Konto og sikkerhed

PlayStation Support

Nulstil din adgangskode

Prøv vores nye PlayStation-værktøj til gendannelse af adgangskode for at gendanne din konto.

Hvordan kommer jeg i gang?

Få mere at vide om, hvordan du opretter en konto, opretter forbindelse til venner og begynder at spille på PlayStation Network.

Hvordan sørger jeg for, at min konto er sikker?

Få mere at vide om de bedste måder at sikre din konto på PlayStation Network.

Om din konto

Få mere at vide om, hvordan du administrerer din konto og kommer i gang med PlayStation Network. Du skal bruge dit log ind-id (e-mailadresse) og dit online-id (brugernavn) for at konfigurere din konto.

Aktivér konsol som primær

Få mere at vide om, hvordan du aktiverer og deaktiverer din konsol. Aktivering linker dit PlayStation-system til din konto og giver dig adgang til dit indhold i PlayStation Store.

Vær sikker på PlayStation

Find sikkerhedsværktøjer og tip til spillere i alle aldre. Få mere at vide om, hvordan du hjælper dine børn med at være sikre på PlayStation Network, og følg vores sikkerhedsregler for at få den bedste oplevelse.

Konfigurer familien på PlayStation

Opret og administrer familiekonti, og del dit indhold og dine abonnementer.