Abonnera på PlayStation Plus och ladda ned månatliga spel

Ta reda på hur du kan abonnera på PlayStation®Plus och ladda ned månatliga spel på en PS5™-konsol eller PS4™-konsol.

Så här abonnerar du på PlayStation Plus

Webbläsare: abonnera på PlayStation Plus

1. Besök PlayStation Plus-sidan och välj ett abonnemang.
  2. Följ anvisningarna på skärmen för att konfigurera ditt abonnemang.
  1. På hemskärmen för dina spel rullar du åt höger och väljer PlayStation Plus-ikonen.
  2. Följ anvisningarna på skärmen för att konfigurera ditt abonnemang.
  1. På funktionsskärmen bläddrar du åt höger och väljer PlayStation Plus-ikonen.
  2. Följ anvisningarna på skärmen för att konfigurera ditt abonnemang.

Så här laddar du ned månatliga PlayStation Plus-spel

Månatliga spel från PlayStation Plus är spel som du kan ladda ned och spela utan extra kostnad via PlayStation Plus-medlemskapet. Nya spel läggs till varje kalendermånad.

När du väljer ett PlayStation Plus-spel kan du välja att fjärrstarta nedladdningen till din PS5-konsol eller PS4-konsol via en webbläsare eller PlayStation App I guiden nedan hittar du mer information.

1. På hemskärmen för dina spel rullar du åt höger och väljer PlayStation Plus-ikonen.
  2. Markera spelet och välj Lägg till i bibliotek > Ladda ned.
  1. Gå till PlayStation Store.
  2. Välj fliken PlayStation Plus
  3. Markera spelet och välj Lägg till i bibliotek > Ladda ned.

Observera att om du har hämtat ett spel eller lagt till det i nedladdningslistan innan det tas bort från månatliga PlayStation Plus-spel kommer du att kunna spela det under hela ditt medlemskap på PlayStation Plus. Om du väljer att avsluta ditt medlemskap kommer du inte att ha åtkomst till innehåll som laddats ned som en del av de månatliga PlayStation Plus-spelen, men du återfår åtkomst om du börjar att abonnera igen.

Så här löser du in ett PlayStation Plus-presentkort (kupongkod)

Gå till kupongguiden nedan för anvisningar om hur du löser in din kod på enheten.