Gem og overfør fremskridt for PlayStation Plus-spil

Find ud af, hvordan du gemmer spil, når du streamer PlayStation®Plus-spil på PlayStation®5-konsoller, PlayStation®4-konsoller eller på PC, og hvordan du overfører gemte spil mellem streamede og downloadede spil.

Hvordan fungerer gemte PlayStation Plus-data?

Gemte PlayStation Plus-data fungerer forskelligt, afhængigt af om du streamer eller spiller et downloadet spil.

Hvis du streamer et PlayStation Plus-spil, lagres de gemte data på PlayStation Network. Du kan genoptage din stream på en anden enhed og fortsætte dit spil uden at udføre nogen andre trin.

Hvis du spiller et downloadet PlayStation Plus-spil, bliver de gemte data gemt på konsollageret for din PS5™- eller PS4™-konsol.

Gemte data overføres ikke automatisk mellem streamede og downloadede spil, men du kan overføre gemte data via PlayStation Plus-skylageret. Hvis du vil overføre gemte data mellem spiltyper, skal du først uploade de gemte data til skylageret og derefter downloade dem til din enhed.

Upload gemte PlayStation Plus-data til skylager

Først skal du uploade dine gemte data til PlayStation Plus-skylageret:

Streamede PlayStation Plus-spil

1. Start streaming af spillet, og tryk på PS-knappen.

2. Vælg Administration af applikationsgemte data

3. Vælg Gemte data i spilstreaminglageret > Kopiér til onlinelager.

Downloadede PlayStation Plus-spil

Vælg din konsol nedenfor for at se en trinvis vejledning om at uploade dine gemte data til skylagring.

1. Gå til Indstillinger > Gemte data og indstillinger for spil/apps

2. Vælg Gemte data (PS4)

3. Vælg Konsollager, og vælg spillet > Upload til skylager.

1. Gå til Bibliotek, fremhæv spillet og tryk på OPTIONS-knappen.
  2. Vælg Upload/download gemte data
  3. Markér de gemte data, og vælg Upload.

Download gemte data fra skylager

Når den gemte data er i skylageret, kan du downloade den fra skyen til en anden enhed for at fortsætte med at spille:

Streamede PlayStation Plus-spil

1. Start streaming af spillet, og tryk på PS-knappen.

2. Vælg Administration af applikationsgemte data

3. Vælg Gemte data i onlinelager > Kopiér til spilstreaminglageret.

Downloadede PlayStation Plus-spil

Vælg din konsol nedenfor for at se en trinvis vejledning i at downloade dine gemte data fra skylageret.

1. Gå til Indstillinger > Gemte data og indstillinger for spil/apps.
  2. Vælg Gemte data (PS4)
  3. Vælg Skylager, og vælg et spil > Download til konsollager.
  1. Fremhæv spillet i Bibliotek, og tryk på OPTIONS-knappen
  2. Vælg Upload/download gemte data
  3. Markér de gemte data, og vælg Download.

Få mere information om lagring i guiden nedenfor.