Opdatering af PlayStation®4-systemsoftware

Opdater systemsoftwaren på en PlayStation®4-konsol

Hent den nyeste opdatering

Opdater systemsoftwaren på en PS4-konsol

22/06/2021 udkom en opdatering af systemsoftwaren til PlayStation 4-konsoller.

Opdater altid din PS4™-konsol til den nyeste version af systemsoftwaren. Ved at opdatere kan du nyde godt af yderligere funktioner, forbedret brugervenlighed og forøget sikkerhed.

Systemsoftwarefunktioner i PS4 8.52

• Denne systemsoftwareopdatering forbedrer systemets ydeevne.

Systemsoftwarefunktioner i PS4 8.50

• I Party kan du nu benytte Share Play med spillere på PS5-konsoller.

• I Meddelelser kan du nu slå notifikationer til eller fra for hver af de grupper, du deltager i. På gruppeskærmbilledet skal du åbne indstillingsmenuen og vælge Slå notifikationer fra.

Andre opdaterede funktioner

• På skærmbilledet med oplysninger om spilsessioner kan du nu bruge knappen Anmod om at deltage for at bede sessionslederen om at få lov at deltage i vedkommendes spilsession. Sessionslederen kan derefter sende dig en invitation til at deltage i spilsessionen.

• Når du spiller et spil, du har skjult, kan andre spillere ikke længere se, at du spiller det pågældende spil i øjeblikket.

• Vi har opdateret filformatet til udvidet lager.

• Når du tilslutter en enhed til udvidet lager, opdateres dens filformat.

• Derefter kan du ikke længere bruge enheden på en PS4, der har en tidligere version af systemsoftwaren.

• Funktionen Fællesskaber er ikke længere tilgængelig.

Download en opdateringsfil til en PS4-konsol

Hvis systemsoftwareopdateringen på din PS4-konsol sidder fast, skal du genstarte opdateringen. Hvis det mislykkes, skal du downloade nedenstående opdateringsfil til et USB-drev og følge nedenstående vejledning for at installere filen på din PS4-konsol.

Højreklik på filen og "gem som" for at downloade opdateringsfilen.

Download geninstallationsfilen til en PS4-konsol

Hvis du geninstallerer din PS4-systemsoftware, slettes alle de data, der er indeholdt i din PS4-systemlagring. Denne proces kaldes ofte en "fabriks-" eller "hård" nulstilling.

Højreklik på filen, og klik på "gem som" for at downloade geninstallationsfilen.

Genstart download af systemsoftwaren på en PS4-konsol

Hvis download af din PS4-systemsoftware er gået i stå, skal du slette opdateringen og starte forfra:

1. Vælg  Meddelelser i PS4-funktionsområdet, fremhæv opdateringsfilen og tryk på OPTIONS-knappen > Slet.
  2. Vælg derefter  Indstillinger > Systemsoftwareopdatering

Hvis du oplever flere mislykkede downloads, så opdatér PS4-systemsoftwaren ved hjælp af en USB.

Diagnosticeringsværktøjet Fix & Replace

Hvis du har problemer med opdateringen af din PS4-systemsoftware, kan du gå til diagnosticeringsværktøjet Fix & Replace for at få yderligere trin og arrangere en reparation.

Version 8.03

• Deaktiver chatlyd i spil  er blevet tilføjet under Lyd/enheder i genvejsmenuen. Hvis du aktiverer denne indstilling, deaktiveres chatlyd i spil. Din stemme vil ikke kunne høres, og du vil heller ikke kunne høre andre spilleres stemmer. Denne indstilling gælder ikke for Party-chatlyd.

Version 8.01

Denne systemsoftwareopdatering forbedrer systemets ydeevne.

Version 8.00

Hovedfunktioner i systemsoftwareopdateringen

De følgende ændringer er lavet til Gruppe og Meddelelser.

