Sådan aktiverer du en primær PlayStation®4-konsol

Find ud af, hvordan du aktiverer dit primære PS4™-system.

Aktivering af en primær PS4 knytter dit PlayStation-system til din konto og giver dig adgang til dine køb fra PlayStation™ Store. Afhængigt af hvilket indhold du vil have adgang til, er der forskellige begrænsninger for aktivering:

Spil

1 primær PS4

2 PS3-systemer

2 bærbare PlayStation-systemer (PSP eller PS Vita/TV)

Video

1 primær PS4

1 PS3

3 bærbare PlayStation-systemer (PSP eller PS Vita/TV)

Hvordan deaktiverer jeg et PS4-system?

Hver spiller kan have én PS4 aktiveret som den primære PS4 for sin konto.

1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Aktivér som din primære PlayStation 4 > Aktivér.

Der er ingen primære aktiveringer på PS3.

1. Vælg din lokale brugerkonto, og gå til PlayStation Network > Log ind > Kontohåndtering.
  2. Gå til Systemaktivering, og fremhæv "PS3".
  3. Vælg den type indhold, du vil aktivere til brug på dit PlayStation 3-system.
  4. Vælg Aktivér system.
  5. Du får vist en meddelelse, som bekræfter, at din enhed nu er aktiveret, eller giver dig besked om, at du allerede har opbrugt det maksimale antal aktiveringer for den pågældende indholdstype.

Der er ingen primære aktiveringer på PS Vita/TV.

1. På dit PS Vita-system skal du trykke på Indstillinger > PlayStation Network > Systemaktivering.
  2. Vælg den type indhold, du vil have din PS Vita til at bruge – Spil eller Video.
  3. Tryk på Aktivér > OK.
  4. Du får vist en meddelelse, som bekræfter, at din enhed nu er aktiveret, eller giver dig besked om, at du allerede har opbrugt det maksimale antal aktiveringer for den pågældende indholdstype.

Hvordan deaktiverer jeg et nyt PlayStation-system?

Hver konto kan have én primær PS4. Hvis du vil ændre en primær PS4, skal du først deaktivere den forrige primære PS4 manuelt.

Hvis du har nået din aktiveringsgrænse for PS3 eller PS Vita/TV, kan du manuelt deaktivere hvert system.

Hvis du ikke kan logge ud af eller manuelt deaktivere et PlayStation-system, kan du udføre en fjerndeaktivering af alle PlayStation-enheder. Denne handling kun kan foretages én gang hvert halve år.