Sådan foretager du fejlfinding af spildownloads fra PlayStation Store

Find ud af, hvordan du fejlfinder problemer med indhold, der er købt i PlayStation™Store på PlayStation®5-konsoller og PlayStation®4-konsoller.

Låste spil på din PS5-konsol?

Hvis du ser et hængelåsikon ved siden af et spil, kan det betyde, at der er et problem med spillets licens.

For at bekræfte, at du har licens til indholdet, skal du følge nedenstående trin.

1. Sørg for, at du er logget på den korrekte konto, der blev brugt til at købe spillet. Kontrollér din transaktionshistorik for at sikre, at købet er gennemført.
  1. Hvis spillet er købt som en del af dit PlayStation®Plus-abonnement, skal du sørge for, at abonnementet er aktivt.
    Hvis du leder efter et PlayStation Plus-spil, skal du kontrollere, at det stadig er tilgængeligt ved at besøge PlayStation Plus-guiden.
  1. Hvis spillet ejes af en anden, der deler konsollen, skal du sørge for, at vedkommende har aktiveret Konsoldeling og offlinespil.

Hvis du har bekræftet indholdslicensen, skal du følge nedenstående trin.

1. Se PSN-statussiden. Hvis du får vist advarsler, skal du vente, indtil tjenesten fungerer, og derefter prøve igen.
  1. Kontroller, at din konsol har den nyeste systemsoftware installeret. Gå til Indstillinger > System > Systemsoftware > Systemsoftwareopdatering og indstillinger.
  1. Aktivér Konsoldeling og offlinespil på din PS5-konsol.
  1. Gendan licens til din konto.
  1. Start konsollen i fejlsikret tilstand, og vælg Ryd cache, og genopbyg databasen for at oprette en ny database med alt indhold.

Kontrollér ejerskab af licensen

1. Sørg for, at du er logget på den korrekte konto, der blev brugt til at købe spillet. Hvis du for nylig har købt spillet eller indløst indhold via kuponer, skal du kontrollere din transaktionshistorik.
  1. Hvis spillet er købt som en del af en PlayStation®Plus-fordel, skal du sørge for, at abonnementet er aktivt.
    Hvis spillet var inkluderet i PlayStation Plus-spilkataloget, skal du kontrollere, om det stadig er der.
  1. Hvis spillet blev delt af en anden bruger på din PS4™-konsol, skal du kontrollere, om brugeren har aktiveret konsollen som din primære PS4-konsol.

Tjek licensproblemer

1. Se PSN-statussiden. Hvis du får vist advarsler, skal du vente, indtil tjenesten fungerer, og derefter prøve igen.
  1. Kontroller, at din konsol har den nyeste systemsoftware installeret. Gå til Indstillinger > Systemsoftwareopdatering.
  1. Download spillet via din konto, og aktivér konsollen som din primære PS4-konsol.
  1. Gendan licens til din konto.
  1. Start konsollen i fejlsikret tilstand, og vælg muligheden Gendan database for at oprette en ny database med alt indhold.

Vil download af spil ikke starte på din PS5-konsol?

1. Gå til Downloads/Uploads i kontrolcenteret, og vælg den ønskede download. Vælg Afbryd midlertidigt og Genoptag for at genstarte.
  2. Hvis du stadig har problemer, skal du vælge Annuller og slet for at slette spillet fra downloadlisten. Find spillet i dit spilbibliotek, og prøv igen.
  1. Se PSN-statussiden. Hvis du får vist advarsler, skal du vente, indtil tjenesten fungerer, og derefter prøve igen.
  1. Kontroller, at din konsol har den nyeste systemsoftware installeret. Gå til Indstillinger > System > Systemsoftware > Systemsoftwareopdatering og indstillinger.
  1. Kontroller, at der er nok lagerplads til dit spil. Du kan finde den nødvendige plads til spillet ved at gå til dit Spilbibliotek, vælge spillet > … (mere) > Vis produkt. Den mindste ledige plads vises til højre på skærmen. Du kan få vist den tilgængelige lagerplads på din PS5-konsol ved at gå til Indstillinger > Lager.
  1. Start konsollen i fejlsikret tilstand, og vælg Ryd cache, og genopbyg databasen for at oprette en ny database med alt indhold.
  1. Gå til funktionsskærmen, vælg Meddelelse, og vælg derefter Downloads. Vælg din download, og vælg Afbryd midlertidigt og Genoptag for at genstarte.
  2. Vælg Annuller og slet for at slette spillet fra downloadlisten. Find spillet i dit bibliotek, og prøv igen.
  3. Se PSN-statussiden. Hvis du får vist advarsler, skal du vente, indtil tjenesten fungerer, og derefter prøve igen.
  1. Kontroller, at din konsol har den nyeste systemsoftware installeret. Gå til Indstillinger > Systemsoftwareopdatering.
  1. Kontroller, at der er nok lagerplads til dit spil. Du kan finde den nødvendige ledige plads til spillet ved at gå til PlayStation Store på din konsol, vælge spillet og rulle ned til afsnittet Detaljer. Den mindste ledige plads vises til højre på skærmen. Hvis du vil se den tilgængelige lagerplads på din PS4-konsol, skal du gå til Indstillinger > Lager.
  1. Start konsollen i fejlsikret tilstand, og vælg Gendan database for at oprette en ny database med alt indhold.

Går spildownload i stå på en PS5-konsol?

1. Se PSN-statussiden. Hvis du får vist advarsler, skal du vente, indtil tjenesten fungerer, og derefter prøve igen.
  1. Test din internetforbindelse ved at gå til Indstillinger > Netværk > Forbindelsesstatus og vælge Test internetforbindelse. Hvis du har problemer med internettet, kan du se trin til fejlfinding i guiden nedenfor.
  1. Start konsollen i fejlsikret tilstand, og vælg Ryd cache, og genopbyg databasen for at oprette en ny database med alt indhold.
  1. Se PSN-statussiden. Hvis du får vist advarsler, skal du vente, indtil tjenesten fungerer, og derefter prøve igen.
  1. Test din internetforbindelse ved at gå til Indstillinger > Netværk og vælge Test internetforbindelse. Hvis du har problemer med internettet, kan du se trin til fejlfinding i guiden nedenfor.
  1. Start konsollen i fejlsikret tilstand, og vælg Gendan database for at oprette en ny database med alt indhold.

Kan du ikke finde købt indhold på en PS5-konsol?

Spil, der er købt i PlayStation Store, vises i spilbiblioteket. Hvis de ikke vises i spilbiblioteket, kan du prøve følgende:

1. Kontroller transaktionshistorikken for din konto for at sikre, at købet er gennemført.
  1. Spil, der er skjult i spilbiblioteket, vil være skjult i bibliotekerne på alle konsoller. Kontroller, om nogle spil er skjulte.
  1. Aktiver Konsoldeling og offlinespil på din PS5-konsol, eller aktiver din PS4-konsol som din primære PS4-konsol.
  1. Gendan licenser til din konto.

Har du stadig problemer?

Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte PlayStation Support ved hjælp af linket nederst på denne side. Angiv følgende oplysninger:

• Eventuelle fejlkoder eller meddelelser.
  • En detaljeret beskrivelse af, hvad der sker, og trin til at replikere problemet.
  • Et tidsstempel (dato og klokkeslæt) for et forsøg på at få adgang til indholdet.
  • Et skærmbillede eller en video af problemet, hvis det er muligt.