Direktuppspelning av musik och poddsändningar på PS5-konsoler

Direktuppspelning av musik och poddsändningar på PS5-konsoler

Ta reda på hur du lyssnar på din favoritmusik och dina favoritpoddsändningar på din PlayStation®5-konsol.

Spotify och Apple Music är endast tillgängligt i vissa länder och regioner. Mer information om tjänster och konton finns på webbplatsen för Spotify respektive Apple Music.

Så här laddar du ned appar för musikdirektuppspelning på PS5™-konsoler

1. Välj Alla appar på hemskärmen för medier.
  2. Välj Spotify eller Apple Music
  3. Välj Ladda ned
  4. Följ instruktionerna på skärmen för att logga in på ditt Spotify- eller Apple Music-konto eller för att registrera dig för ett nytt konto.
    Apparna länkas till PS5-konsolen.

Direktuppspelning av musik och poddsändningar på PS5-konsoler

1. Tryck på PS-knappen för att öppna Kontrollcenter och välj sedan Musik.
  2. Välj en låt, ett album, en spellista eller en poddsändning välj sedan Spela upp för uppspelning.
    Den musik eller poddsändning som spelas upp visas som ett kort i Kontrollcenter. Du kan använda uppspelningsfunktioner som att pausa, spola framåt och spola bakåt.
  • Om du vill växla mellan musikdirektuppspelningstjänster väljer du Musikkällor.
  • Du kan använda den trådlösa handkontrollen eller mediefjärrkontrollen (CFI-ZMR-serien, säljs separat) till att styra uppspelningsfunktionerna. Uppspelningsknappstilldelningar för den trådlösa handkontrollen visas på kortet för det medium som spelas upp.
  • Du kan förbättra ljudet för musik och poddsändningar genom att anpassa inställningarna för ljudutdataenheten, välja önskad volymnivå och mycket mer.

Direktuppspelning av musik och poddsändningar när du spelar spel på PS5-konsoler

1. Tryck på PS-knappen för att öppna Kontrollcenter och välj sedan Musik.
    Din senast spelade musik och poddsändningar visas.
  2. Välj den låt eller poddsändning du vill lyssna på.
    Det du har valt spelas upp automatiskt.
  • Den låt eller poddsändning som spelas upp visas som ett kort i Kontrollcenter. Välj kortet om du vill pausa eller få tillgång till andra uppspelningskontroller. Tryck på PS-knappen så återgår du till spelet du spelade.
  • Välj kortet Spelas nu i Kontrollcenter och tryck på fyrkantsknappen på handkontrollen för att pausa och starta uppspelning av låtar.
  • Om du spelar ett spel eller använder en app och vill gå tillbaka till det senaste kortet utan att visa Kontrollcenter trycker du två gånger på PS-knappen.