Skjul spil fra dit spilbibliotek og andre spillere

Skjul spil fra dit PlayStation®-spilbibliotek og andre spillere

Find ud af, hvordan du skjuler spil fra dit spilbibliotek eller fra andre spillere på PS5™-konsoller og PS4™-konsoller.

PS5-konsol: Skjul spil fra Spilbibliotek

De spil, du skjuler, vil blive skjult fra dit bibliotek på alle konsoller. Denne indstilling påvirker ikke din profil.

1. Hvis du vil skjule et spil fra dit Spilbibliotek på en PS5-konsol, skal du fremhæve spillet, trykke på indstillingsknappen og derefter vælge Skjul.
    Denne valgmulighed er ikke tilgængelig i fanen Installeret.
  2. Du kan få adgang til skjulte spil ved at gå til fanen Din samling i dit Spilbibliotek, vælge menuen Sortér og filtrér og derefter aktivere Skjulte elementer. Vælg spillet, og tryk på indstillingsknappen for at vise. Spillet vises nu i standardvisningen for Spilbibliotek.
  1. Gå til Bibliotek > Købt , og vælg et spil. Tryk på OPTIONS-knappen, og vælg Vis ikke indholdselement i [Købt].
  2. Du kan få adgang til skjulte spil ved at gå til Bibliotek > Købt, trykke på OPTIONS-knappen og derefter vælge Kontrollér skjulte indholdselementer.

PS5-konsol: Skjul spil fra andre spillere

Når du tilføjer et spil til listen over skjulte spil på en PS5-konsol, vises din aktivitet i spillet ikke for andre spillere.

1. Gå til hjemmeskærmen, og vælg Indstillinger > Brugere og konti > Privatliv.

2. Vælg Indstillinger for personlige oplysninger > Skjul dine spil fra andre spillere, og vælg derefter de spil, du vil skjule.

Når et PS4-spil er skjult, vises oplysninger om spillet ikke på din aktivitets-, profil- eller trofæliste. Andre spillere på PS4-konsoller kan dog stadig se, hvilke spil du spiller, i Spiller nu. Hvis du vil forhindre andre i at se, hvad du spiller, skal du vælge Indstil onlinestatus > Vis som offline på din profilskærm.

1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Indstillinger for personlige oplysninger, og vælg Skjulte spil.
  2. Vælg de spil, du vil skjule.