Support til PlayStation™App

Få oplysninger om, hvordan du konfigurerer og bruger PlayStation App til at sende beskeder via PlayStation™Network, foretage køb i PlayStation™Store og starte fjerndownloads til din PS5™- eller PS4™-konsol.

Download og installer PlayStation App

iOS

Brugere skal have iOS-version 12.2 eller derover.

Android

Brugere skal have Android version 6.0 eller derover.

Når du har installeret og åbnet PlayStation App, skal du logge på din konto. Hvis du ikke har en konto, skal du gå til Sådan opretter du en konto til PlayStation™Network.

Funktioner i PlayStation App

• Deltag i gruppen fra din telefon med understøttelse af voice chat og meddelelser.
  • Se, hvilke venner der spiller, og få adgang til nyligt spillede spil.
  • Køb, og begynd at downloade spil til PS4- og PS5-konsoller.
  • Start spil, frigør plads, og log på PS5-konsoller.
  • Følg med i PlayStation-nyheder via fanen Udforsk.

Log på PS5-konsoller ved hjælp af PlayStation App

Log hurtigt på PS5-konsoller ved at scanne en QR-kode i appen.

1. På PlayStation App skal du gå til Indstillinger > Log på PS5.
  1. PS5-logonskærmen viser en QR-kode. Scan koden ved hjælp af PlayStation App, eller vælg Indtast en kode manuelt.

Forbind PS5- og PS4-konsoller med PlayStation App

Hvis du forbinder din PS5- eller PS4-konsol til PlayStation App, kan du downloade spil, administrere PS5-konsollager og starte PS5- og PS4-titler fra din mobilenhed.

• Hvis du vil tilknytte en primær PS4- eller PS5-konsol, skal du åbne PlayStation App og vælge Indstillinger > Forbind konsol til app.
Kan du ikke se din konsol?

Sørg for, at du er logget på konsollen med den samme konto, som du bruger på PlayStation App. Hvis du vil tilknytte en PS4-konsol, skal du sørge for, at den er aktiveret som din primære PS4-konsol.

Køb og download spil med PlayStation App

Sådan foretager du et køb:

1. Åbn PlayStation App, og vælg PS Store
  2. Søg efter en titel, og vælg Læg i vogn
  3. Bekræft dit køb og din betalingsmetode.

Hvis du vil starte en fjerndownload fra PlayStation App, skal din tilknyttede PS5- eller PS4-konsol have Bevar forbindelsen til internettet aktiveret.

1. Vælg Spilbibliotek > Købt fra PlayStation App-startskærmen.
  2. Tryk på spillet, og vælg Download. Du modtager en meddelelse, når overførslen er fuldført.

Administrer PS5-konsollager fra PlayStation App

Hvis du forsøger at downloade et spil, og der ikke er nok lagerplads på din PS5-konsol, modtager du en meddelelse.

1. Tryk på meddelelsen om lagring for at få vist lageradministration. Øverst på skærmen kan du se den mængde lagerplads, der kræves til din download.

2. Tryk på et spil på listen og derefter på Afinstaller for at frigøre plads til din download.

Start PS5-spil fra PlayStation App

Når et spil er blevet downloadet til din konsol, kan du starte spillet fra din telefon.

1. Vælg Spilbibliotek > Købtpå PlayStation App-startskærmen.

2. Tryk på spillet, og vælg Spil nu. Spillet starter, så det eneste, du skal gøre, er at tage controlleren og spille.

Beskeder og invitationer til spil på PlayStation App

Tryk på Meddelelser, og vælg Opret ny meddelelse. Vælg den spiller, du vil sende en besked til, eller vælg flere spillere for at oprette et Gruppe.

Du kan sende tekst, klistermærker, stemmeoptagelser, billeder og video via PlayStation App.

Hvis en ven sender dig en invitation til et spil, skal du vælge invitationen og trykke på Start for at starte spillet på din PS5-konsol.