Aktivér en primær PlayStation®4-konsol

Sådan aktiverer du en primær PlayStation®4-konsol

Find ud af, hvordan du aktiverer din primære PS4™-konsol og aktiveringsgrænserne for dine PlayStation-konsoller.

Vigtigt: PlayStation®-aktiveringsgrænser

Aktivering af en primær PS4-konsol knytter din PlayStation-konsol til din konto og giver dig adgang til dine køb fra PlayStation™Store. Afhængigt af hvilket indhold du vil have adgang til, er der forskellige begrænsninger for aktivering:

Spil

1 primær PS4-konsol

2 PS3-konsoller

2 bærbare PlayStation-systemer (PSP eller PS Vita/TV)

Video

1 primær PS4-konsol

1 PS3-konsol

3 bærbare PlayStation-systemer (PSP eller PS Vita/TV)

Sådan ændrer du aktiveringen af PlayStation-konsollen

Hver konto kan have én primær PS4-konsol. Hvis du vil ændre en primær PS4-konsol, skal du følge vejledningen nedenfor for manuelt at deaktivere din tidligere konsol, før du aktiverer en ny primær PS4-konsol.

Hvis du har nået din aktiveringsgrænse for PS3 eller PS Vita/TV, kan du manuelt deaktivere din konsol ved at følge vejledningen nedenfor.

Hvis du opdager, at du ikke kan deaktivere en PlayStation-konsol manuelt, skal du følge vejledningen nedenfor for at deaktivere alle PlayStation-enheder via nettet. Denne handling kan kun foretages én gang hvert halve år.

Sådan deaktiverer du en PlayStation-konsol

Vælg konsollen for aktiveringstrin.

Hver spiller kan have én PS4-konsol aktiveret som den primære PS4-konsol for sin konto.

1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Aktivér som din primære PlayStation 4.
  2. Vælg Aktivér.

Der er ingen primære aktiveringer på PS3-konsoller.

1. Vælg din lokale brugerkonto, og gå til PlayStation Network > Log ind > Kontohåndtering.
  2. Gå til Systemaktivering, og fremhæv "PS3".
  3. Vælg den type indhold, du vil aktivere til brug på din PlayStation 3-konsol.
  4. Vælg Aktivér system.
  5. Du får vist en meddelelse, som bekræfter, at din enhed nu er aktiveret, eller giver dig besked om, at du allerede har opbrugt det maksimale antal aktiveringer for den pågældende indholdstype.

Der er ingen primære aktiveringer på PS Vita/TV.

1. På dit PS Vita-system skal du trykke på Indstillinger > PlayStation Network > Systemaktivering.
  2. Vælg den type indhold, du vil have din PS Vita til at bruge – Spil eller Video.
  3. Tryk på Aktivér > OK.
  4. Du får vist en meddelelse, som bekræfter, at din enhed nu er aktiveret, eller giver dig besked om, at du allerede har opbrugt det maksimale antal aktiveringer for den pågældende indholdstype.