Opsætning af familiekonti på PlayStation

Få mere at vide om, hvordan du opretter forældre-, værge- og børnekonti for din familie på PlayStation.

Hvis du vil konfigurere din familie på PSN, skal du oprette en voksenkonto, før du opretter konti til dine børn.

Den voksne, der opretter en barnekonto, kaldes familieadministratoren. Familieadministratoren kan:

• Administrere spilletid.
  • Administrere køb fra familieadministratorens wallet.
  • Administrere adgang til spil, videoer og applikationer.
  • Deaktivere tekst-, video- og voice chatbeskeder.
  • Blokere brugergenererede videoer, streams og billeder.
  • Udpege andre voksne i familien som "værger". Det giver dem mulighed for at indstille og ændre styringsmuligheder for alle mindreårige familiemedlemmer (herunder hvor meget der kan bruges fra din wallet).

Tilføj mindreårige familiemedlemmer

Webbrowser: Tilføj mindreårige familiemedlemmer

1. Log på Kontohåndtering > Familieadministration > Tilføj familiemedlem
  2. Vælg Tilføj barn
  3. Indtast barnets navn og fødselsdato, og klik på Næste.
  4. Brugeraftalen vises, og du skal acceptere den for at fortsætte. Følg derefter vejledningen på skærmen for at indstille forældrekontrol for denne bruger.
  1. Log ind på din PS5-konsol som familieadministrator, og gå til Indstillinger > Familie- og forældrekontrol > Familieadministration> Tilføj familiemedlem.
  2. Scan QR-koden på din mobilenhed for at konfigurere en barnekonto.
  1. Log ind på dit PS4-system som familieadministrator, og gå til Indstillinger > Forældrekontrol/Familieadministration > Familieadministration
  2. Vælg Tilføj familiemedlem > Opret bruger.
  3. Indtast barnets navn og fødselsdato, og klik på Næste.
  4. Brugeraftalen vises, og du skal acceptere den for at fortsætte. Følg derefter vejledningen på skærmen for at indstille forældrekontrol for denne bruger.

Tilføj voksne familiemedlemmer

Webbrowser: Tilføj voksne familiemedlemmer

1. Log på Kontohåndtering > Familieadministration > Tilføj familiemedlem
  2. Vælg Tilføj en voksen
  3. Indtast den voksnes e-mail, og klik på Næste.
  1. Log ind på din PS5 som familieadministrator, og gå til Indstillinger > Familie- og forældrekontrol > Familieadministration > Tilføj familiemedlem
  2. Scan QR-koden på din mobilenhed for at konfigurere en voksenkonto.
  1. Log ind på dit PS4-system som familieadministrator, og gå til Indstillinger > Forældrekontrol/Familieadministration > Familieadministration
  2. Vælg Tilføj familiemedlem
  3. Her kan du enten invitere en eksisterende konto eller oprette en ny lokal bruger.

Tildel tilladelser som forælder/værge

Webbrowser: Udpeg forælder/værge

1. Log på Kontohåndtering > Familieadministration
  2. Vælg det voksne familiemedlem, du vil udpege, og vælg afkrydsningsfeltet for Forælder/værge.
  1. Log ind på din PS5 som familieadministrator, og gå til Indstillinger > Familie- og forældrekontrol > Familieadministration > Tilføj familiemedlem
  2. Scan QR-koden på din mobilenhed for at tilføje en forælder eller værge.
  1. Log ind på dit PS4-system som familieadministrator, og gå til Indstillinger > Forældrekontrol/Familieadministration > Familieadministration
  2. Vælg det voksne familiemedlem, du vil udpege, og vælg afkrydsningsfeltet for Forælder/værge.