Konsoldeling og offlinespil på PS5™-konsoller

Find ud af, hvordan du aktiverer konsoldeling og offlinespil på PS5-konsoller for at dele dine køb og visse abonnementsfordele med andre spillere.

Indstillingen Konsoldeling og offlinespil forbinder en PS5-konsol med din konto og giver dig mulighed for at dele dine spil og medier med andre spillere på den pågældende konsol.

Begrænsninger for konsoldeling og offlinespil på PS5

Du kan aktivere konsoldeling og offlinespil på én PS5-konsol ad gangen. Hvis du aktiverer indstillingen på en ny PS5-konsol, deaktiveres indstillingen Konsoldeling og offlinespil på din anden PS5-konsol. Andre brugere på den deaktiverede konsol kan ikke spille dine spil og medier.

PS5-konsoldeling og offlinespil påvirker ikke din primære PS4-aktiveringsgrænse.

Sådan aktiveres deling af PS5-konsol

PS5-konsoldeling og offlinespil aktiveres automatisk på den PS5-konsol, du bruger til at logge på PlayStation™Network for første gang.

1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Andet > Konsoldeling og offlinespil
  2. Vælg Aktivér.

Sådan deaktiveres PS5-konsoldeling

1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Andet > Konsoldeling og offlinespil
  2. Vælg Deaktiver.

Sådan deaktiveres PS5-konsoldeling via fjernadgang

Besøg Enhedshåndteringfor at deaktivere konsoller, du ikke længere har.