PlayStation®Plus onlinelagring

Find ud af, hvordan du får mest muligt ud af PlayStation Plus-onlinelager.

Onlinelagring giver dig mulighed for at gemme dine fremskridt på ét system og fortsætte spillet på et andet system senere. Du kan gemme op til 100 GB gemte data fra PlayStation®4.

Hvordan aktiverer jeg automatisk upload fra PS4?

Automatisk upload tilføjer automatisk gemte data fra din primære PS4 til onlinelager:

1. Vælg din lokale bruger*, og gå til Indstillinger > Strømspareindstillinger > Indstil funktioner, som er tilgængelige i pausetilstand > markér afkrydsningsfeltet ud for Bevar forbindelsen til internettet.
  2. Gå derefter til IndstillingerAdministration af applikationsdata > Automatisk upload > markér afkrydsningsfeltet ud for Aktivér automatiske uploads.

*Dine gemte data uploades ikke automatisk fra en PS4, som er midlertidigt aktiveret på din konto. Husk altid at uploade dine gemte data manuelt, når du spiller på en vens system.

Administrer PlayStation Plus-onlinelager

PS4: Upload til onlinelager

Hvis automatisk upload ikke er slået til, eller hvis du ønsker at uploade gemte data fra en vens PS4, skal du starte upload manuelt:

1. Vælg din lokale bruger, og gå til Indstillinger > Administration af applikationsgemte data > Gemte data i systemlager > Upload til onlinelager.
  2. Vælg titlen og derefter den fil, du vil uploade, og vælg Ja for at overskrive filen i skyen.
  1. Vælg din lokale bruger, og gå til Indstillinger > Administration af applikationsgemte data > Gemte data i onlinelager > Download til systemlager.
  2. Vælg titlen og derefter den fil, du vil downloade, og vælg Ja for at overskrive filen i systemlageret.
  1. Vælg din lokale bruger, og gå til Indstillinger > Administration af applikationsgemte data > Gemte data i onlinelager > Slet.
  2. Vælg titlen og derefter den fil, du vil slette, og vælg Ja.

Hvornår skal jeg bruger onlinelager?

Onlinelagring giver dig mulighed for at gemme dine fremskridt på ét system og fortsætte spillet på et andet system senere. Du kan gemme op til 100 GB gemte spildata (1 GB for PS3/Vita/TV).

• Fortsæt med at spille på en vens system

Hvis du logger ind på PSN på en vens PlayStation-system, kan du fortsætte fra dine seneste gemte data i dit onlinelager. Glem ikke at uploade dine gemte data manuelt, da de ikke bliver uploadet automatisk fra din vens PlayStation-system.

• Opgradering/udskiftning

Hvis du får et nyt PlayStation-system, skal du blot logge ind på PlayStation Network og downloade dine gemte spildata.

• Crossplay-spil

Disse spil kan downloades og spilles på mere end én type PlayStation-system. Hvis et spil for eksempel er kompatibelt med både PS4 og PS Vita, kan du begynde at spille hjemme, uploade dine gemte data og fortsætte senere på din PS Vita.

• PlayStation Now

Hvis du abonnerer på PlayStation Now og henter et spil, som du tidligere har spillet på PS4, kan du starte fra det seneste punkt, som du har gemt i onlinelager.