Support til PlayStation™App

Få oplysninger om, hvordan du konfigurerer og bruger PlayStation App til at sende beskeder, foretage køb og starte fjerndownloads til din konsol.

Download og installer PlayStation App

iOS

Brugere skal have iOS-version 12.2 eller derover.

Android

Brugere skal have Android version 6.0 eller derover.

Når du har installeret og åbnet PlayStation App, skal du logge ind på din konto. Hvis du ikke har en konto, skal du gå til vejledningen nedenfor.

Funktioner i PlayStation App

• Deltag i et party fra din telefon med understøttelse af voice chat og meddelelser.
  • Se, hvilke venner der spiller, og få adgang til dine seneste spillede spil.
  • Køb og begynd at downloade spil til PS5- og PS4-konsoller.
  • Start spil, frigør plads, og log ind på PS5-konsoller.
  • Følg med i PlayStation-nyheder via fanen Udforsk.

Log på PS5-konsoller ved hjælp af PlayStation App

Log hurtigt på PS5-konsoller ved at scanne en QR-kode i appen.

1. På PlayStation App skal du gå til Indstillinger > Log på PS5.
  1. PS5-logonskærmen viser en QR-kode. Scan koden ved hjælp af PlayStation App, eller vælg Indtast kode manuelt.

Tilknyt PS5-konsoller og PS4-konsoller med PlayStation App

Hvis du tilknytter din primære PS4-konsol med PlayStation App, kan du starte downloads af spil til din konsol fra din mobilenhed.

Når du tilknytter din PS5-konsol, kan du starte downloads af spil til din konsol, administrere PS5-konsollager og starte PS5-spil og kompatible PS4-spil fra din mobilenhed.

• Hvis du vil tilknytte din PS5-konsol eller din primære PS4-konsol, skal du åbne PlayStation App og derefter vælge Indstillinger > Tilknyt konsol til app.

Kan du ikke se din konsol?

Sørg for, at du er logget på konsollen med den samme konto, som du bruger på PlayStation App. Hvis du vil tilknytte din PS4-konsol, skal du sørge for, at den er aktiveret som din primære PS4-konsol.

Køb og download spil med PlayStation App

Hvis du vil starte en fjerndownload fra PlayStation App, skal din tilknyttede PS5-konsol eller PS4-konsol have Bevar forbindelsen til internettet aktiveret og være i pausetilstand.

1. Åbn PlayStation App, og vælg PS Store
  2. Søg efter en titel, og vælg Læg i vogn
  3. Bekræft dit køb og din betalingsmetode.
  4. Vælg Spilbibliotek Købt fra PlayStation App-startskærmen.
  5. Tryk på spillet, og vælg Download. Du modtager en meddelelse, når overførslen er fuldført.

Administrer PS5-konsollager fra PlayStation App

Du kan tjekke din PS5-konsols lagerplads og slette spil fra din PS5-konsol ved hjælp af PlayStation App. Flytning og kopiering af spil understøttes ikke på PlayStation App.

1. På PlayStation App skal du trykke på Indstillinger > Lager for at få vist det tilgængelige lager på din PS5-konsol og det USB-udvidede lager (hvis tilsluttet).

2. Tryk på et spil på listen, og vælg derefter Slet 1 spil > Slet for at frigøre lagerplads.

Start og deltag i PS4-spil fra PlayStation App

Når et spil er blevet downloadet til din tilknyttede PS5-konsol, kan du starte spillet fra din telefon.

1. Vælg Spilbibliotek > Købt på PlayStation App-startskærmen.

2. Tryk på spillet, og vælg derefter Afspil på konsol. Spillet starter, så det eneste, du skal gøre, er at tage controlleren og spille.

Når du modtager en meddelelse om spilinvitation på PlayStation App, kan du starte spillet på din tilknyttede PS5-konsol. Du skal blot trykke på meddelelsen og vælge Deltag på konsol

• Din PS5-konsol skal have Bevar forbindelsen til internettet aktiveret og være i pausetilstand for at kunne starte eller deltage i spil fra PlayStation App.

Beskeder og voice chat på PlayStation App

Tryk på ikonet Parties øverst på skærmen, og tryk derefter på ikonet Opret et nyt party. Vælg en eller flere spillere for at oprette et party. Du kan sende tekst, klistermærker, stemmeoptagelser og billeder via PlayStation App.

Hvis du vil starte en voice chat, skal du vælge et party i menuen med parties og trykke på ikonet Voice chat for at begynde at chatte med partymedlemmer.

• Du kan slå meddelelser til eller fra for hvert party ved at vælge partynavnet > … (Mere) > Slå meddelelser fra. Der vises et ikon for lydløs på et party eller en gruppe, hvis meddelelser er slået fra.

• Hvis du er ejeren af partyet, kan du sparke en spiller ud af partyet ved at vælge spilleren > Spark ud og følge instruktionerne på skærmen.

Juster PlayStation App-indstillinger og -meddelelser

Du kan justere dine push-meddelelser for spil, sociale medier og kontoen fra PlayStation App-indstillingsmenuen. Hvis du deaktiverer push-meddelelser, vil du stadig kunne se dine meddelelser på listen med meddelelser fra skærmen Play i PlayStation App.