Abonnementer

PlayStation Support

Har du brug for support til PlayStation®Plus?

Supportoplysninger til onlinespil med flere spillere, skylager, månedlige spil og meget mere.

Har du brug for support til PlayStation®Plus?

Supportoplysninger til onlinespil med flere spillere,
skylager, månedlige spil og meget mere.

Hvordan annullerer du abonnementer?

Få mere at vide om, hvad der sker med dine fordele, når du annullerer og genaktiverer abonnementer.

Abonnementhåndtering på internettet

I denne video får du vist, hvordan du administrerer dine PlayStation-abonnementer ved hjælp af en webbrowser.

PS Plus-lager

Få mere at vide om skylager på PlayStation®5 og online til PlayStation®4.

Sådan bruger du controllere med PS Now

Find ud af, hvilke controllere der er kompatible med PS Now på PS4- og PS5-konsoller og PC.

Hvilke funktioner fungerer på PS Now?

Få mere at vide om at gemme spil, muligheder for flere spillere og PSN-funktioner, der er kompatible med PS Now.

PlayStation®Now-support

Få tip om konfiguration på PC, streaming, download og administration af din PS Now-konto.