Sådan gendanner du licenser på PlayStation

Lær, hvordan du gendanner Playstation™Store-licenser på PS5™-konsoller og PS4™-konsoller.

Hvornår skal jeg gendanne PlayStation Store-licenser?

Gendannelse af licenser kan være et nyttigt første trin, hvis du oplever følgende problemer:

• Et spil har et hængelåsikon.
  • Du kan ikke finde et spil eller add-ons.
  • Et spil går ned.
  • Problemer med live-begivenheder.
  • Du kan ikke foretage et køb i PlayStation™ Store.

Sådan gendanner du PlayStation Store-licenser

Gendannelse af licenser påvirker ikke dine data.

1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Andet > Gendan licenser
  2. Vælg Gendan, og vent, indtil handlingen er fuldført. Prøv derefter at få adgang til dit indhold igen.
  1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Gendan licenser.
  2. Vælg Gendan, og vent, indtil handlingen er fuldført. Prøv derefter at få adgang til dit indhold igen.

Har du stadig problemer med spillet?

Prøv at aktivere Konsoldeling og offlinespil på PS5, eller aktivere din PlayStation 4-konsol som din primære PS4. Du kan også finde yderligere fejlfindingstrin ved at gå til guiden nedenfor.