Support til add-ons, DLC og spilvaluta

Find ud af, hvordan du løser almindelige problemer med add-ons, DLC og valuta i spillet.

Sådan downloader du add-on-indhold fra PlayStation™Store

Du kan finde tilgængelige add-ons på spiloversigtssiden i dit spilbibliotek eller ved at søge i PlayStation Store.

Kan ikke installere add-on-indhold

Hvis du har downloadet add-on-indhold, men ser meddelelsen "Venter på at installere", skal du prøve følgende fejlfindingstrin:

1. Vælg Indstillinger > Lager for at kontrollere det tilgængelige konsollager. Besøg PlayStation Store for at finde det minimum af lagerplads, der kræves til din download.
  1. Gå til Indstillinger > Netværk, og test din internetforbindelse. Hvis du har problemer med netværket, skal du følge guiden nedenfor.
  1. Hvis du bruger et spil på en disk, skal du kontrollere, at disken er licenseret til brug i det samme land som din konto. Hvis landene er forskellige, er add-on-indholdet muligvis ikke kompatibelt.
  1. Prøv at gendanne licensen.
  1. Prøv at slette og derefter geninstallere spillet og add-on-indholdet.

Kan ikke finde spilvaluta

Hvis du har købt virtuel valuta eller point, vises de, næste gang du åbner spillet. Hvis du ikke kan finde din valuta eller dine point, når du spiller spillet, kan du prøve følgende:

1. Kontroller, at dit køb er gennemført ved at kontrollere din transaktionshistorik.
  1. Hvis du bruger et spil på en disk, skal du kontrollere, at disken er licenseret til brug i det samme land som din konto. Hvis landene er forskellige, er spilvalutaen muligvis ikke kompatibelt.

Kan ikke finde indhold, der kan downloades i spillet

Hvis du har købt yderligere indhold til download (DLC), som er blevet downloadet og installeret uden at blive vist i spillet, skal du følge nedenstående fejlfindingstrin.

1. Kontroller, at dit køb er gennemført ved at kontrollere din transaktionshistorik.
  1. Hvis du bruger et spil på en disk, skal du kontrollere, at disken er licenseret til brug i det samme land som din konto. Hvis landene er forskellige, er DLC muligvis ikke kompatibelt.
  1. Prøv at gendanne licensen.
  1. Slet og geninstaller derefter spillet og add-on-indholdet.

Kontroller spildisken og kontoens land

Hvis du forsøger at bruge PlayStation Store-indhold (f.eks. tilføjelser eller spilvaluta) til et spil på disk, skal disken have licens til brug i det samme land som din konto.

1. Se den lille mærkat bag på spillet for at finde de lande, det er licenseret til.
  2. Besøg Kontohåndtering, og vælg Din information, og rediger din Adresse. Dit land vises under Land/område

Hvis disken ikke er licenseret til brug i dit land, er indholdet muligvis ikke kompatibelt.

Har du brug for at kontakte PlayStation Support?

Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte PlayStation Support ved hjælp af linket nederst på denne side. Angiv følgende oplysninger:

• Oplysninger om dit køb.

• Et skærmbillede eller en video, der viser, at det indhold, der kan downloades, ikke vises i spillet.