Sådan ændrer du indstillingerne for personlige oplysninger på PlayStation™Network

Sådan ændrer du indstillingerne for personlige oplysninger på PlayStation™Network

Lær, hvordan du styrer, hvem der kan kommunikere med dig eller se din aktivitet på PlayStation Network (PSN).

Generelle indstillinger for personlige oplysninger på PSN

Du kan begrænse, hvor synlig du er for andre brugere på PlayStation Network, ved hjælp af indstillinger for personlige oplysninger. Du kan tilpasse følgende funktioner:

  • Spil | Medier
    Vælg, hvem der kan se dine delte medier og seneste aktiviteter.

  • Venner | Forbindelser
    Kontroller, hvem der kan sende dig venneanmodninger, følge din konto og se dine forbindelser.

  • Personlige oplysninger | Beskeder
    Vælg, hvem der skal kunne se dit rigtige navn og kommunikere med dig.

Sådan ændrer du indstillingerne for personlige oplysninger på PSN

Webbrowser: Konfigurer indstillinger for personlige oplysninger på PSN

  1. Gå til Kontohåndtering på en tilsluttet enhed.
  2. Vælg Indstillinger for personlige oplysninger på PSN > vælg den funktion, du vil ændre indstillinger for personlige oplysninger for > Rediger.
  3. Vælg, hvem du vil tillade i rullemenuen, og vælg Bekræft.

  1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Personlige oplysninger > Vis og tilpas dine indstillinger for personlige oplysninger.
  2. Vælg et forudindstillet niveau for indstillinger for personlige oplysninger, eller vælg en funktion for at ændre indstillinger for personlige oplysninger.

  1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Indstillinger for personlige oplysninger, og indtast din adgangskode.

  2. Vælg den funktion, du vil ændre indstillinger for personlige oplysninger for.

Forudindstillede indstillinger for personlige oplysninger på PS5-konsoller

Vælg mellem fire forudindstillede profiler for at tilpasse dit niveau for privatliv på PS5, så det passer til dig.

  1. Social og åben 
    Du er åben for alle anmodninger og meddelelser. Alle spillere kan se dine profiloplysninger.
  2. Holdspiller
    Alle spillere kan se de fleste af dine profiloplysninger, men de skal mindst være venner af venner for at invitere dig til at chatte.
  3. Fokuseret på venner
    Kun dine venner kan se dine oplysninger og invitere dig til at chatte.
  4. Solo og fokuseret
    Ingen spillere kan se dine profiloplysninger eller invitere dig til at chatte, selvom du har tilføjet dem som ven.

Forældrekontrol, der er angivet af en familieadministrator, tilsidesætter eventuelle indstillinger for personlige oplysninger, der er valgt af en barnekonto.

Relaterede artikler

Nogle af de mest almindelige spørgsmål, du måtte have om sikkerhed på PlayStation, er dækket nedenfor.

Har du brug for hjælp? 

Kontakt vores supportspecialister