Få tillgång till PlayStation Plus-spel

Ta reda på hur du får tillgång till månatliga PlayStation®Plus-spel och PlayStation Plus-kataloger.

Så här laddar du ned månatliga PlayStation Plus-spel

Månatliga spel är spel som du kan ladda ned och spela utan extra kostnad via PlayStation Plus-medlemskapet. Nya spel läggs till varje kalendermånad.

När du väljer ett PlayStation Plus-spel kan du fjärrstarta nedladdningen till din PlayStation®5- eller PlayStation®4-konsol med hjälp av en webbläsare eller PlayStation App. Om du vill ha mer information läser du i guiderna nedan.

1. Gå till hemskärmen för spel, rulla åt höger och välj PlayStation Plus.

2. Rulla till fliken Förmåner och välj Månatliga spel.

3. Välj spelet och välj Ladda ned.

1. Gå till funktionsskärmen, rulla åt höger och välj PlayStation Plus.

2. Rulla nedåt och välj Månatliga spel.

3. Välj spelet och välj Lägg till i bibliotek > Ladda ned.

Få tillgång till PlayStation Plus-kataloger

Om du har ett PlayStation Plus Extra-medlemskap har du tillgång till PlayStation Plus-spelkatalogen.

Om du har ett medlemskap i PlayStation Plus Premium har du tillgång till spelkatalogen och klassikerkatalogen.

Om du har ett PlayStation Plus Premium-medlemskap kan du strömma många spel i PlayStation Plus-spelkatalogen och klassikerkatalogen.