Konsoldeling og offlinespil på PS5-konsoller

Find ud af, hvordan du aktiverer konsoldeling og offlinespil på PlayStation®5-konsoller for at dele dine køb og visse abonnementsfordele med andre spillere.

Du kan finde oplysninger om aktivering af en ‎PlayStation®4-konsol ved at gå til guiden nedenfor.

Sådan aktiverer du konsoldeling og offlinespil på PS5

Konsoldeling og offlinespil på PS5™ aktiveres automatisk på den PS5-konsol, du bruger til at logge på PlayStation™Network for første gang. Aktivér konsoldeling på en ny PS5-konsol ved at følg disse trin:

1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Andet > Konsoldeling og offlinespil.
  2. Vælg Aktivér.
  1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Andet > Konsoldeling og offlinespil
  2. Vælg Deaktivér.

Hvad er konsoldeling og offlinespil på PS5?

Når du aktiverer konsoldeling og offlinespil, kan alle, der bruger din PS5-konsol :

• Få adgang til dine spil og medier, selv når konsollen er offline.
  • Få adgang til spil og medier, du har købt og downloadet.
  • Nyde nogle af fordelene ved dit PlayStation Plus-medlemskab, f.eks. online-multiplayer og Hjælp til spil.

Grænser for konsoldeling og offlinespil på PS5

• Du kan aktivere konsoldeling og offlinespil på én PS5-konsol ad gangen.

Konsoldeling og offlinespil på PS5 påvirker ikke de andre aktiveringsgrænser for konsollen.

Sådan deaktiverer du konsoldeling på PS5 via fjernadgang

Hvis du vil deaktivere en konsol, du ikke længere har adgang til, skal du logge ind på Kontohåndtering og deaktivere alle enheder. Bemærk, at du kun kan deaktivere alle enheder via fjernadgang med seks måneders mellemrum.