Del skærm og Share Play på PS5-konsoller

Sådan bruger du Del skærm og Share Play på PS5-konsoller

Giv controlleren til din PlayStation®5-konsol videre, og lad en anden prøve et af dine spil, eller spil spillet sammen, selv hvis I ikke begge er på den samme konsol.

Sådan starter du Del skærm på en PS5™-konsol

Du kan starte Del skærm, når du er i et party.

1. Tryk på PS-knappen for at åbne kontrolcenter, og vælg derefter kortet Voice chat i party.
  2. Vælg Start Del skærm for at begynde at dele din spilskærm.
  3. Når du er færdig med at dele, skal du vælge Stop Del skærm fra Voice chat i party-kortet.
  • Kun din spilskærm og lyd deles. Andre skærme og skærme fra apps, der ikke er spil, vil ikke være synlige for dine seere. Afhængigt af spillet vises nogle scener muligvis ikke for dine seere.
  • Hvis du vil dele din skærm med en PS4™-konsolspiller, kan du gøre det ved hjælp af Share Play

Sådan ser du en anden spillers skærm på PS5-konsoller

Du modtager en meddelelse, når en spiller i dit party starter Del skærm.

1. Tryk på PS-knappen på din controller for at gå til kontrolcenteret, og vælg Meddelelser.
  2. Åbn Del skærm-meddelelsen for at begynde at se med.
  • Del skærm-kortet vises i kontrolcenteret, når en person i dit party starter Del skærm. Når du vælger kortet for første gang, begynder du at se gameplayet fra den spiller, der senest har delt.
  • Når en spiller i et party, hvor deltagelse er mulig, deler sin skærm, vises ikonet ON AIR på partyet.

Sådan starter du Share Play på en PS5-konsol

Du kan starte Share Play, når du er i et party.

1. Tryk på PS-knappen for at gå til kontrolcenteret, og vælg derefter Voice chat i party-kortet.
  2. Vælg Start Share Play.
  3. Inviter en spiller, og vælg derefter spiltilstand.
    Share Play starter, når spilleren starter deltagelsen.
  • Hvis du vil ændre afspilningstilstanden eller stoppe Share Play, skal du gå til kontrolcenteret, vælge Voice chat i party-kortet og derefter vælge Valgmuligheder for Share Play.
  • Du kan bruge Share Play med kun én gæst ad gangen.
  •  Hvis den inviterede spiller ikke er PlayStation Plus-medlem, kan du ikke vælge Spil med gæsten.

Vælg en Share Play-tilstand

Når du starter Share Play, er du værten, og den spiller, der deltager, er gæst.

Vælg en af de to følgende afspilningstilstande:

Gæsten spiller som dig
Har brug for hjælp? Giv gæsten kontrol over dit spil. Som vært skal du være PlayStation Plus-medlem.

Spil et spil med gæsten
Spil et spil sammen som vært og gæst ved hjælp af lokal multiplayer. Både værten og gæsten skal være PlayStation Plus-medlemmer.

• Når du inviterer en PS4-konsolspiller til Share Play, vises Del din skærm med gæst som en af spiltilstandene. Den lader dig dele din skærm med en PS4-konsolspiller.

• En Share Play-session varer en time og slutter automatisk en time efter, at gæsten har sluttet sig til.

• Når du er vært, er det kun dig, der kan optjene trofæer under Share Play.

• Kun din spilskærm og lyd deles. Andre skærme og skærme fra apps, der ikke er spil, vil ikke være synlige for gæsten. Afhængigt af spillet er Share Play muligvis ikke tilgængeligt, eller nogle scener vises muligvis ikke for gæsten.

Sådan deltager du i Share Play på en PS5-konsol

1. Når en spiller inviterer dig til Share Play, skal du åbne meddelelsen og vælge Deltag.
    Du kan også trykke på PS-knappen, gå til kontrolcenteret, vælge Voice chat i party-kortet, vælge værten og derefter vælge Deltag i Share Play.
  2. Værtens spilskærm vises på din skærm. Du starter den spiltilstand, som værten har valgt.
  3. Når det er tid til at stoppe, skal du vælge Forlad Share Play-session fra Voice chat i party-kortet. Du kan også lukke Share Play fra dit spils hjem.

Bemærk, at når du deltager i Share Play, suspenderes det spil, du spiller. Hvis du spillede et onlinespil, afbrydes netværksforbindelsen til spillet, når du deltager i Share Play. Du skal manuelt oprette forbindelse igen for at genoptage dit spil.

Forklaring af Share Play og Del skærm

Brug Del skærm til at lade andre spillere i et party se din spilskærm i realtid, som om I alle befinder jer i samme rum.

Med Share Play vises din spilskærm på en anden spillers skærm. I kan begge have fornøjelse af det samme spil, uanset hvem der ejer det.

For at starte Share Play skal du være PlayStation®Plus-medlem.