbläsaren

1. Logga in på Kontohantering.

2. Välj Abonnemang på menyn till vänster på skärmen.

3. Välj Säg upp abonnemang bredvid PlayStation Plus.

1. Gå till Inställningar > Användare och konton.
  2. Välj Konto > Betalning och abonnemang > Abonnemang > PlayStation Plus.
  3. Välj Säg upp abonnemang.
  1. Gå till PlayStation Plus > Hantera medlemskap > Abonnemang.
  2. Välj Säg upp abonnemang.

Välj Aktivera abonnemanget igen före nästa betalningsdatum för det aktuella abonnemanget om du vill fortsätta abonnera.

Vilka förmåner förlorar jag om jag avslutar PlayStation Plus?

Om du avslutar ditt PlayStation Plus-abonnemang fortsätter du att ha tillgång till alla förmåner med PlayStation Plus-abonnemanget fram tills slutet av abonnemangsperioden du har betalat för.

När PlayStation Plus-abonnemanget upphör förlorar du åtkomsten till alla PlayStation Plus-förmåner, t.ex. månatliga spel, onlinelagringsutrymme och onlinespel för flera spelare.

Vilka månatliga spel förlorar jag om jag säger upp PlayStation Plus?

När ditt PlayStation Plus-abonnemang upphör har du inte längre tillgång till material du har hämtat utan kostnad som del av abonnemanget (som månatliga spel). Däremot behåller du PlayStation Plus-paket och -avatarer du löst in och köp du gjort med rabatt via PlayStation Plus.

Abonnera igen på PlayStation Plus

Om ditt PlayStation Plus-abonnemang upphör, men du förnyar det igen senare får du åter tillgång till allt material som du hade hämtat tidigare via PlayStation Plus (som månatliga spel).

Om ditt abonnemang sägs upp till följd av avstängning på grund av brott mot mötesplatsens uppföranderegler får du ingen återbetalning för eventuell oanvänd abonnemangsperiod enligt tjänstevillkoren för PSN.

Vi återbetalar inga abonnemangsbetalningar som du gjort tidigare i enlighet med policyn för att ångra köp på PlayStation Store, med undantag för om det krävs enligt lag.