Support til PlayStation Plus

Få mere at vide om funktionerne og fordelene ved PlayStation®Plus, f.eks. online-multiplayer, skylager og månedlige spil.

Hvad er PlayStation Plus?

PlayStation Plus er en betalingstjeneste fra PlayStation, som giver spillerne adgang til spil, online-multiplayer og eksklusivt indhold. PlayStation Plus har 3 abonnementsplaner at vælge imellem.

PS Plus Essential

PS Plus Extra

PS Plus Premium

Online-multiplayer

x

x

x

Månedlige spil

x

x

x

PS Plus-samling (PS5)

x

x

x

Særlige rabatter

x

x

x

Eksklusivt spilindhold

x

x

x

100 GB skylager

x

x

x

Share Play

x

x

x

Hjælp til spil (PS5)

x

x

x

Spilkatalog

x

x

Klassiker-katalog

x

Skystreaming*

x

Prøveversioner af spil

x

* Skystreaming kræver en minimum internethastighed på 5 mbps (15 mbps for 1080p).

Abonner på PlayStation Plus via en webbrowser

1. Vælg en PlayStation Plus -medlemsplan.
  2. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere dit abonnement.
  1. På startskærmen for Spil skal du rulle til højre og vælge PlayStation Plus-ikonet.
  2. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere dit abonnement.
  1. På funktionsskærmen skal du rulle til højre og vælge PlayStation Plus-ikonet.
  2. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere dit abonnement.

Betingelser for PlayStation Plus

• Hvis du vil tilmelde dig PlayStation Plus, skal du bruge en konto, der blev oprettet, da du var 7 år eller ældre.
  • Hvis du vil dele dine PlayStation Plus-fordele med andre spillere, der deler din konsol, skal du aktivere Konsoldeling og offlinespil på din PS5-konsol eller aktivere en primær PS4-konsol.

• PlayStation Plus er knyttet til din konto. Hvis du i øjeblikket er PlayStation Plus-medlem på din PS4-konsol eller en anden PlayStation-enhed, kan du fortsætte med at bruge det samme medlemskab på din PS5™-konsol. Du skal bare logge ind på din konto på din PS5-konsol og fortsætte med at nyde fordelene.

Administrer dit PlayStation Plus-abonnement

Vælg en guide nedenfor for at finde ud af, hvordan du tjekker din PlayStation Plus-betalingsdato, ændrer dit medlemsplan eller annullerer dit abonnement.

Del dit PlayStation Plus-abonnement

Mens du abonnerer på PlayStation Plus, kan du dele udvalgte fordele på din primære PS4 og én PS5, når Konsoldeling og offlinespil er aktiveret.

Omfatter PlayStation Plus online-multiplayer?

For at kunne spille de fleste PS4- og PS5-spil i online-multiplayer skal du have et PlayStation Plus-abonnement. Nogle spil kræver ikke et abonnement. Besøg PlayStation™Store for at se, om PlayStation Plus er påkrævet til onlinespil.

Netværksfunktioner som f.eks. online-multiplayer kan have nogle aldersbegrænsninger baseret på barnets alder og/eller indstillinger for forældrekontrol.

Omfatter PlayStation Plus skylager?

Skylager på PlayStation Plus giver dig mulighed for at gemme dine data i et onlinelager på 100 GB til PS5- og PS4-konsoller. Antallet af gemte PS4-datafiler, du kan gemme, er begrænset til 1000.

Omfatter PlayStation Plus Share Play?

Share Play er en PlayStation Plus-funktion, der giver dig mulighed for at invitere en online-ven til at se eller deltage i din spilsession. Spilsessionen fjernstreames, og din ven behøver ikke at eje spillet.