Sådan gendanner du licenser på PlayStation-konsoller

Lær, hvordan du gendanner PlayStation™Store-licenser på PlayStation®5-konsoller og PlayStation®4-konsoller.

Sådan gendanner du licenser på PS5-konsoller

Bemærk, at gendannelse af licenser ikke påvirker dine data.

1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Andet > Gendan licenser.

2. Vælg Gendan.
  1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Gendan licenser.

2. Vælg Gendan.

Hvornår skal jeg gendanne PlayStation Store-licenser?

Gendannelse af licenser kan være nyttigt, hvis du oplever følgende problemer:

• Et spil har et hængelåsikon.
  • Du kan ikke finde et spil eller add-ons.
  • Et spil går ned.
  • Du kan ikke foretage et køb i PlayStation™Store.

Har du stadig problemer med spillet?

Prøv at aktivere Konsoldeling og offlinespil på PS5®, eller aktivér din PS4™-konsol som din primære PS4-konsol. Du kan også finde yderligere fejlfindingstrin ved at gå til guiden nedenfor.