Share Play på en PlayStation®5-konsol

Giv controlleren videre, og lad nogen prøve et af dine spil, eller spil spillet sammen, selv hvis I ikke er på den samme konsol.

Med Share Play vises din spilskærm på en anden spillers skærm. I kan begge have det sjovt med samme spil, uanset hvem der ejer det. Du kan bruge Share Play med spillere ved hjælp af en PS5™-konsol eller en PS4™-konsol.

For at starte Share Play skal du være PlayStation®Plus-medlem.

Vælg en Share Play-tilstand

Når du starter Share Play, er du værten, og den spiller, der deltager, er gæst.

Vælg en af de to følgende afspilningstilstande:

Gæsten spiller som dig
Har brug for hjælp? Giv gæsten kontrol over dit spil. Som vært skal du være PlayStation Plus-medlem.

Spil et spil med gæsten
Spil et spil sammen som vært og gæst ved hjælp af lokal multiplayer. Både værten og gæsten skal være PlayStation Plus-medlemmer.

• Når du inviterer en PS4™-konsolspiller til Share Play, vises Del din skærm med gæst som en af spiltilstandene. Den lader dig dele din skærm med en PS4-konsolspiller.

• En Share Play-session varer en time og slutter automatisk en time efter, at gæsten har sluttet sig til.

• Når du er vært, er det kun dig, der kan optjene trofæer under Share Play.

• Kun din spilskærm og lyd deles. Andre skærme og skærme fra apps, der ikke er spil, vil ikke være synlige for gæsten. Afhængigt af spillet er Share Play muligvis ikke tilgængeligt, eller nogle scener vises muligvis ikke for gæsten.

Start Share Play på en PS5™-konsol

Du kan starte Share Play, når du har startet en party-voice chat.

1. Tryk på PS-knappen for at gå til kontrolcenteret, vælg derefter voice chat-kortet.
  2. Vælg Start Del skærm, og så Start Share Play.
  3. Vælg en spiller i voice chat, inviter spilleren, og vælg derefter spiltilstand.
    Share Play starter, når den inviterede spiller starter deltagelsen.
  4. Skift spiltilstanden, eller stop Share Play fra party-voice chat-kortet.
  • Du kan bruge Share Play med kun en gæst ad gangen.

• Hvis den inviterede spiller ikke er PlayStation Plus-medlem, kan du ikke vælge Spil med gæsten .

Deltag i Share Play på en PS5-konsol

Når en spiller inviterer dig til Share Play, skal du åbne meddelelsen og vælge Deltag som gæst.

Du kan også gå til kontrolcenteret, vælge party-voice chat-kortet og derefter vælge Deltag som gæst.

Værtens spilskærm vises på din skærm. Du starter den spiltilstand, der er valgt af værten. Når det er tid til at gå, skal du vælge Forlad Share Play-session fra party-voice chat-kortet.

Start Del skærm på en PS5-konsol

Brug Del skærm til at lade andre spillere, der bruger en PS5-konsol, se din spilskærm, som om I alle befinder jer i samme rum.

Du kan dele din skærm med spillere i en party-voice chat.

1. Gå til kontrolcenteret, og vælg party-voice chat-kortet.
  2. Vælg Start Del skærm for at begynde at dele din skærm.
  3. Når du er færdig med at dele, skal du vælge Stop Del skærm fra party-voice chat-kortet.

Det er kun din spilskærm og lyd, der deles. Andre skærme, f.eks. dit systems skærm, vil ikke være synlige for dine seere. Afhængigt af spillet vises nogle scener muligvis ikke for dine seere.

• Hvis du vil dele din skærm med en PS4-konsolafspiller, kan du gøre det ved hjælp af Share Play