Sådan optjener du trofæer på PlayStation®-konsoller

Få mere at vide om trofæindstillinger, hvordan dit trofæniveau bestemmes, og hvordan du synkroniserer dine trofæer.

Hvad er trofæer?

Du kan optjene trofæer ved at udføre mål som f.eks. at gennemføre niveauer, finde samlegenstande eller udføre bestemte opgaver. Saml sjældne trofæer, øg dit trofæniveau og overgå konkurrenterne.

Trofækategorier

De tilgængelige kategorier fra de sværeste til de letteste er Platinum, Gold, Silver og Bronze. Antal og kategorier af trofæer og betingelserne for at tjene dem varierer fra spil til spil.

Sådan ændrer du trofæindstillinger

Dine trofæer er synlige på din profil. Tilpas, hvem der kan se dine spil og din spilhistorik i Indstillinger for personlige oplysninger.

Sådan synkroniserer du dine trofæer manuelt

1. Vælg dit profilbillede fra hjemmeskærmen, og vælg derefter Trofæer.
  2. Tryk på indstillingsknappen, og vælg derefter Synkroniser med PlayStation Network.

Vælg Trophies på hjemmeskærmen, og tryk på OPTIONS-knappen > Synkroniser med PlayStation Network.

Sammenlign trofæer med dine venner på PS5-konsoller

1. Log på PlayStation™Network, tryk på PS-knappen, vælg Game Base, tryk på indstillingsknappen, og vælg Venner eller Søg
  2. Vælg profilen for den spiller, hvis trofæer du vil se på.
  3. Vælg trofæer i fanen Overblik.
    Hvis du vælger et spil, kan du se trofæer for det pågældende spil.

Du kan også sammenligne trofæer med en anden spiller fra din egen trofæskærm.

1. Vælg dit profilbillede fra hjemmeskærmen, og vælg derefter Trofæer
  2. Tryk på trekant-knappen, mens du befinder dig i din trofæskærm.
  3. Vælg den afspiller, du vil sammenligne dine trofæer med.
    Hvis du vil ændre den spiller, du sammenligner trofæer med, skal du trykke på trekant-knappen og derefter vælge Skift spiller.

Gem dine trofæøjeblikke

Din konsol kan automatisk gemme et screenshot eller videoklip på PS5-konsoller i det øjeblik, du får et trofæ

• Du kan se dine trofæøjeblikke fra skærmen med trofædetaljer og Mediegalleri
  • Hvis du vil ændre indstillingerne for at gemme trofæer, skal du gå til Indstillinger > Optagelser og udsendelser > Trofæer.

• Du kan se dine trofæøjeblikke fra Galleri
  • Hvis du vil konfigurere indstillingerne til at tage skærmbilleder, skal du vælge Indstillinger > Deling og udsendelser > Indstillinger for skærmbillede

Sådan sletter du trofæoplysninger

Du kan slette trofæoplysninger for et spil, hvis du endnu ikke har optjent nogen trofæer i spillet.

Vælg trofæet, tryk på indstillingsknappen, og vælg Slet.

Vælg trofæet, tryk på OPTIONS-knappen, og vælg Slet.

Gå til Profil > Trofæer. Tryk på det spil, du vil slette trofæoplysninger for, og vælg Slet.