Sådan nulstiller du en PlayStation™Network-adgangskode

Hvis du glemmer din PlayStation Network-adgangskode (PSN), kan du nulstille den fra internettet eller på din PlayStation-konsol.

Har du problemer med at nulstille din adgangskode?

Prøv vores nye PlayStation Online Assistant for at finde ud af, hvordan du gendanner din konto.

Nulstil en glemt PSN-adgangskode

1. Gå til log ind-siden Kontohåndtering, og vælg Problemer med at logge på? > Nulstil din adgangskode , og indtast dit logon-id (e-mailadresse).
  2. Du får tilsendt en e-mail med et sikkert link, som udløber efter 24 timer. Der kan gå et par minutter, før bekræftelses-e-mailen kommer. Hvis du ikke har modtaget den inden for 24 timer, skal du klikke her for at få mere hjælp.
  3. Følg det sikre link, udfyld oplysningerne, og opret en ny adgangskode ved at bruge en blanding af store og små bogstaver, tal og specialtegn.

Kan du ikke huske dine bekræftelsesoplysninger?

1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Konto > Log ind
  2. Tryk på trekant-knappen på logon-skærmbilledet, og vælg derefter Næste. En e-mail til ændring af din adgangskode sendes til det logon-id (e-mailadresse), der vises på dette skærmbillede.
  3. Du får tilsendt en e-mail med et sikkert link, som udløber efter 24 timer. Der kan gå et par minutter, før bekræftelses-e-mailen kommer. Hvis du ikke har modtaget den inden for 24 timer, skal du klikke her for at få mere hjælp.
  4. Følg det sikre link, udfyld oplysningerne, og opret en ny adgangskode ved at bruge en blanding af store og små bogstaver, tal og specialtegn.

Kan du ikke huske dine bekræftelsesoplysninger?

Nulstilling af primær PS4-adgangskode

Hvis du har adgang til en PS4, som du har aktiveret som din primære PS4, kan du nulstille din adgangskode med et par klik – du skal blot have adgang til dit logon-id (e-mailadresse):

1. På PS4-hjemmeskærmen skal du gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Log ind
  2. Tryk på trekant-knappen på logon-skærmbilledet, og vælg derefter Næste. En e-mail til ændring af din adgangskode sendes til det logon-id (e-mailadresse), der vises på dette skærmbillede.
  3. Klik på linket i e-mailen, og indtast en ny adgangskode.
Nulstilling af PS4-adgangskode
  1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Log ind
  2.  Tryk på trekant-knappen på logon-skærmbilledet, og vælg derefter Næste. En e-mail til ændring af din adgangskode sendes til det logon-id (e-mailadresse), der vises på dette skærmbillede.
  3. Du får tilsendt en e-mail med et sikkert link, som udløber efter 24 timer. Der kan gå et par minutter, før bekræftelses-e-mailen kommer. Hvis du ikke har modtaget den inden for 24 timer, skal du klikke her for at få mere hjælp.
  4. Følg det sikre link, udfyld oplysningerne, og opret en ny adgangskode ved at bruge en blanding af store og små bogstaver, tal og specialtegn.

Kan du ikke huske dine bekræftelsesoplysninger?

Skift adgangskoden til din konto

1. Log ind på Kontohåndtering
  2. Vælg Sikkerhed i sidebjælken.
  3. Klik på Rediger ud for Adgangskode for at ændre adgangskoden.
  4. Klik på Gem for at bekræfte dine ændringer.

Du kan nu logge på din konto med din nye adgangskode.

1. Gå til Indstillinger > > Brugere og konti > Konto > Sikkerhed
  2. Vælg Sikkerhed > Adgangskode
  3. Vælg og bekræft den nye adgangskode, og vælg derefter Fortsæt

Du kan nu logge på din konto med din nye adgangskode.

1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Kontoinformation, og indtast din adgangskode.
  2. Vælg Sikkerhed > Adgangskode
  3. Opret og bekræft den nye adgangskode, og vælg derefter Fortsæt

Du kan nu logge på din konto med din nye adgangskode.

Har du modtaget en e-mail til ændring af adgangskoden, som du ikke har bedt om?

Hvis du har modtaget en e-mail, hvor der står, at PlayStation Network eller Sony Entertainment Network har nulstillet din adgangskode, er det ikke noget, du behøver at bekymre dig om. Adgangskoder nulstilles en gang imellem for at holde konti sikre. Du skal bare følge vejledningen på denne side for at nulstille din adgangskode.

Hvis der ikke står i e-mailen, at nulstillingen er foretaget af PlayStation Network eller Sony Entertainment Network, kan det være, at en anden forsøger at få adgang til din konto. Vi anbefaler, at du gennemfører følgende trin for at sikre din konto:

1. Skift adgangskoden til din e-mailkonto. Hvis du har problemer med at gøre dette, skal du kontakte din e-mailudbyder så hurtigt som muligt.

2. Hvis du godt kunne ændre adgangskoden til din e-mailkonto, skal du følge trinene på denne side for at nulstille adgangskoden til din konto.

3. Kontakt os, så snart du kan, hvis du ikke kan nulstille adgangskoden til din konto.

Har du ikke dine bekræftelsesoplysninger?

Du skal kunne bekræfte din identitet for at nulstille din adgangskode – dette er for at holde din konto sikker.

Hvis du ikke kan oplyse de bekræftelsesoplysninger, der blev indtastet, da kontoen blev oprettet, eller åbne e-mailen til nulstilling af adgangskode, skal du kontakte os

Problemer med nulstilling af adgangskoden til din konto

Barnekonti

Kun en familieadministrator kan nulstille adgangskoden til en barnekonto. Bed familieadministratoren om at logge ind på Kontohåndtering på en webbrowser.

• Familieadministratoren kan derefter gå til Konto > Familieadministration. Fra denne menu kan vedkommende vælge din konto og Nulstil adgangskode
Hvis du ikke modtager en e-mail:
  • Du har muligvis en barnekonto, som aldrig er blevet logget på PlayStation Network. Familieadministratoren kan nulstille adgangskoden på din PS5- eller PS4-konsol.

1. På PS5-hjemmeskærmen skal du bede familieadministratoren om at vælge Indstillinger > Familie- og forældrekontrol > Familieadministration.

2. Fra denne menu kan vedkommende vælge din lokale bruger og Nulstil adgangskode.

1. På PS4-hjemmeskærmen skal du bede familieadministratoren om at vælge Indstillinger > Forældrekontrol/familieadministration > Familieadministration.
  2. Fra denne menu kan vedkommende vælge din lokale bruger og Nulstil adgangskode.
  • E-mailen kan være i din spam-mappe. Kig i din e-mailindbakke, og husk at kigge efter "Sony" i alle mailbokse, også mapper med spam/uønsket post.
  • Din e-mailadresse kan være stavet forkert. Gentag trinene til nulstilling af adgangskode, og kontrollér, at e-mailadressen, der vises på skærmen "Glemt din adgangskode?", er den e-mailadresse, du bruger til at logge ind på din konto.
  • Der kan være et problem med Kontohåndtering. Nogle gange kan problemer med netværket forsinke e-mails til ændring af adgangskoden. Tjek din netværksstatus
  • Har du stadig problemer? Kontakt os.