Gendannelse af licenser på PlayStation®4 og PlayStation®5

Find ud af, hvordan du gendanner PlayStation™Store-licenser på dit PlayStation-system.

Hvornår skal jeg gendanne PlayStation Store-licenser?

Gendannelse af licenser kan være en hjælp, hvis du ikke kan få adgang til dine digitale køb, f.eks. spil, add-ons, forbrugsvarer til spil og virtuel valuta.

Gendan PlayStation Store-licenser

1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Andet > Gendan licenser
  2. Vælg Gendan, og vent, indtil handlingen er fuldført. Prøv derefter at få adgang til dit indhold igen.
  1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Gendan licenser.
  2. Vælg Gendan, og vent, indtil handlingen er fuldført. Prøv derefter at få adgang til dit indhold igen.

Hvis du stadig har problemer, skal du sørge for, at du har aktiveret konsoldeling og offlinespil for PS5 eller har aktiveret dit PlayStation 4-system som din primære PS4.