Overfør data fra PS4-konsoller til PS5-konsoller

Overfør spil og gemte data fra PS4-konsoller til PS5-konsoller

Find ud af, hvordan du overfører spil og gemte data fra PlayStation®4-konsoller til PlayStation®5-konsoller ved hjælp af WiFi, udvidet lager eller PS Plus-skylager.

Dataoverførsel fra PS4™-konsoller til PS5™-konsoller

Overførsel af data overskriver eller sletter ikke data på din PS5-konsol eller PS4-konsol. Under den indledende opsætning af din PS5-konsol kan du overføre data for flere spillere. Når den indledende opsætning er udført, kan du overføre data for én konto ad gangen, der er logget på.

1. Log på den samme konto, som er logget på din PS5-konsol.

2. Opdater systemsoftwaren til den nyeste version.

3. Synkroniser dine trofæoplysninger ved at trykke på OPTIONS-knappen, mens du ser Trofæer, og vælg derefter Synkroniser med PlayStation Network.

Tilslut din PS5-konsol og PS4-konsol til det samme netværk. Du kan enten bruge almindelige LAN-kabler eller oprette trådløs forbindelse (Wi-Fi®). Følgende diagram er et eksempel på, at både PS4-konsollen og PS5-konsollen opretter trådløs forbindelse.

A) Netværk
Tilslut begge konsoller til det samme modem eller den samme router, og overfør dine data trådløst.

B) LAN-kabel
Når du tilslutter dine konsoller trådløst til det samme netværk, kan du bruge et LAN-kabel til at slutte din PS5-konsol til din PS4-konsol for at opnå hurtigere overførselshastigheder. Når begge konsoller er sluttet til netværket ved hjælp af LAN-kabler, behøver du ikke at slutte PS5-konsollen til PS4-konsollen.

C) HDMI-kabel

D) Strømkabel
Brug de strømkabler, der fulgte med dine konsoller.

• Sluk ikke for konsollerne under dataoverførsel. Hvis du gør dette, kan det medføre, at data bliver beskadiget eller går tabt. Dette kan også beskadige dine konsoller.

Hvis du vil overføre data under den indledende opsætning, skal du følge vejledningen på skærmen, når du kommer til dataoverførselsstadiet.

Sådan overfører du data efter den første opsætning:

1. Tænd for PS4-konsollen og PS5-konsollen, og tilslut dem til det samme netværk ved hjælp af WiFi eller LAN-kabler.

2. På PS5-konsollen skal du gå til Indstillinger > System > Systemsoftware > Dataoverførsel > Fortsæt.

3. Vælg den PS4-konsol, du vil overføre data fra.

1. Når PS5-konsollen viser meddelelsen Forbered dataoverførsel, skal du trykke på tænd/sluk-knappen på din PS4-konsol og holde den nede i mindst ét sekund (indtil du hører et bip).

2. På din PS5-konsol skal du vælge de data, du vil overføre.

3. Læs forholdsreglerne, og vælg derefter Start overførsel.

4. PS5-konsollen genstarter automatisk under dataoverførsel. Når konsollen er genstartet, kan du begynde at bruge PS5-konsollen.

Få adgang til PS4-spil på det udvidede lager på PS5-konsollen

Du kan tilslutte et udvidet lagerdrev, der bruges sammen med din PS4-konsol, til din PS5-konsol og få adgang til spilbare PS4-spil.

Overfør gemte data ved hjælp af PlayStation®Plus-skylager

PlayStation Plus-onlinelager kaldes skylager på din PS5-konsol. Hvis du er PlayStation Plus-medlem, kan du få adgang til data, der er gemt i dit onlinelager, fra din PS5-konsol.

PS4-spil, der kan spilles på PS5-konsoller

Kompatible PS4-spil kan spilles på din PS5-konsol. Med diskbaserede spil skal du indsætte spildisken, hver gang du vil spille, også efter at spildataene er kopieret til konsollageret.