PlayStation®Plus-skylager til PlayStation®5-konsoller

Med PlayStation®Plus-skylager kan du gemme dine fremskridt på ét system og derefter fortsætte på et andet system senere. Du kan gemme op til 100 GB gemte spildata for PlayStation®5 og PlayStation®4.

Synkroniser PS5™-konsoller med skylager

Du kan automatisk synkronisere dine gemte data med skylager, når du lukker et spil eller sætter din konsol i pausetilstand.

Synkronisering af skylager kræver, at automatiske opdateringer er aktiveret.

1. Gå til Indstillinger > System > Strømsparer > Indstil funktioner, som er tilgængelige i pausetilstand > Bevar forbindelsen til internettet
  2. Gå til Indstillinger > Gemte data og spil/app-indstillinge, og vælg derefter Gemte data (PS5) eller Gemte data (PS4)
  3. For PS5-spil skal du vælge Synkroniser gemte data > Automatisk synkronisering af gemte data
  4. For PS4-spil skal du vælge Automatisk upload

For PS5-spil synkroniseres både din konsol og dit skylager med de nyeste data. For PS4™-spil uploades data automatisk til dit skylager, men de skal downloades manuelt til PS5-konsollager.

Administrer PlayStation Plus-skylager på PS5

1. Gå til Indstillinger > Spil/apps og gemte data
  2. Vælg Gemte data (PS5) eller Gemte data (PS4)
  3. Vælg Konsollager, og vælg et spil > Upload til skylager.
  1. Gå til Indstillinger > Spil/apps og gemte data
  2. Vælg Gemte data (PS5) eller Gemte data (PS4)
  3. Vælg Skylager, og vælg et spil > Download til konsollager.
  1. Gå til Indstillinger > Spil/apps og gemte data
  2. Vælg Gemte data (PS5) eller Gemte data (PS4)
  3. Vælg Skylager, og vælg et spil > Slet.

Få mest muligt ud af skylager

• Spil videre på en vens system
    Hvis du logger ind på Playstation™Network på en vens PlayStation-system, kan du fortsætte fra dine seneste gemte data i dit onlinelager.
  • Opgradering/udskiftning
    Hvis du får en ny PlayStation-konsol, skal du blot logge ind på PlayStation Network og downloade dine gemte data.
  • Crossplay-spil
    Disse spil kan downloades og spilles på mere end én type PlayStation-konsol. Hvis et spil for eksempel er kompatibelt med både PS4 og PS Vita, kan du begynde at spille hjemme, uploade dine gemte data og fortsætte senere på din PS Vita.
  • PlayStation™Now
    Hvis du abonnerer på PlayStation Now og henter et spil, som du tidligere har spillet på PS4, kan du starte fra det seneste punkt, som du har gemt i onlinelager.