Sådan løser du problemer efter ændring af dit online-id til PlayStation™Network

Sådan løser du problemer efter ændring af dit online-id til PlayStation™Network

Find ud af, hvordan du løser tekniske problemer, f.eks. mistede data eller skjulte trofæer, der skyldes en ændring af online-id.

Før du ændrer dit online-id, skal du overveje nogle ting:

1. PS4-spil kan opleve problemer efter en ændring af online-id.
  2. En liste over PS4-spil, der er testet med funktionen til ændring af online-id kan findes her*.
  3. Dit nye online-id skal overholde vores Ydelsesbetingelser, herunder Regelsæt for adfærd i fællesskabet
  4. PS3, PS Vita og PS/TV-spil og -apps understøtter ikke funktionen til ændring af online-id.
  5. Hvis du oplever tekniske problemer, kan du gratis skifte tilbage til dit oprindelige online-id ved at følge trinene nedenfor. Ved at gå tilbage til et tidligere online-id løses de fleste problemer, der skyldes ændring af id'et.
  6. Online-id'er kan ikke ændres for børnekonti.

*Visse spil, der ikke har nogen kendte problemer identificeret på listen, kan stadig opleve problemer, hvis du ændrer dit online-id.

Hvis du oplever problemer efter ændring af dit online-id

Når du ændrer et online-id, kan du opleve problemer med visse spil, f.eks. mistede spilfremskridt. Hvis du oplever problemer efter ændring af et online-id, bedes dukontakte vores supportteam for at skifte tilbage til dit oprindelige online-id.

Det er gratis at skifte tilbage til dit oprindelige online-id og burde kunne løse de fleste problemer. Det løser dog muligvis ikke alle problemer (for eksempel kan du måske ikke gendanne mistet indhold, fremskridt og funktionalitet). Hvis du gerne vil gå tilbage til et tidligere online-id, anbefaler vi, at du gør det så hurtigt som muligt, fordi det kan påvirke indhold, spilfremskridt og funktionalitet, der er tilknyttet dit nye online-id.

Gendan din konto, hvis dit online-id ændres uden din tilladelse

Hvis dit online-id er blevet ændret, eller du ikke kan logge ind på din konto, skal du prøve at ændre dine adgangskoder til din konto og e-mail og se guiden til kompromitteret konto nedenfor.