• Når du starter et party, kan du nu vælge at oprette en ny gruppe eller vælge en eksisterende gruppe. Når du opretter en ny gruppe, gemmes den, selv efter gruppen er afsluttet. Du kan starte et nyt party med de samme medlemmer ved at vælge den gruppe, du tidligere har oprettet.
  • Du kan nu bruge dine grupper på tværs af Party og Meddelelser. Du kan sende meddelelser til en gruppe, du har oprettet til et party, eller starte et party med en gruppe, som du har sendt meddelelser til.
  • For grupper på tre eller flere medlemmer kan ejeren af gruppen nu fjerne medlemmer fra gruppen. Gruppeejeren er den spiller, der opretter fællesskabet.
  • Du kan ikke længere ændre gruppenavnet eller -billedet for grupper af dig og en anden spiller. Kun navnet og billedet på den anden afspiller vises.
  • Meddelelser er blevet føjet til skærmen under Parties. Når du vælger Meddelelser, får du vist de meddelelser, der er sendt mellem medlemmer af din gruppe.
  • De offentlige/private indstillinger for grupper er blevet fjernet. Kun medlemmer af gruppen kan deltage i et party.
  • Du kan nu ændre dine partyindstillinger fra den indstillingsmenu, der vises på skærmen, når du vælger Party. Du kan også administrere dine indstillinger for partyforbindelsen, når du vælger Forbindelse til stemmechat i party, som er blevet føjet til partyindstillingerne.
  • Medlemmer af dit party kan nu se, når mikrofonen er slået fra.
  • Du kan nu deltage i grupper, selvom der er medlemmer, som du har blokeret. Når du deltager i en gruppe med et blokeret medlem, eller når et blokeret medlem deltager i gruppen, modtager du en meddelelse. I gruppen vil du ikke høre hinanden, og det spil, du spiller, samt din Share Play-status vil ikke blive vist. Derudover får det blokerede medlem ikke besked om, at du har blokeret vedkommende.
  • Spil sammen-sessioner kan ikke længere startes i en gruppe. For onlinespil med flere spillere kan du starte en spilsession inde fra spillet.

Trofæniveauer  er nye.

• Dit trofæniveau er en rangering, der bestemmes af det samlede antal trofæer, du har optjent. Når du opdaterer systemsoftwaren, får du vist dit nye trofæniveau baseret på de trofæer, du har optjent indtil nu. Dit nye trofæniveau vises også, når du logger på PlayStation App, dit PlayStation Vita-system eller My PlayStation online.
  • Der vil ikke være nogen ændringer i trofæer, som du allerede har optjent, eller trofæoplysninger, f.eks. oplåsningskrav.

Totrinsbekræftelse er nu tilgængelig ved hjælp af godkendelsesapps.

• Når du har indtastet dit login-oplysninger og din adgangskode på din PS4, kan du fuldføre login-processen ved at give appen adgang.
  • Du kan downloade godkenderapps fra App Store eller Google Play™. Vi garanterer ikke funktionaliteten af alle godkenderapps.

De følgende ændringer er lavet i forældrekontrol.

• Kommunikation med andre spillere og Visning af indhold, som er oprettet af andre spillere er blevet kombineret og er nu Kommunikation og brugergenereret indhold. Hvis du har valgt Ikke tilladt for nogen af indstillingerne, overføres den samme indstilling efter opdateringen.
  • Selv med Kommunikation og brugergenereret indhold indstillet til Ikke tilladt, kan kommunikationsfunktionen i spillet nu kun bruges til bestemte spil, som familieadministratoren eller forælderen/værgen har tilladt. Når et barn sender en anmodning under spillet, modtager familieadministratoren eller forælderen/værgen en e-mail. Følg instruktionerne i e-mailen for at tillade eller begrænse brugen af kommunikationsfunktionerne i spillet.
Andre opdaterede funktioner

Slå alle mikrofoner fra er blevet føjet til genvejsmenuen under Lyd/enheder.

