Abonnera på PlayStation®Plus och ladda ned månatliga spel

Ta reda på hur du kan abonnera på PlayStation Plus och ladda ned månatliga spel på en PS5™-konsol eller PS4™-konsol.

Abonnera på PlayStation Plus på PS5-konsoler

1. På hemskärmen med alla dina spel bläddrar du till höger och väljer PlayStation Plus-ikonen.
  2. Följ anvisningarna på skärmen för att konfigurera ditt abonnemang.
  1. På funktionsskärmen bläddrar du åt höger och väljer PlayStation Plus-ikonen.
  2. Följ anvisningarna på skärmen för att konfigurera ditt abonnemang.
  • Besök PlayStation Plus-sidan och välj ett abonnemang.

Lös in ett PlayStation Plus-presentkort (kupongkod)

Gå till kupongguiden nedan för anvisningar om hur du löser in din kod på enheten.

Ladda ned månatliga PlayStation Plus-spel

Månatliga spel från PlayStation Plus är spel som du kan ladda ned och spela utan extra kostnad via PlayStation Plus-medlemskapet. Nya spel läggs till varje kalendermånad.

1. På hemskärmen med alla dina spel bläddrar du till höger och väljer PlayStation Plus-ikonen.
  2. Markera spelet och välj Lägg till i bibliotek > Ladda ned.
  1. Gå till PlayStation Store.
  2. Välj fliken PlayStation Plus
  3. Markera spelet och välj Lägg till i bibliotek > Ladda ned.

När du väljer ett PlayStation Plus-spel kan du välja att fjärrstarta nedladdningen till din PS5-konsol eller PS4-konsol via en webbläsare eller PlayStation App I guiden nedan hittar du mer information.

Observera att om du har hämtat ett spel eller lagt till det i nedladdningslistan innan det tas bort från månatliga PlayStation Plus-spel kommer du att kunna spela det under hela ditt medlemskap på PlayStation Plus. Om du väljer att avbryta ditt medlemskap kommer du inte att ha åtkomst till innehåll som laddats ned som en del av de månatliga PlayStation Plus-spelen, men du återfår åtkomst om du börjar att abonnera igen.