Tilknyt sociale medier og streamingtjenester på PS5-konsoller

Sådan tilknytter du sociale medier og streamingtjenester på PS5-konsoller

Find ud af, hvordan du knytter dine konti til sociale medier og streamingtjenester til din konto på en PlayStation®5-konsol.

Hvis du tilknytter dine konti til sociale medier og streamingtjenester, kan du udvide din PlayStation-oplevelse ud over din PS5™-konsol:

Når en tjeneste skal tilknyttes, før du kan bruge den, får du vist en meddelelse på skærmen. Følg instruktionerne på skærmen, og indtast dine oplysninger.

Sådan tilknytter du en tjeneste på PS5-konsoller

1. På startskærmen skal du vælge Indstillinger > Brugere og konti > Tilknyt til andre tjenester.
    Alle tilgængelige tjenester vises. Hvis du ikke kan se en tjeneste, er den muligvis ikke tilgængelig i dit land eller område.
  2. Vælg den tjeneste, du vil tilknytte, og vælg derefter Tilknyt konto.
  3. Følg instruktionerne på skærmen for at tilknytte tjenesten.
    Tilknyttet vises ved siden af tilknyttede tjenester på skærmen i trin 1.
  1. På startskærmen skal du vælge Indstillinger > Brugere og konti > Tilknyt til andre tjenester.
  2. Vælg den tjeneste, du vil fjerne tilknytningen til, og vælg derefter Fjern tilknytning til konto.
  3. Vælg Ja, fjern tilknytninger.
    Tjenesten er ikke længere tilknyttet, og Tilknyttet vises ikke længere ved siden af tjenesten.
  • Nogle tjenester kan tilknyttes via apps på din konsol. Vælg appen for den tjeneste, du vil tilknytte til, fra Alle apps på startsiden Medier. Følg derefter instruktionerne på skærmen for at tilknytte tjenesten.
  • Når du udsender for første gang, kan du vælge Udsendelser i kontrolcenteret for at få en anden metode til at tilknytte nogle live-streamingtjenester.