Få adgang til PlayStation Plus-spilkataloget

Sådan får du adgang til PlayStation Plus-spilkataloget

Find ud af, hvordan du får adgang til PlayStation®Plus-spilkataloget på PlayStation®5-konsoller og PlayStation®4-konsoller.

Sådan udforsker du PlayStation Plus-spilkataloget

Du kan finde ud af, hvilke spil der er tilgængelige via PlayStation Plus-spilkataloget, ved at besøge guiden nedenfor.

Du kan også se spilkataloget på din konsol.

1. På hjemmeskærmen for Spil skal du rulle til højre og vælge PlayStation Plus.
  2. Rul til fanen Fordele , og vælg Spilkatalog.
  1. På funktionsskærmen skal du rulle til højre og vælge PlayStation Plus.
  2. Rul ned, og vælg Spilkatalog.

Sådan downloader du spil fra PlayStation Plus-spilkataloget

Hvis du vil downloade fra PlayStation Plus-spilkataloget, skal du have den korrekte medlemsplan.

1. På hjemmeskærmen for Spil skal du vælge PlayStation Plus.
  2. Rul til fanen Fordele , og vælg Spilkatalog.

3. Hvis du vil downloade et kvalificeret spil, skal du vælge spillet og vælge Download.

1. På funktionsskærmen skal du rulle til højre og vælge PlayStation Plus.
  2. Rul ned, og vælg Spilkatalog.
  3. Hvis du vil downloade et kvalificeret spil, skal du vælge spillet og vælge Download.

Dine PlayStation Plus-spil kan også findes i dit spilbibliotek.

Sådan streamer du PlayStation Plus-spilkataloget

For at streame PlayStation Plus-spilkataloget skal du have den korrekte medlemsplan og en bredbåndsforbindelse med en minimumshastighed på 5 Mbps.

1. På hjemmeskærmen for Spil skal du vælge PlayStation Plus.
  2. Rul til fanen Fordele , og vælg Spilkatalog.

3. Hvis du vil streame et kvalificeret spil, skal du vælge spillet og vælge Stream.
  1. På funktionsskærmen skal du rulle til højre og vælge PlayStation Plus.

2. Rul ned, og vælg Spilkatalog.

3. Hvis du vil streame et kvalificeret spil, skal du vælge spillet og vælge Stream.

• De fleste PS4-spil kan streames.

• Hvis du vil streame i 1080p, skal du spille et spil, der understøtter denne opløsning, og have en bredbåndsforbindelse med en hastighed på mindst 15 Mbps. Hvis din forbindelseshastighed falder til under dette, kan streaming-opløsningen blive reduceret.

• Når du streamer PlayStation Plus-spil, kan du prøve at aktivere spiltilstand (hvis den understøttes) på dit TV for at få en bedre spiloplevelse.

Begrænsninger for streaming af PlayStation Plus-spil

Nogle funktioner på PS5-konsollen og PS4-konsollen er ikke kompatible ved streaming:

• Udsendelse er ikke tilgængelig under streaming.
  • Share Play og Del skærm er ikke tilgængelige under streaming.
  • Remote Play er ikke tilgængelig under streaming.
  • Når du streamer, bliver du måske nødt til at vente i en kø.
  • HD-kamera og PlayStation®Camera understøttes ikke ved streaming.
  • En mus understøttes ikke ved streaming.
  • Et tastatur understøttes ikke ved streaming.
  • PSVR understøttes ikke ved streaming.
  • PS Move understøttes ikke ved streaming.
  • Controllere fra tredjeparter understøttes ikke ved streaming.

Giv feedback på PS5- og PS4-konsoller

Når du er færdig med at streame et PlayStation Plus-spil på en PS5-konsol eller PS4-konsol, vil du blive bedt om at bedømme din oplevelse. Din feedback hjælper os med at forbedre PlayStation-oplevelsen.