• Denne indstilling slår lyd fra alle mikrofoner, der er sluttet til din PS4.

Følgende ændringer er foretaget, til når du bruger Remote Play på mobilenheder og computere.

• På din enhed skal du opdatere PS Remote Play til den nyeste version.
  • De knaptildelinger, du har angivet for din controller på din PS4, afspejles nu, når du bruger Remote Play.
  • Skærmdesignet er blevet opdateret.
  • Understøttelse af Android™5 og 6 er ikke længere tilgængelig.
  • Understøttelse af Windows 8.1 er ikke længere tilgængelig.

Under Indstillinger > Kontohåndtering > Indstillinger for personlige oplysninger er der foretaget følgende ændringer.

• Under Spil | Medier er Trophies og Spil blevet kombineret og er nu Spilhistorik. Du kan begrænse, hvem der kan se de spil, du har spillet, og de trofæer, du har optjent.
  • Under Spil | Medier er Onlinestatus og Spiller nu blevet tilføjet. Du kan angive grænser for, hvem der kan se din onlinestatus og det spil, du spiller i øjeblikket.
  • I Meddelelser under Personlige oplysninger | Meddelelser er det indhold, du kan begrænse, ændret. Du kan begrænse, hvem der kan invitere dig til parties og føje dig til grupper. Indstillingen Kun venner viste for eksempel tidligere kun meddelelser fra dine venner, men nu kan du se meddelelser fra andre spillere end dine venner, hvis de er i din gruppe.
  • Under Personlige oplysninger | Meddelelser er Mobil tilgængelighed blevet fjernet.

Følgende ændringer er foretaget i Fællesskaber.

• Når du opretter et nyt Fællesskab, kan du ikke længere bruge Kun efter anmodning til at begrænse hvilke medlemmer, der kan deltage. Hvis du har et eksisterende Fællesskab, der er indstillet til Alle, kan du ikke længere ændre det til Kun efter anmodning.
  • Du kan ikke længere oprette parties fra skærmbilledet Fællesskab. Du skal oprette en gruppe i Party.

Du kan ikke længere oprette en ny begivenhed i Begivenheder.

• Begivenheder, der er oprettet før opdateringen, vil stadig blive afholdt, og begivenheder og turneringer, som er arrangeret af spiludviklere, vil fortsat finde sted.

For nogle funktioner er det indhold, der vises på skærmen, blevet ændret samt skærmdesign.

App Store, iPad, iPhone og Mac er varemærker, der tilhører Apple Inc., registreret i USA. og andre lande.

Google Play, Google Play-logo og Android er varemærker tilhørende Google LLC.

Version 7.55

Denne systemsoftwareopdatering forbedrer systemets ydeevne.

Version 7.51

Denne systemsoftwareopdatering forbedrer systemets ydeevne.

Version 7.50

Denne systemsoftwareopdatering forbedrer systemets ydeevne.

Version 7.02

Denne systemsoftwareopdatering forbedrer systemets ydeevne.

Version 7.01

Denne systemsoftwareopdatering forbedrer systemets ydeevne.

Version 7.00

Hovedfunktioner i systemsoftwareopdateringen

• De følgende ændringer er lavet i (Gruppe).

Det maksimale antal mennesker, der kan deltage i et party, er blevet øget fra 8 til 16.

Chat-transskription er blevet tilføjet, og tilgængeligheden er blevet forbedret. Mens du er i et party, skal du bruge  (PS4 Second Screen) *1 på din smartphone eller en anden mobilenhed til at konvertere gruppe-chat til tekst eller til at indtaste tekst for at få det læst op for andre gruppemedlemmer.

Denne funktion virker kun på engelsk og er kun tilgængelig på PS4-systemer solgt i nogle regioner.

Netværkstilslutningsmuligheder er blevet forbedret.

Lydkvaliteten af stemmechat er blevet forbedret.

• Remote Play kan nu bruges på flere enheder.

