Konfigurer automatiske opdateringer på PS5™- og PS4™-konsoller

Konfigurer automatiske opdateringer på PS5™- og PS4™-konsoller

Find ud af, hvordan du konfigurerer automatiske opdateringer til spil og systemsoftware på PS5- og PS4-konsoller.

Hvilke funktioner er tilgængelige med automatiske opdateringer?

• Spilopdateringer (rettelser) og opdateringer af systemsoftware bliver automatisk downloadet og installeret.

• Spil, der er købt i PlayStation™Store, kan fjerndownloades.

• Gemte spil bliver automatisk gemt på PlayStation Network, så du kan fortsætte, hvor du slap på et andet PlayStation-system. Funktionen er kun er tilgængelig for PlayStation®Plus-medlemmer.

• Trofæer bliver automatisk synkroniseret til PlayStation™Network.

Konfigurer automatiske opdateringer på PlayStation

Hvis du vil tillade automatiske opdateringer, skal du konfigurere din PlayStation-konsol til at bevare forbindelsen til internettet, når den er i pausetilstand, aktivere automatiske downloads og lade dit system være i pausetilstand, når det ikke er i brug.

PS5 Bevar forbindelsen til internettet
  1. Gå til Indstillinger > System.
  2. Vælg Strømsparer > Funktioner, der er tilgængelige i pausetilstand.
  3. Aktivér Bevar forbindelsen til internettet.
PS5 Installer opdateringsfiler automatisk
  1. Vælg Indstillinger > System > Systemsoftware > Systemsoftwareopdatering og -indstillinger.
  2. Aktivér Download opdateringsfiler automatisk eller Installer opdateringsfiler automatisk.

Når du aktiverer Installer opdateringsfiler automatisk, kan din konsol automatisk installere opdateringer, når den er i pausetilstand, så din konsol er opdateret og klar til brug, næste gang du spiller.

PS5 Automatiske spilopdateringer
  1. Gå til Indstillinger > Indstillinger for gemte data og spil/apps > Automatiske opdateringer
  2. Aktivér Automatisk download eller Automatisk installation i pausetilstand.
PS5 Gå i pausetilstand
  • Tryk på PS-knappen til kontrolcenteret, og vælg Tænd/sluk > Gå i pausetilstand. Du kan også trykke på tænd/sluk-knappen én gang.
Aktivér tænding af PS4 fra netværk
  1. Gå til Indstillinger > Strømspareindstillinger > Indstil funktioner, som er tilgængelige i pausetilstand.
  2. Markér afkrydsningsfelterne ved siden af Bevar forbindelse til internettet og Aktivér tænding af PS4 fra netværk.
PS4 Automatiske downloads
  1. Gå til Indstillinger > System > Automatiske downloads.
  2. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af Systemsoftwareopdateringsfiler.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af Applikationsopdateringsfiler.
PS4 Gå i pausetilstand
  • Tryk på PS-knappen og hold den nede, og vælg Gå i pausetilstand. Strømindikatoren på PlayStation 4-konsollen vil lyse orange.

Aktivér fjerndownload af spil

Når du har aktiveret automatiske opdateringer, er fjerndownloads tilgængelige, når du køber indhold via PlayStation Store online eller på mobilen.