PS5™-support

PlayStation®5

PlayStation Support

Kom i gang med din PS5

Er du ny bruger? Denne vejledning hjælper dig med at konfigurere din PS5.

Opdater din systemsoftware

Hold din PS5 opdateret med den nyeste systemsoftware.

Vejledning til USB-porte på PlayStation 5

Find ud af, hvordan du bruger PS5 USB-porte til at oplade og tilslutte enheder.

PS4-spil

Er du interesseret i at få mere at vide om PS5-bagudkompatibilitet, eller hvordan du opgraderer din PS4-titel til en PS5-version?

Overfør data fra PS4 til PS5

Få mere at vide om, hvordan du overfører dine fremskridt, konti og spil til PS5.

Administrer dit PS5-lager

Få mere at vide om, hvordan du gemmer og administrerer data på PS5.

Udvid dit PS5-lager

En vejledning til udvidelse af PS5-lager med en ekstern USB-enhed.

Har du problemer med dit PlayStation 5-system?

Få mere at vide om, hvordan du løser problemer ved hjælp af vores selvbetjeningsportaler.

Leder du efter PlayStation-manualer?

Find onlinemanualen til dit PlayStation-system.