Sådan deaktiverer du en PlayStation-konsol

Lær, hvordan du deaktiverer dine PlayStation-konsoller for at kunne aktivere nye konsoller og undgå aktiveringsbegrænsninger.

Sådan deaktiverer du en PS5-konsol

Hvis du vil aktivere en ny PlayStation®5-konsol, skal du manuelt deaktivere din tidligere PS5®-konsol. Hvis du ikke kan få adgang til konsollen, er det stadig muligt at fjerndeaktivere alle enheder, der er tilknyttet din konto.

1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Andet.
  2. Vælg Konsoldeling og offlinespil > Deaktiver.

Bemærk, at deaktivering af din konsol ikke sletter dine data eller beskadiger din konsol.

1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Aktivér som din primære PS4.
  2. Vælg Deaktivér > Ja.
  1. Vælg din lokale brugerkonto, og gå til PlayStation Network > Log ind > Kontohåndtering.
  2. Gå til Systemaktivering og fremhæv PS3.
  3. Vælg den type indhold, du vil deaktivere for din PlayStation®3-konsol: Spil eller Video.
  4. Vælg Deaktivér system.
  1. Tryk på Indstillinger på hjemmeskærmen.
  2. Gå til PlayStation Network > Systemaktivering.
  3. Vælg den type indhold, du vil deaktivere: Spil eller Video.
  4. Tryk på Deaktiver > OK.

Sådan deaktiverer du alle konsoller via nettet

Hvis du ikke kan få adgang til en PlayStation-konsol, er det stadig muligt at deaktivere og logge ud af alle enheder, der er tilknyttet din konto.

Du kan kun deaktivere dine konsoller én gang hver sjette måned.

1. Log ind på Kontohåndtering.
  2. Vælg Enhedshåndtering > PlayStation-konsoller > Deaktivér alle enheder.
  • Du kan ikke deaktivere individuelle PlayStation-konsoller via fjernadgang. Hvis du vil deaktivere utilgængelige konsoller, skal du deaktivere alle konsoller.

• Hvis du vil logge af utilgængelige konsoller, skal du skifte din adgangskode.

Vigtigt: Aktiveringsgrænser

Aktivering af en konsol knytter den til din konto, og giver dig adgang til dine køb fra PlayStation™Store. Du kan knytte din konto til et begrænset antal konsoller. Du kan have følgende aktiveringer på din konto:

Konsoltype Aktiveringsgrænser
PS5-konsol* 1
PlayStation®4-konsol 1
PlayStation®3-konsol 2
PlayStation® Vita/TV 3

* Konsoldeling og offline-spil

• Du kan have både en PS5-konsol og en PS4™-konsol aktiveret på samme tid.

• Hvis du bruger din konto på flere PS5-konsoller eller PS4-konsoller, kan du kun aktivere én hver.

Sådan aktiverer du en PlayStation-konsol

Når du aktiverer din konsol, kan du dele køb og visse bestemte abonnementsfordele med andre spillere på den pågældende konsol.