Fejlfinding af et downloadet spil på PS5™- og PS4™-konsoller

Fejlfinding af et downloadet spil på PS5™- og PS4™-konsoller

Find ud af, hvordan du foretager fejlfinding på nogle almindelige spil- og downloadproblemer vedrørende spil på PlayStation.

Find PlayStation™Store-køb

• På PS5 skal du gå til Spil-startskærmen og vælge spilbibliotek for at få vist en komplet liste over købte spil.
  • På PS4 skal du vælge Bibliotek > Købt for at få vist en komplet liste over købte spil.

Hvis du har problemer med at finde indholdet, skal du kontrollere din transaktionsliste for at sikre, at dit køb er gennemført.

Frigør plads på PlayStation-konsollens lager

Du skal muligvis frigøre plads til spillet for at sikre, at det kan installeres og opdateres korrekt.

Du kan downloade indhold igen senere, men vi anbefaler, at du sikkerhedskopierer dine gemte spil, før du sletter et spil, så du ikke mister dine fremskridt.

Administrer lager på PS4

Geninstaller et spil

Sletning og geninstallation af et spil løser ofte spilproblemer.

Få adgang til indhold på PlayStation Store-sæsonkort

Når du har købt et sæsonkort fra PlayStation Store (eller indløst en værdikupon til sæsonkort), er det aktivt. Indholdet er knyttet til din konto, men du skal manuelt downloade indholdet (DLC, virtuel valuta eller elementer i spillet) fra PlayStation Store, når det er blevet udgivet.

Købt indhold har en pris

Hvis du søger efter sæsonkortet DLC i PlayStation Store, og der står en pris ud for indholdet, kan du gå til supportvejledningen til sæsonkort.

Hvis du ser en pris, når du forsøger at tilføje månedlige PlayStation Plus-spil, skal du sørge for, at du har et aktivt PlayStation Plus-medlemskab på din konto.

Hvis abonnementet tilhører en anden konto, skal du bede kontohaveren om at downloade det månedlige PlayStation Plus-spil og sikre, at vedkommende kan dele indholdet.

Hængelås ud for købt indhold

Du kan identificere problemet ved at se, hvordan hængelåsen ser ud.

Forkert konto

Hvis den konto, der har købt indholdet, ikke har aktiveret deling af konsollen, vises en lille hængelås nederst i højre hjørne af spilhubben.

1. Bed køberen om at downloade indholdet via vedkommendes konto. Hvis spillet er købt som en del af månedlige PlayStation Plus-spil, skal du sikre, at abonnementet er aktivt.
  2. Bed køberen om at sikre, at PS5-konsoldeling og offlinespil er aktiveret. Denne indstilling kan kun aktiveres på én PS5-konsol.
  3. Bed køberen om at gendanne licenser på vedkommendes konto ved at gå til Indstillinger > Brugere og konti > Andet > Gendan licenser > Gendan.

Hvis den konto, der har købt indholdet, ikke har aktiveret PS4 som sin primære PS4, vises en lille hængelås nederst i højre hjørne af programmet.

1. Bed køberen om at downloade indholdet via vedkommendes konto. Hvis spillet er købt som en del af månedlige PlayStation Plus-spil, skal du sikre, at abonnementet er aktivt.
  2. Bed køberen om at sikre, at PS4 er aktiveret som vedkommendes primære PS4. Du kan kun have én primær PS4.
  3. Bed køberen om at gå til Indstillinger > PlayStation Network/kontoadministration > Gendan licenser > Gendan.
Forældrekontrol

Hvis forældrekontrol er aktiveret, kan en lokal bruger ikke downloade eller starte indhold, der ligger over den indstillede aldersgrænse. Der vises en hængelås i stedet for programbilledet.

• Bed din forælder eller værge om hjælp. De kan finde en vejledning til at få adgang nedenfor.