Så här hittar och hämtar du spel du köpt från Playstation™Store

Så här hittar och hämtar du spel du köpt från Playstation™Store

Ta reda på hur du laddar ned innehåll du köpt från PlayStation Store till din PS5™- eller PS4™-konsol och hur du fjärrhämtar spel.

Så hittar du dina PlayStation Store-köp

Webbläsare och PlayStation App: hitta köpt innehåll

• Logga in på PlayStation.com och välj My PlayStation > Spelbibliotek.
  • Öppna PlayStation App och välj Spelbibliotek > Köpt.
  • Gå till Hem för spel > Spelbibliotek.

• Gå till Bibliotek Köpt.

Hur laddar jag ned spel och tillägg från PlayStation Store?

PS5-konsol: ladda ned spel och tillägg

1. Välj Spelbibliotek i Hem för spel
  2. Välj spelet du köpt > Ladda ned
  3. Spelet installeras automatiskt. Beroende på spelet kan det gå att kopiera och spela en del av spelet direkt.
  4. Om du vill köpa och ladda ned tillägg söker du efter spelet på PlayStation Store, väljer spelhubben och bläddrar till avsnittet Tillägg.
  1. Gå till Bibliotek och välj mappen Köpt.

2. Välj det spel du vill hämta.

3. Välj Ladda ned.

4. Om du vill köpa och ladda ned tillägg väljer du spelet > PlayStation Store > Dina tillägg.

Så här fjärrhämtar du PlayStation-spel

När du köper ett spel kan du välja att fjärrhämta spelet via en webbläsare eller PlayStation App. Om du vill starta en fjärrnedladdning måste du konfigurera automatiska nedladdningar för konsolen.

1. Logga in på PlayStation.com och välj My PlayStation > Spelbibliotek, eller öppna PlayStation App och välj Spelbibliotek > Köpt
  2. Välj spelet du vill hämta i listan med köpta spel och välj Ladda ned
  3. Välj den PlayStation-konsol du vill hämta till.
  4. Spelet hämtas automatiskt.

Om du inte har en länkad konsol visas ett hänglås vid spelet. Om du inte har konfigurerat automatiska nedladdningar laddas spelet ned nästa gång du slår på konsolen.