Sådan opretter du en voksenkonto til PSN

Find ud af, hvordan du opretter en konto til PlayStation™Network.

Du skal have en konto til PlayStation Network-tjenester. Det er gratis at oprette en konto, og du skal ikke angive nogen betalingsoplysninger.

• Fødselsdato
    Dette er nødvendigt af sikkerhedsårsager. Sørg for at indtaste din fødselsdato korrekt. Dette kan ikke ændres senere.
  • Land eller område
    Sørg for at vælge det korrekte land eller område. Dette kan ikke ændres senere.
  • Foretrukket sprog
    Dette er det sprog, der vises i PlayStation™ Store og på visse skærme, samt det sprog, der vises i e-mails, som du modtager fra PlayStation.
  • Log ind-ID (e-mailadresse)
    For at logge ind skal du se den bekræftelses-e-mail, du har modtaget. Du vil også modtage vigtige oplysninger og bruge denne e-mailadresse til gendannelse af adgangskode. Indtast en e-mailadresse, som du kan få adgang til og modtage e-mails på.
  • Adgangskode
    Vælg en sikker adgangskode, som ingen nemt kan gætte, og opdater den regelmæssigt. Sørg for ikke at glemme den, og skriv den ned et sikkert sted.
  • Navn
    Dit rigtige navn vises for dine nære venner. Du kan også redigere dine privatindstillinger for at kontrollere, hvad der vises offentligt.
  • Adresse

Opret en konto til PlayStation Network

Webbrowser: Opret en konto

1. Gå til Kontohåndtering,  og vælg Opret en ny konto.

2. Indtast dine oplysninger og præferencer, og vælg Næste på hver skærm.

3. Bekræft din e-mailadresse. Tjek din e-mail for at se en bekræftelsesmeddelelse. Følg instruktionerne i meddelelsen for at bekræfte din e-mailadresse.

Hvis du allerede har en konto på din PS4-konsol, kan du bruge den samme konto til din PS5-konsol. Du kan have dit PlayStation® Plus-abonnement, trofæer, venner og andre oplysninger på din PS5-konsol, mens de stadig er på din PS4-konsol.

1. Gå til hjemmeskærmen, og vælg profilbilledet.

2. Vælg Skift bruger > Tilføj bruger > Kom i gang.

3. Vælg Opret en konto på log ind-skærmen.

4. Indtast de nødvendige oplysninger.

5. Bekræft din e-mailadresse. Tjek din e-mail for at se en bekræftelsesmeddelelse. Følg instruktionerne i meddelelsen for at bekræfte din e-mailadresse.

Næste gang du vil logge ind, skal du indtaste dit log ind-ID (e-mailadresse) og din adgangskode. Du kan logge ind hurtigere, når du bruger PlayStation App.

1. Tryk på og hold PS-knappen nede for at få vist genvejsmenuen.

2. Vælg Tænd/sluk > Skift bruger > Ny bruger > Opret en bruger.

3. Følg anvisningerne på skærmen for at oprette kontoen til PlayStation Network.

4. Indtast de nødvendige oplysninger.

5. Bekræft din e-mailadresse. Tjek din e-mail for at se en bekræftelsesmeddelelse. Følg instruktionerne i meddelelsen for at bekræfte din e-mailadresse.

Har du problemer med at oprette din konto?

• Dette kan skyldes, at du har mistet internetforbindelsen, eller at PlayStation Network er under vedligeholdelse. Tjek din internetforbindelse, og besøg PSN-statussiden.

• Hvis du ikke kan oprette en konto, fordi din e-mailadresse allerede er i brug, bedes du kontakte os for at bekræfte e-mailkontoen.