Del skærmbilleder og videoklip på PS5™-konsoller

Sådan deler du skærmbilleder og videoklip på PlayStation®5-konsoller

Finpuds dine skærmbilleder og videoklip på PS5™-konsoller, og skab varige minder om dine spil.

Sådan redigerer du videoklip og skærmbilleder på PS5-konsoller

Gå til dine spil, og vælg Mediegalleri for at få vist alle dine optagelser. Åbn en optagelse, og vælg Rediger. Du kan redigere dine optagelser på følgende måder:

Beskær
Roter og indram dit skærmbillede.

Tilføj tekst
Overlejring af tekst, og skriv en meddelelse.

Klip
Fjern overskydende tid i begyndelsen eller slutningen af et videoklip. Før du gemmer videoklippet, skal du vælge Preview for at se, hvordan det ser ud.

Coverbillede
Angiv et miniaturebillede til videoen.

Du kan også vælge et punkt i videoklippet som skærmbillede ved at vælge Tag skærmbillede.

Sådan redigerer du videoklip og skærmbilleder med Share Factory Studio

Brug Share Factory Studio til at redigere dine optagelser yderligere ved at tilføje effekter og musik. Hvis du vil oprette dine egne videoprojekter, skal du gå til dine spil og vælge Share Factory Studio.

• Indhold, der eksporteres fra Share Factory Studio, gemmes i dit konsollager og kan åbnes i Mediegalleri

Videoredigering
Lav professionelt udseende videoer ved at tilføje stemmekommentarer, introer, overgange og effekter som slowmotion og timelapse. Videoredigeringsfunktionen giver flere muligheder, så du kan optage længere videoer og foretage detaljeret redigering.

Fotoredigering
Lav din egen montage af skærmbilleder med tekst, filtre, klistermærker og meget mere.

Værktøjer
Tilslut et USB-drev, og importer dine yndlingsbilleder, videoer og musik til brug i Share Factory Studio.

Nyheder
Find ud af, hvad der er nyt i Share Factory Studio.

Har du brug for hjælp?
Tryk på indstillingsknappen på din controller fra et hvilket som helst redigeringsskærmbillede, og se manualen til Share Factory Studio.

Sådan deler du videoklip og skærmbilleder på PS5-konsoller

Vis dine venner og følgere højdepunkterne fra dine spil ved at dele dine skærmbilleder og videoklip.

• Du kan kun dele ét videoklip ad gangen. Du kan kun dele fire skærmbilleder ad gangen. Når du deler et videoklip i et party, er tidsgrænsen 3 minutter.

1. Tryk på PS-knappen for at åbne kontrolcenter, og vælg derefter Nyligt oprettet-kortet.
  2. Vælg et videoklip eller skærmbillede, og vælg derefter Del.
  3. Vælg en social medietjeneste eller en ven på PSN, som du vil dele med.
  4. Du kan skrive en meddelelse til modtageren eller tilføje yderligere optagelser ved at vælge Vedhæft.
  5. Vælg Send.
    En meddelelse fortæller dig, hvornår din optagelse deles.

1. Gå til dine spil, og vælg Mediegalleri.
  2. Vælg et videoklip eller skærmbillede, og vælg derefter Del.
    Du kan også vælge flere optagelser ved at vælge Vælg flere og derefter vælge Del.
  3. Vælg en social medietjeneste eller en ven på PSN, som du vil dele med.
    Når du vil dele i et party, kan du vælge et eksisterende party eller oprette et nyt.
  4. Du kan skrive en meddelelse til modtageren eller tilføje yderligere optagelser ved at vælge Skærmbilleder og videoklip.
  5. Vælg Send.
    En meddelelse fortæller dig, hvornår din optagelse deles.