Sådan deaktiverer du en PlayStation-konsol

Lær, hvordan du deaktiverer dine PlayStation-konsoller for at kunne aktivere nye konsoller og undgå aktiveringsbegrænsninger.

Sådan deaktiverer du en PlayStation-konsol

Lær, hvordan du deaktiverer dine PlayStation-konsoller for at kunne aktivere nye konsoller og undgå aktiveringsbegrænsninger.

Deaktiver en PlayStation®5-konsol

Du kan have én PS5™-konsol med Konsoldeling og offlinespil aktiveret på din konto

Hvis du vil deaktivere Konsoldeling og offlinespil på PS5, skal du gå til hjemmeskærmen og vælge Indstillinger > Brugere og konti > Andet > Konsoldeling og offlinespil > Deaktivér.

Du kan have én primær PS4-konsol aktiveret på din konto.

1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Aktivér som din primære PS4.

2. Vælg Deaktivér > Ja.

1. Vælg din lokale brugerkonto, og gå til PlayStation Network > Log ind > Kontohåndtering

2. Gå til Systemaktivering og fremhæv PS3

3. Vælg den type indhold, du vil deaktivere for din PlayStation®3-konsol: Spil eller Video

4. Vælg Deaktivér system

1. Tryk på Indstillinger på hjemmeskærmen.

2. Gå til PlayStation Network > Systemaktivering

3. Vælg den type indhold, du vil deaktivere: Spil eller Video

4. Tryk på Deaktivér > OK.

Deaktiver en konsol via fjernadgang

Hvis du ikke kan få adgang til en PlayStation-konsol, er det stadig muligt at deaktivere (og logge ud af) alle enheder, der er tilknyttet din konto, ved hjælp af Kontohåndtering i en webbrowser.

Du kan kun deaktivere dine konsoller én gang hver sjette måned.

1. Log ind på Kontohåndtering.

2. Vælg Enhedshåndtering > PlayStation-konsoller > Deaktivér alle enheder.

Bemærk, at PlayStation Video ikke kan deaktiveres via nettet. Dette skal gøres på selve konsollen. Hvis du ikke længere har adgang til den konsol, der er knyttet til PlayStation Video, bedes du kontakte os.

Aktivér en PlayStation-konsol

Når du aktiverer din konsol, kan du dele køb og visse bestemte abonnementsfordele med andre spillere på den pågældende konsol.