PlayStation®4-systemsoftwareopdatering

Hent den nyeste opdatering

PS4-systemsoftwareopdatering 8.03

09-12-2020 udkom en opdatering af systemsoftwaren til PlayStation 4-systemet. Du kan bruge denne til at opdatere din systemsoftware til version 8.03.

Opdater altid dit PS4-system med den nyeste version af systemsoftwaren. Ved at opdatere kan du nyde godt af yderligere funktioner, forbedret brugervenlighed og forøget sikkerhed.

Version 8.03

PS4 VSH 8.03 er en valgfri opdatering, og følgende ændring foretages:

• Deaktiver chatlyd i spil er blevet tilføjet under Lyd/enheder i genvejsmenuen. Hvis du aktiverer denne indstilling, deaktiveres chatlyd i spil. Din stemme vil ikke kunne høres, og du vil heller ikke kunne høre andre spilleres stemmer. Denne indstilling gælder ikke for Party-chatlyd.

Version 8.01

Denne systemsoftwareopdatering forbedrer systemets ydeevne.

Version 8.00

Hovedfunktioner i systemsoftwareopdateringen

De følgende ændringer er lavet til Gruppe og Meddelelser.

• Når du starter en gruppe, kan du nu vælge at oprette en ny gruppe eller vælge en eksisterende gruppe. Når du opretter en ny gruppe, gemmes den, selv efter gruppen er afsluttet. Du kan starte en ny gruppe med de samme medlemmer ved at vælge den gruppe, du tidligere har oprettet.
  • Du kan nu bruge dine grupper på tværs af Gruppe og Meddelelser. Du kan sende meddelelser til en gruppe, du har oprettet til en gruppe, eller starte en gruppe med en gruppe, som du har sendt meddelelser til.
  • For grupper på tre eller flere medlemmer kan ejeren af gruppen nu fjerne medlemmer fra gruppen. Gruppeejeren er den spiller, der opretter fællesskabet.
  • Du kan ikke længere ændre gruppenavnet eller -billedet for grupper af dig og en anden spiller. Kun navnet og billedet på den anden afspiller vises.
  • Meddelelser er blevet føjet til skærmen under grupper. Når du vælger Meddelelser, får du vist de meddelelser, der er sendt mellem medlemmer af din gruppe.
  • De offentlige/private indstillinger for grupper er blevet fjernet. Kun medlemmer af gruppen kan deltage i gruppen.
  • Du kan nu ændre dine partyindstillinger fra den menu med indstillinger, der vises på skærmen, når du vælger Gruppe. Du kan også administrere dine indstillinger for gruppeforbindelsen, når du vælger Forbindelse til stemmechat i party, som er blevet føjet til partyindstillingerne.
  • Medlemmer af gruppen kan nu se, når mikrofonen er slået fra.
  • Du kan nu deltage i grupper, selvom der er medlemmer, som du har blokeret. Når du deltager i en gruppe med et blokeret medlem, eller når et blokeret medlem deltager i gruppen, modtager du en meddelelse. I gruppen vil du ikke høre hinanden, og det spil, du spiller, samt din Share Play-status vil ikke blive vist. Derudover får det blokerede medlem ikke besked om, at du har blokeret vedkommende.
  • Spil sammen-sessioner kan ikke længere startes i en gruppe. For online multiplayer-spil kan du starte en spilsession inde fra spillet.

Trophy -niveauer er nye.

• Dit trophy-niveau er en rangering, der bestemmes af det samlede antal trophies, som du har optjent. Når du opdaterer systemsoftwaren, får du vist dit nye trophy-niveau baseret på de trophies, du har optjent indtil nu. Dit nye trophy-niveau vises også, når du logger på PlayStation App, dit PlayStation Vita-system eller My PlayStation online.
  • Der vil ikke være nogen ændringer i trophies, som du allerede har optjent, eller trophy-oplysninger, f.eks. oplåsningskrav.

Totrinsbekræftelse er nu tilgængelig ved hjælp af godkendelsesapps.

• Når du har indtastet dit login-oplysninger og din adgangskode på din PS4, kan du fuldføre login-processen ved at give appen adgang.
  • Du kan downloade godkenderapps fra App Store eller Google Play™. Vi garanterer ikke funktionaliteten af alle godkenderapps.

De følgende ændringer er lavet i forældrekontrol.

• Kommunikation med andre spillere og Visning af indhold, som er oprettet af andre spillere er blevet kombineret og er nu Kommunikation og brugergenereret indhold. Hvis du har valgt Ikke tilladt for nogen af indstillingerne, overføres den samme indstilling efter opdateringen.
  • Selv med Kommunikation og brugergenereret indhold indstillet til Ikke tilladt, kan kommunikationsfunktionen i spillet nu kun bruges til bestemte spil, som familieadministratoren eller forælderen/værgen har tilladt. Når et barn sender en anmodning under spillet, modtager familieadministratoren eller forælderen en e-mail. Følg instruktionerne i e-mailen for at tillade eller begrænse brugen af kommunikationsfunktionerne i spillet.

