Sådan logger du ind på og ud af PSN

Sådan logger du ind på og ud af PlayStation™Network

Se, hvordan du logger ind på og ud af PlayStation™Network på PS5™, PS4™ og webbrowsere.

PlayStation™Network (PSN) er en onlinetjeneste, der giver dig mulighed for at få større fornøjelse ud af din konsol. For at logge ind på PSN skal du have en konto og en internetforbindelse.

Log ind på PlayStation™Network

• Log ind-skærmbilledet vises, når du forsøger at få adgang til onlinefunktioner eller -tjenester på din PS5-konsol.

• Du kan også få adgang til log ind-skærmbilledet ved at gå til hjemmeskærmen og vælge Indstillinger > Brugere og konti > Konto > Log ind.

1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Log ind
  2. Indtast dit log ind-ID (e-mailadresse) og din adgangskode > Bekræft

Hvis PlayStation 4-konsollen ikke allerede er aktiveret som dit primære PS4-system, bliver du spurgt, om du vil aktivere det. Vælg Ja eller Aktivér ikke.

Log ud af PlayStation Network

• Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Andet > Log ud.

• Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Log ud.

Log ud af PlayStation Network på alle enheder

Hvis du ikke kan få fysisk adgang til en PlayStation-konsol, kan du logge ud af alle dine enheder ved at bruge Kontohåndtering online.

1. Log ind på Kontohåndtering.

2. Vælg Sikkerhed i venstre side

3. Vælg Log ud på alle enheder i bunden af skærmen.

Log ind med totrinsbekræftelse

Når totrinsbekræftelse er aktiveret, kræves der en adgangskode og en bekræftelseskode, der sendes til din mobiltelefon via en godkenderapp, for at logge ind på din PlayStation-konsol. Hvis du vil aktivere denne sikkerhedsfunktion, kan du læse guiden til totrinsbekræftelse.