Udover Xperia TM-enheder kan Remote Play nu bruges på andre smartphones og tablets, der kører Android™ 5.0 eller nyere*2. Download PS4 Remote Play fra Google Play™ for at bruge denne funktion.

Derudover kan du nu forbinde en trådløs DUALSHOCK 4 via Bluetooth® til Remote Play*2*3 på mobilenheder, der kører Android 10.

*1 Download den nyeste version af PS4 Second Screen, tilgængelig fra Google Play™ eller App Store.

*2 Remote Play er muligvis ikke kompatibel med alle enheder.

*3 Afhængigt af enheden er nogle funktioner, så som berøringsskærm og vibration, muligvis ikke tilgængelige.

Andre opdaterede funktioner

• Når du bruger Remote Play på en iPhone eller iPad, kan du nu gøre følgende. Vælg [Indstillinger] på Remote Play-skærmen for at skifte til disse indstillinger.

iPhone eller iPad: Controlleren kan nu vises på alle tidspunkter. iPhone: Du kan nu låse skærmorienteringen.

• Du kan nu bruge en trådløs DUALSHOCK 4-controller via Bluetooth til Remote Play på en iPhone, iPad, eller Mac*.

Opdatér til følgende OS for at bruge denne funktion.
    iOS 13
    iPadOS 13
    macOS Catalina

* Nogle funktioner, så som berøringsskærm og vibration, er muligvis ikke tilgængelige på iPhone og iPad.

"Xperia" er et varemærke eller et registreret varemærke, der tilhører Sony Mobile Communications AB.

App Store, iPad, iPhone, Mac, iPadOS og macOS er varemærker, der tilhører Apple Inc., registreret i USA. og andre lande.

Bluetooth®-ordet og -logo er registrerede varemærker, der tilhører Bluetooth SIG, Inc., og brugen af sådanne varemærker af Sony Interactive Entertainment Inc. er under licens. Andre varemærker og varenavne ejes af de respektive ejere.

Google Play, Google Play-logo og Android er varemærker tilhørende Google LLC. IOS er et varemærke eller registreret varemærke, der tilhører Cisco i USA og andre lande og bruges under licens.

Bemærkninger

• Download eller installer aldrig opdateringer ved hjælp af andre data end den officielle opdateringsfil, der udbydes online af Sony Interactive Entertainment. Download eller installer aldrig opdateringer ved hjælp af andre metoder end dem, der er beskrevet i systemdokumentationen eller på dette website. Hvis du downloader eller installerer opdateringsdata fra en anden kilde, ved hjælp af en anden metode eller på et system, der er blevet ændret eller modificeret, vil systemet muligvis ikke fungere korrekt, og det vil muligvis ikke være i stand til at installere de officielle opdateringsdata. Disse handlinger kan ophæve gyldigheden af garantien på systemet og påvirke din mulighed for at få garantiservice og reparationsservice fra Sony Interactive Entertainment.
  • Undgå at installere systemsoftwaren kort tid før eller kort tid efter en strømafbrydelse.
  • Undlad at slukke for systemet under installationen. Du kan beskadige systemet ved at afbryde installationen.
  • Du vil muligvis ikke være i stand til at bruge visse programmer og dele af indholdet, før systemsoftwaren er blevet opdateret.

Systemsoftware

Ved at anvende eller åbne systemsoftwaren accepterer du at være underlagt alle nuværende vilkår i denne aftale. Du kan finde et udskriftsvenligt, aktuelt eksemplar af denne aftale på http://doc.dl.playstation.net/doc/ps4-eula/.

Sony Interactive Entertainment kan efter eget skøn ændre vilkårene i denne aftale når som helst, herunder vilkårene i PS4-systemdokumentationen eller brugervejledningen, eller http://doc.dl.playstation.net/doc/ps4-oss/index.html.

Kig ind på dette website engang imellem for at se, om der er foretaget ændringer i denne aftale.