Andre opdaterede funktioner

Så lyd fra alle mikrofoner er blevet føjet til genvejsmenuen under lyd/enheder.

• Denne indstilling slår lyd fra alle mikrofoner, der er sluttet til din PS4.

Følgende ændringer er foretaget, til når du bruger Remote Play på mobilenheder og computere.

• På din enhed skal du opdatere PS Remote Play til den nyeste version.
  • De knaptildelinger, du har angivet for din controller på din PS4, afspejles nu, når du bruger Remote Play.
  • Skærmdesignet er blevet opdateret.
  • Understøttelse af Android™5 og 6 er ikke længere tilgængelig.
  • Understøttelse af Windows 8.1 er ikke længere tilgængelig.

Under Indstillinger > Kontohåndtering > Privatindstillinger er følgende ændringer foretaget.

• Under Spil | Medierer Trophies og Spil blevet kombineret og er nu Spilhistorik. Du kan begrænse, hvem der kan se de spil, du har spillet, og de trophies, du har optjent.
  • Under Spil | Medierer onlinestatus og Spiller nu blevet tilføjet. Du kan angive grænser for, hvem der kan se din onlinestatus og det spil, du spiller i øjeblikket.
  • I Meddelelser under Personlige oplysninger | Meddelelser er det indhold, du kan begrænse, ændret. Du kan begrænse, hvem der kan invitere dig til grupper og føje dig til grupper. Indstillingen Kun venner viste for eksempel tidligere kun meddelelser fra dine venner, men nu kan du se meddelelser fra andre spillere end dine venner, hvis de er i din gruppe.
  • Under Personlige oplysninger | Meddelelserer Mobil tilgængelighed blevet fjernet.

De følgende ændringer er lavet i Fællesskaber.

• Når du opretter et nyt fællesskab, kan du ikke længere bruge Kun efter anmodning til at begrænse hvilke medlemmer, der kan deltage. Hvis du har et eksisterende fællesskab, er indstillet til Alle, kan du ikke længere ændre det til Kun efter anmodning.
  • Du kan ikke længere oprette grupper fra skærmbilledet Fællesskab. Du skal oprette en gruppe i Gruppe.

Du kan ikke længere oprette en ny begivenhed i Begivenheder.

• Begivenheder, der er oprettet før opdateringen, vil stadig blive afholdt, og begivenheder og turneringer, som er arrangeret af spiludviklere, vil fortsat finde sted.

For nogle funktioner er det indhold, der vises på skærmen, blevet ændret samt skærmdesign.

App Store, iPad, iPhone og Mac er varemærker, der tilhører Apple Inc., registreret i USA. og andre lande.

Google Play, Google Play-logo og Android er varemærker tilhørende Google LLC.

Download PS4-opdateringsfil

Hvis din PS4 ikke automatisk opdaterer, så prøv at downloade filen igen . Hvis det ikke lykkes, så overfør nedenstående fil til et USB-drev og installer den på din PS4-konsol.

Download PS4-geninstallationsfil

Hvis du geninstallerer din PS4-systemsoftware, slettes alle de data, der er indeholdt i din PS4-systemlagring. Denne proces kaldes ofte en "fabriks-" eller "hård" nulstilling.

Genstart download af PS4-systemsoftware på PS4

Hvis den automatiske download af din PS4-systemsoftware er gået i stå, skal du slette opdateringen og starte forfra:

1. Vælg  Notifikationer i PS4-funktionsområdet, fremhæv opdateringsfilen og tryk på OPTIONS-knappen > Slet.
  2. Vælg derefter  Indstillinger > Systemsoftwareopdatering
  3. Hvis du oplever flere mislykkede downloads, så opdatér PS4-systemsoftwaren ved hjælp af et USB.

Diagnosticeringsværktøjet Fix & Replace

Hvis du har problemer med din PS4-systemsoftwareopdatering, kan du besøge diagnosticeringsværktøjet Fix & Replace for at få yderligere trin og arrangere en reparation.

Version 7.55

Denne systemsoftwareopdatering forbedrer systemets ydeevne.

Version 7.51

Denne systemsoftwareopdatering forbedrer systemets ydeevne.

Version 7.50

Denne systemsoftwareopdatering forbedrer systemets ydeevne.

Version 7.02

Denne systemsoftwareopdatering forbedrer systemets ydeevne.

Version 7.01

Denne systemsoftwareopdatering forbedrer systemets ydeevne.

