Tilknyt sociale medier og streamingtjenester på PS5™-konsoller

Sådan tilknytter du sociale medier og streamingtjenester på PS5™-konsoller

Find ud af, hvordan du knytter dine konti til sociale medier og streamingtjenester til din konto på en PS5-konsol.

Hvorfor tilknytte sociale medier og streamingtjenester på PS5-konsoller?

Hvis du tilknytter dine sociale medier og streamingkonti, kan du udvide din PlayStation-oplevelse ud over din PS5-konsol:

Når en tjeneste skal tilknyttes, før du kan bruge den, får du vist en meddelelse på skærmen. Følg instruktionerne på skærmen, og indtast dine oplysninger.

Sådan tilknytter eller fjerner du en tjeneste på PS5-konsoller

• Gå til hjemmeskærmen, og vælg Indstillinger > Brugere og konti > Tilknyt til andre tjenester.