Sådan finder og downloader du spil, der er købt i PlayStation™Store

Sådan finder og downloader du spil, der er købt i PlayStation™Store

Find ud af, hvordan du downloader dine PlayStation Store-køb til din PS5™- eller PS4™-konsol, og hvordan du downloader spil via fjernadgang.

Hvor finder jeg mine PlayStation Store-køb?

Webbrowser og PlayStation App: Find køb

• Log på PlayStation.com, og vælg My PlayStation > Spilbibliotek
  • Åbn PlayStation App, og vælg Spilbibliotek > Købt.
  • Gå til Spil > Spilbibliotek.

• Gå til Bibliotek Købt.

Hvordan downloader jeg spil og add-ons fra PlayStation Store?

PS5: Download spil og add-ons

1. Vælg Spilbibliotek i Spil
  2. Vælg det købte spil > Download
  3. Spillet installeres automatisk. Afhængigt af spillet kan du muligvis kopiere og spille en del af spillet med det samme.
  4. Hvis du vil købe og downloade add-ons, skal du vælge spillets hub > rulle til højre til afsnittet Add On > Køb.
  1. Gå til Bibliotek , og vælg mappen Købt.

2. Tryk på det spil, du vil downloade.

3. Vælg Download.

4. Hvis du vil downloade add-ons, skal du vælge spillet > PlayStation Store > Dine add-ons.

Kan jeg starte fjerndownload af PlayStation-spil?

Når du køber et spil, kan du vælge at starte download eksternt via en webbrowser eller PlayStation App. For at udføre fjerndownload skal du have slået Automatiske opdateringer til.

Webbrowser og PlayStation App

1. Log ind på PlayStation.com, og vælg My PlayStation > Spilbibliotek, eller åbn PlayStation App, og vælg Spilbibliotek > Købt
  2. Vælg det spil, du vil downloade, på listen over købte spil, og vælg Download
  3. Vælg, hvilken PlayStation-konsol du vil downloade til.
  4. Dit spil begynder automatisk at downloade.

Hvis du ikke har en tilknyttet konsol, vises der en hængelås ved siden af spillet. Hvis Automatiske opdateringer ikke er slået til, bliver spillet downloadet, næste gang du tænder din konsol.