Version 7.00

Hovedfunktioner i systemsoftwareopdateringen

• De følgende ændringer er lavet i (Gruppe).

Det maksimale antal mennesker, der kan deltage i et party, er blevet øget fra 8 til 16.

Chat-transskription er blevet tilføjet, og tilgængeligheden er blevet forbedret. Mens du er i et party, skal du bruge  (PS4 Second Screen) *1 på din smartphone eller en anden mobilenhed til at konvertere gruppe-chat til tekst eller til at indtaste tekst for at få det læst op for andre gruppemedlemmer.

Denne funktion virker kun på engelsk og er kun tilgængelig på PS4-systemer solgt i nogle regioner.

Netværkstilslutningsmuligheder er blevet forbedret.

Lydkvaliteten af stemmechat er blevet forbedret.

• Remote Play kan nu bruges på flere enheder.

Udover Xperia TM-enheder kan Remote Play nu bruges på andre smartphones og tablets, der kører Android™ 5.0 eller nyere*2. Download PS4 Remote Play fra Google Play™ for at bruge denne funktion.

Derudover kan du nu forbinde en trådløs DUALSHOCK 4 via Bluetooth® til Remote Play*2*3 på mobilenheder, der kører Android 10.

*1 Download den nyeste version af PS4 Second Screen, tilgængelig fra Google Play™ eller App Store.

*2 Remote Play er muligvis ikke kompatibel med alle enheder.

*3 Afhængigt af enheden er nogle funktioner, så som berøringsskærm og vibration, muligvis ikke tilgængelige.

Andre opdaterede funktioner

• Når du bruger Remote Play på en iPhone eller iPad, kan du nu gøre følgende. Vælg [Indstillinger] på Remote Play-skærmen for at skifte til disse indstillinger.

iPhone eller iPad: Controlleren kan nu vises på alle tidspunkter. iPhone: Du kan nu låse skærmorienteringen.

• Du kan nu bruge en trådløs DUALSHOCK 4-controller via Bluetooth til Remote Play på en iPhone, iPad, eller Mac*.

Opdatér til følgende OS for at bruge denne funktion.
    iOS 13
    iPadOS 13
    macOS Catalina

* Nogle funktioner, så som berøringsskærm og vibration, er muligvis ikke tilgængelige på iPhone og iPad.

"Xperia" er et varemærke eller et registreret varemærke, der tilhører Sony Mobile Communications AB.

App Store, iPad, iPhone, Mac, iPadOS og macOS er varemærker, der tilhører Apple Inc., registreret i USA. og andre lande.

Bluetooth®-ordet og -logo er registrerede varemærker, der tilhører Bluetooth SIG, Inc., og brugen af sådanne varemærker af Sony Interactive Entertainment Inc. er under licens. Andre varemærker og varenavne ejes af de respektive ejere.

Google Play, Google Play-logo og Android er varemærker tilhørende Google LLC. IOS er et varemærke eller et registreret varemærke tilhørende Cisco i USA. og andre lande og anvendes under licens.

Bemærkninger

• Download eller installer aldrig opdateringer ved hjælp af andre data end den officielle opdateringsfil, der udbydes online af Sony Interactive Entertainment. Download eller installer aldrig opdateringer ved hjælp af andre metoder end dem, der er beskrevet i systemdokumentationen eller på dette website. Hvis du downloader eller installerer opdateringsdata fra en anden kilde, ved hjælp af en anden metode eller på et system, der er blevet ændret eller modificeret, vil systemet muligvis ikke fungere korrekt, og det vil muligvis ikke være i stand til at installere de officielle opdateringsdata. Disse handlinger kan ophæve gyldigheden af garantien på systemet og påvirke din mulighed for at få garantiservice og reparationsservice fra Sony Interactive Entertainment.
  • Undgå at installere systemsoftwaren kort tid før eller kort tid efter en strømafbrydelse.
  • Undlad at slukke for systemet under installationen. Du kan beskadige systemet ved at afbryde installationen.
  • Du vil muligvis ikke være i stand til at bruge visse programmer og dele af indholdet, før systemsoftwaren er blevet opdateret.

Systemsoftware

Ved at anvende eller åbne systemsoftwaren accepterer du at være underlagt alle nuværende vilkår i denne aftale. Du kan finde et udskriftsvenligt, aktuelt eksemplar af denne aftale på http://doc.dl.playstation.net/doc/ps4-eula/.

Sony Interactive Entertainment kan efter eget skøn ændre vilkårene i denne aftale når som helst, herunder vilkårene i PS4-systemdokumentationen eller brugervejledningen, eller http://doc.dl.playstation.net/doc/ps4-oss/index.html.

Kig ind på dette website engang imellem for at se, om der er foretaget ændringer i denne aftale.