Dela skärmbilder och videoklipp på PS5™-konsoler

Dela skärmbilder och videoklipp på PlayStation®5-konsoler

Du kan snygga upp dina skärmbilder och videoklipp på PS5™-konsoler och skapa minnen från dina spel.

Redigera videoklipp och skärmbilder på PS5-konsoler

Gå till Hem för spel och välj Mediegalleri för att se dina skärmbilder och videoklipp. Öppna en skärmbild eller ett videoklipp och välj Redigera. Du kan redigera dina skärmbilder och videoklipp på följande sätt:

Beskära:
Rotera och rama in skärmbilden.

Lägga till text:
Överlagra text och skriv ett meddelande.

Trimma:
Ta bort överflödig inspelningstid i början eller slutet av videoklipp. Innan du sparar videoklipp väljer du Förhandsvisaför att se hur de ser ut.

Omslagsfoto:
Ange miniatyromslagsfoto för videoklipp.

Du kan ta skärmbilder i videoklipp genom att välja Ta skärmbild.

Redigera videoklipp och skärmbilder med hjälp av Share Factory Studio

Du kan använda Share Factory Studio till att redigera dina skärmbilder och videoklipp genom att lägga till effekter och musik till dem. Om du vill skapa ett videoprojekt går du till Hem för spel och väljer Share Factory Studio.

• När du exporterar innehåll från Share Factory Studio lagras det i lagringsutrymmet på konsolen och du kan öppna det i Mediegalleri.

Videoredigerare:
Skapa videoklipp som ser professionella ut genom att lägga till berättarröst, introduktioner, övergångar och effekter som slowmotion och tidsfördröjning. Det finns även alternativ i videoredigeraren för att skapa längre videoklipp och för detaljerad redigering.

Fotoredigerare:
Lägg till text, filter, dekaler och mycket mer till skärmbilder.

Verktygslåda:
Anslut en USB-enhet och importera favoritbilder, favoritvideofilmer och favoritmusik för användning i Share Factory Studio.

Nyhetsflöde:
Nyheter om Share Factory Studio.