Adgang til gemte PS5-spildata i PS App

Sådan får du adgang til gemte PS5-spildata i PS App

Find ud af, hvordan du deler dine skærmbilleder og spilklip via PlayStation®App.

Denne funktion er tilgængelig i lande/områder, hvor PS App er tilgængelig. Brugere med en PlayStation®5-konsol i understøttede regioner/lande kan få adgang til den ved at downloade den nyeste PlayStation App-opdatering til iOS og Android.

Gemte spildata i PlayStation App 

Når du aktiverer denne funktion, begynder din PS5-konsol automatisk at uploade gemte spildata til skyen. Dine gemte spildata vil derefter være tilgængelige i PlayStation App i 14 dage, efter at de er blevet oprettet på din PS5-konsol. Følgende gemte data uploades: 

  • Gameplay-videoer, der er under 3 minutter lange og ikke er i 4K. 
  • Skærmbilleder taget fra genvejene i menuen Opret eller oprettelsesknappen. 

Du kan dele gemte data med dine PlayStation™Network-venner eller parties via appen, gemme dem på din enhed eller slå dem op på sociale medieplatforme.

Sådan aktiverer du gemte PS5-spildata i PlayStation App 

Hvis du vil uploade skærmbilleder og videoer automatisk, skal du sørge for at konfigurere følgende: 

  • Din PS5-konsol skal være forbundet til PlayStation App. 
  • PS5-konsollen skal være i pausetilstand, og indstillingen Bevar forbindelsen til internettet skal være aktiveret.
  1. Åbn PlayStation App, og vælg Bibliotek

  2. Gå til Gemte data , og vælg Aktiver.

  1. Gå til Mediegalleri.
  2. Se pop op-vinduet, der beder dig om at aktivere.

Eller

  1. Gå til Indstillinger > Gemte data og udsendelser > Gemte data
  2. Aktiver Automatisk upload.

Sådan aktiverer du gemte PS5-spildata i PlayStation App

Når du har aktiveret automatisk upload, vil alle understøttede skærmbilleder og videoklip, der er optaget på din PS5-konsol, automatisk blive uploadet. Du kan se dem i din PlayStation App ved at vælge Bibliotek > Gemte data. Når du ser gemte data i PlayStation App, kan du:

  • Vælge Download for at gemme dataene på din enhed.
  • Vælge Del og derefter et party for at dele dine gemte data via Game Base.
  • Vælge Del > Del via for at sende dine gemte data ved hjælp af en anden understøttet app på din enhed.
  • Se flere oplysninger om dine gemte data. 

Sådan deler du gemte spildata i et party i PlayStation App

Når du har aktiveret automatiske uploads, kan du sende alle nye gemte data ved hjælp af party-chat:

  1. I PlayStation App skal du vælge Parties og derefter vælge et party eller oprette et nyt party.
  2. Fra skærmen med meddelelser i et party skal du vælge ikonet + og vælge Medier > Gemte data og vælge de gemte data, du vil sende.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke gemte data er tilgængelige i PlayStation App?
Videoklip og skærmbilleder fra spil er tilgængelige i denne app i 14 dage, efter at du manuelt har oprettet dem på din PS5-konsol. Gemte data for trofæ-øjeblikke og aktivitetsudfordringer uploades ikke.

Hvilke videoklip kan du få adgang til i PlayStation App?
Videoklip med en opløsning på op til 1920x1080 og en varighed på op til 3 minutter uploades. Videoklip, der er gemt i en højere opløsning, vil ikke blive uploadet.

Kan jeg bruge gemte data uden Wi-Fi?
Ja. Bemærk, at download eller deling af videoer med andre apps kan kræve meget mobildata.

Skal jeg have et PlayStation Plus-abonnement for at bruge denne funktion?
Nej. Dine optagelser gemmes i 14 dage på SIE's cloud-servere for at gøre dem tilgængelige for dig via PlayStation App.

Kan jeg manuelt uploade skærmbilleder/videoer?
Nej, du kan ikke uploade indhold manuelt. Dine gemte spildata vil være tilgængelige i PlayStation App i 14 dage, efter at de er blevet oprettet på din PS5-konsol.

Jeg har lige aktiveret denne funktion. Hvorfor kan jeg ikke se nogen gemte data fra de sidste 14 dage? 
Du begynder at se optagelser, når denne funktion er aktiveret. Indhold, der er optaget på din PS5-konsol, før du aktiverer denne funktion, er ikke tilgængeligt til deling.   

Indeholder videooptagelserne lyd?
Ja, videoklip indeholder lyd fra mikrofon eller fra voice chat i et party, hvis det er aktiveret.

Vil sletning af et skærmbillede eller en video på min konsol også slette det fra PlayStation App?
Nej. Du kan stadig få adgang til gemte data i PlayStation App i 14 dage, hvis indstillingen Gemte data er aktiveret.

Har du brug for hjælp? 

Kontakt vores supportspecialister