Sådan lukker du din konto til PlayStation™Network

Få mere at vide om, hvordan du anmoder om lukning af en konto.

Hvordan lukker jeg min konto?

Hvis du vil anmode om at få lukket en konto, skal du kontakte os. Hav venligst følgende oplysninger klar:

• Logon-id (e-mailadresse)
  • Online-id.

Hvad sker der, når I lukker min konto?

Lukningen af din konto vil resultere i følgende:

• Den lukkede kontos online-id kan ikke bruges til at oprette en anden konto.
  • Du vil miste adgang til alt indhold, der er købt med kontoen. Dette indhold kan ikke overføres til en anden konto, og refusioner kan kun gives i henhold til  Annulleringspolitikken for PlayStation Store
  • Du vil miste adgangen til alle abonnementer og deres tilhørende rettigheder.
  • Du vil miste adgangen til din PSN-wallet. Penge i din wallet kan ikke refunderes, som angivet i Ydelsesbetingelser.