Ändra e-postadress för ditt inloggnings-ID

Så här ändrar du e-postadress för ditt inloggnings-ID för PlayStation

Ändra eller återställ ditt inloggnings-ID (e-postadress) på PlayStation™Network (PSN).

Vad är ett inloggnings-ID (e-postadress)?

Alla konton har ett unikt inloggnings-ID, vilket motsvarar en giltig e-postadress som används för att logga in på PSN. E-post är det primära kommunikationssättet mellan PlayStation och spelare och används för att:

• verifiera ditt konto
  • se till att dina uppgifter är skyddade
  • hålla dig uppdaterad om viktig kontoinformation.

Vi rekommenderar att du använder en uppdaterad e-postadress som du kommer åt.

Så här ändrar du ditt inloggnings-ID

Du loggas ut från alla enheter när du ändrar inloggnings-ID (e-postadress). När du ändrar din e-postadress får du ett e-postmeddelande till din gamla e-postadress med ditt nya inloggnings-ID (e-postadress).

Webbläsare: ändra inloggnings-ID

1. Logga in på Kontohantering via en webbläsare.
  2. Välj Säkerhet i sidofältet.
  3. Klicka på Redigera bredvid Inloggnings-ID (e-postadress)
  4. Ange din nya e-postadress och klicka på Spara
  5. Du kan behöva ange lösenordet igen av säkerhetsskäl.
  6. Du får ett e-postmeddelande till din nya e-postadress där du ombeds att bekräfta ditt nya inloggnings-ID. Klicka på knappen Bekräfta nu i meddelandet. Du får även ett e-postmeddelande till din gamla e-postadress som informerar om ändringen.
  1. Gå till Inställningar > Användare och konton > Konto

2. Välj Inloggnings-ID (e-postadress). Ange din nya e-postadress och klicka på Spara. Du kan behöva ange lösenordet på nytt.

3. Du får ett e-postmeddelande till din nya e-postadress där du ombeds att bekräfta ditt nya inloggnings-ID. Klicka på knappen Bekräfta nu i meddelandet. Du får även ett e-postmeddelande till din gamla e-postadress som informerar om ändringen.

1. Gå till Inställningar > Kontohantering > Kontoinformation > Inloggnings-ID och ange ditt lösenord.
  2. Ange ditt nya inloggnings-ID (e-postadress) och välj Bekräfta.
  3. Du får ett e-postmeddelande till din nya e-postadress där du ombeds att bekräfta ditt nya inloggnings-ID. Klicka på knappen Bekräfta nu i meddelandet. Du får även ett e-postmeddelande till din gamla e-postadress som informerar om ändringen.

Har du problem med att ändra ditt inloggnings-ID?

Det kan bero på anslutningsproblem eller underhåll på PlayStation Network. Kontrollera din internetanslutning och gå in på PSN-statussidan.

Om du inte har åtkomst till ditt inloggnings-ID (e-postadress) kontaktar du PlayStation-supporten via länken längst ned på den här sidan.

Har någon ändrat ditt inloggnings-ID utan din tillåtelse?

Om du tror att någon har ändrat dina kontouppgifter kan du läsa guiden nedan för att få information om hur du skyddar ditt konto.