Avsluta PlayStation Plus

Så här säger du upp PlayStation Plus

Ta reda på hur du säger upp ditt abonnemang och vad som händer med dina PlayStation®Plus-förmåner när du säger upp och sedan aktiverar abonnemanget på PlayStation Plus igen.

Så här säger du upp PlayStation Plus i webbläsaren

1. Logga in på Kontohantering.

2. Välj Abonnemang på menyn till vänster på skärmen.

3. Välj Säg upp abonnemang bredvid PlayStation Plus.

1. Gå till Inställningar > Användare och konton.
  2. Välj Konto > Betalning och abonnemang > Abonnemang > PlayStation Plus.
  3. Välj Säg upp abonnemang.
  1. Gå till PlayStation Plus > Hantera medlemskap > Abonnemang.
  2. Välj Säg upp abonnemang.

Välj Aktivera abonnemanget igen före nästa betalningsdatum för det aktuella abonnemanget om du vill fortsätta abonnera.

Vilka förmåner förlorar jag om jag avslutar PlayStation Plus?

Om du avslutar ditt PlayStation Plus-abonnemang fortsätter du att ha tillgång till alla förmåner med PlayStation Plus-abonnemanget fram tills slutet av abonnemangsperioden du har betalat för.

När PlayStation Plus-abonnemanget upphör förlorar du åtkomsten till alla PlayStation Plus-förmåner, t.ex. Spel varje månad, onlinelagringsutrymme och onlinespel för flera spelare.

Vilka spel från Spel varje månad förlorar jag om jag avslutar PlayStation Plus?

När ditt PlayStation Plus-abonnemang upphör får du inte längre tillgång till material du har hämtat kostnadsfritt inom abonnemanget (t.ex. Spel varje månad från PS Plus). Däremot behåller du PlayStation Plus-paket och avatarer du löst in och köp du gjort med rabatt via PlayStation Plus.

Abonnera igen på PlayStation Plus

Om ditt PlayStation Plus-abonnemang upphör, men du förnyar det igen senare får du åter tillgång till allt material som du hade hämtat tidigare via PlayStation Plus (som Spel varje månad).

Obs! Om ditt abonnemang stängs till följd av uteslutning på grund av brott mot uppförandereglerna, får du ingen återbetalning för eventuell oanvänd abonnemangstid i enlighet med tjänstevillkoren för PSN.

Vi återbetalar inga abonnemangsbetalningar som du gjort tidigare i enlighet med policyn för att ångra köp på PlayStation Store, med undantag för om det krävs enligt lag.