Løs problemer efter ændring af dit online-ID

Sådan løser du problemer efter ændring af dit PSN-online-ID

Find ud af, hvordan du løser tekniske problemer, f.eks. mistede data eller skjulte trophies, der skyldes en ændring af online-ID'et til PlayStation™Network.

Når du ændrer dit online-ID

Overvej følgende:

1. PS4-spil kan opleve problemer efter en ændring af online-ID. En liste over PS4-spil, der er testet med funktionen til ændring af online-ID, kan findes her*.
  2. Dit nye online-ID skal overholde vores Vilkår for anvendelse, herunder Regelsæt for adfærd i fællesskabet
  3. PS3-, PS Vita- og PS/TV-spil og -apps understøtter ikke funktionen til ændring af online-ID.
  4. Hvis du oplever tekniske problemer, kan du gå tilbage til dit originale online-ID gratis. Ved at gå tilbage til et tidligere online-ID løses de fleste problemer, der skyldes ændring af ID'et.
  5. Online-id'er kan ikke ændres for børnekonti.

*Visse spil, der ikke har nogen kendte problemer identificeret på listen, kan stadig opleve problemer, hvis du ændrer dit online-ID.

Problemer efter ændring af dit online-ID

Når du ændrer et online-ID, kan du opleve problemer med visse spil, f.eks. mistede spilfremskridt. Hvis du oplever problemer efter ændring af et online-ID, bedes du kontakte PlayStation Support for at skifte tilbage til dit tidligere online-ID.

Det er gratis at skifte tilbage til dit oprindelige online-ID og burde kunne løse de fleste problemer. Det løser dog muligvis ikke alle problemer (for eksempel kan du måske ikke gendanne mistet indhold, fremskridt og funktionalitet). Hvis du gerne vil skifte tilbage til et tidligere online-ID, anbefaler vi, at du gør det så hurtigt som muligt, fordi det kan påvirke indhold, spilfremskridt og funktionalitet, der er tilknyttet dit nye online-ID.

Ændret online-ID er nu Temp-xxxxxx

Hvis du opdager, at dit online-ID nu er Temp-xxxxxx, skyldes denne ændring en anmeldelse fra en anden spiller og en undersøgelse fra en moderator med det resultat, at dit online-ID har brudt PSN's Vilkår for anvendelse. Se venligst fællesskabets regelsæt for adfærd nedenfor for flere detaljer.

Du kan skifte tilbage til dit tidligere online-ID, så længe det ikke overtræder PSN's Vilkår for anvendelse. Hvis du vil skifte tilbage til dit tidligere online-ID, skal du kontakte PlayStation Support.

Originalt online-ID er nu Temp-xxxxxx

Dit originale online-ID er blevet anmeldt som upassende. Denne type ændring af online-ID kan ikke omgøres. Du kan skifte dit online-ID fra Temp-xxxxxx ved at følge guiden nedenfor. Hvis du har problemer med mistede data, bedes du kontakte PlayStation Support

Uønsket ændring af online-ID

Hvis dit online-ID er blevet ændret af en anden, eller du ikke kan logge ind på din konto, skal du prøve at ændre dine adgangskoder til din konto og e-mail og se guiden til kompromitteret konto nedenfor.

Online-ID er ikke opdateret

Det kan tage lidt tid for nogle applikationer eller tjenester at opdatere til dit nye online-ID. I nogle tilfælde kan det tage op til en uge. Hvis dit nye online-ID ikke vises efter en uge, bedes du kontakte PlayStation Support.