Vil du have pengene tilbage for Cyberpunk 2077?

Klik her, og følg instruktionerne.

Kontakt os

Hvis du har et problem og har brug for at kontakte os, kan du finde den bedste løsning for dig.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vælg et emne for at finde den bedste måde at kontakte os på.

Konto og sikkerhed
PS Store og refundering
System og hardware
Abonnementer
Spil
Netværksforbindelser

Konto og sikkerhed

Få svar på spørgsmål om konfiguration, administration eller gendannelse af din konto.

Bedste praksis for kontosikkerhed

Del aldrig dine kontooplysninger med andre – du er ansvarlig for alt, hvad de foretager sig i forbindelse med din konto. Forebyg svindel ved at beskytte din konto med disse hjælpsomme tip.

Sådan skifter du dit online-ID

Find ud af, hvordan du skifter dit online-ID på PlayStation Network, og hvad du skal gøre, hvis du oplever problemer ved skift af et online-ID.

Har du brug for at kontakte os?

Ring til os

Åbningstider: Man-fre 10.00-18.00 – lukket lørdag og søndag

89 88 35 76

Vil du nulstille din PlayStation™Network-adgangskode?

Hvis du glemmer din PlayStation Network-adgangskode (PSN), kan du nulstille den fra internettet eller på din PlayStation-konsol.

Har du stadig brug for hjælp? Du skal muligvis bruge følgende for at gendanne din konto.

• Dit online-ID og dit logon-ID (e-mailadresse på din konto).

• Serienummer på den konsol, der er brugt til at oprette eller logge ind på din konto.

• Detaljer om en nylig transaktion (herunder ordrenummer, det købte indhold, pris og dato for transaktionen)

Har du brug for at kontakte os?

Onlineassistent

Nulstil din adgangskode, og genopret adgangen til din konto. Denne assistent er kun tilgængelig på engelsk.

Ring til os

Åbningstider: Man-fre 10.00-18.00 – lukket lørdag og søndag

89 88 35 76

Kontosuspenderinger på PSN

Hvis din konto er blevet suspenderet, har du muligvis brudt PlayStation Networks vilkår for anvendelse. Her er flere oplysninger om, hvorfor vi suspenderer spillere, hvornår suspenderingerne ophører, og hvornår du kan appellere.

Er du blevet suspenderet pga. en tilbageførsel?

Hvis du eller betalingsejeren tilbageførte en betaling til PlayStation Network, vil din konto blive suspenderet, indtil opkrævningen er løst. Få mere at vide om suspenderinger for tilbageførsler og dine muligheder nedenfor.

Har du brug for at kontakte os?

Ring til os

Åbningstider: Man-fre 10.00-18.00 – lukket lørdag og søndag

89 88 35 76

Aktivér PlayStation som primær

Aktivering af konsollen som primær giver nem adgang til indhold, du har købt i PlayStation Store, automatiske downloads og meget mere. Find ud af, hvordan du aktiverer dette nedenfor:

Deaktivering af en primær PlayStation

Opgrader eller udskift din hardware? Deaktiver dine tidligere primære systemer enten på dit system eller via internettet.

Har du brug for at kontakte os?

Ring til os

Åbningstider: Man-fre 10.00-18.00 – lukket lørdag og søndag

89 88 35 76

PS Store og refundering

Har du spørgsmål om dit køb eller indhold, der er tilgængeligt i PS Store? Kontakt os nedenfor for at få svar.

Anmod om en tilbagebetaling af køb i PlayStation Store

Hvis du har købt noget i PlayStation Store, men har fortrudt købet, kan du muligvis anmode om en tilbagebetaling.

Forudbestil og download automatisk spil

Nogle spil, der endnu ikke er blevet udgivet, kan forudbestilles. Få alle oplysninger om, hvordan forudbestillinger fungerer, lanceringstider og annulleringer på PlayStation Network.

Har du brug for at kontakte os?

Problemer med brug af værdikuponkoder i PlayStation™Store

Følg disse trin for at løse almindelige problemer med at indløse PlayStation Store-værdikuponer.

Kuponkode til PlayStation Store er beskadiget

Hvis din kuponkode er trykt på en kvittering, kan du kontakte forhandleren for at få koden igen.

For andre typer beskadigede værdikuponer skal du kontakte os og angive købsdatoen og forhandleren. Du kan blive bedt om at fremvise et købsbevis og billeder af begge sider af værdikuponen.

Har du brug for at kontakte os?

Ring til os

Åbningstider: Man-fre 10.00-18.00 – lukket lørdag og søndag

89 88 35 76

Problemer med at tilføje oplysninger om kredit- eller betalingskort til PlayStation™Store

Har du problemer med at tilføje oplysninger om kredit- og betalingskort? Prøv at bruge en anden betalingsmetode eller et PlayStation Store-kontantkort , eller prøv vores fejlfindingstrin.

Har du brug for at kontakte os?

Ring til os

Åbningstider: Man-fre 10.00-18.00 – lukket lørdag og søndag

89 88 35 76

System og hardware

Har du brug for teknisk hjælp til din PlayStation-hardware? Fortæl os, hvilket produkt du oplever problemer med, så er vi klar til at hjælpe dig.

Kom godt i gang med din nye PlayStation®5-konsol

Find ud af, hvordan du konfigurerer din PS5™ for første gang, opdaterer systemsoftwaren og opretter forbindelse til PlayStation™Network (PSN).

Fix & Replace

Brug Fix & Replace-værktøjet til at fejlfinde din PlayStation 5 og få løst problemet.

Har du brug for at kontakte os?

Ring til os

Åbningstider: Man-fre 10.00-18.00 – lukket lørdag og søndag

89 88 35 76
Fix & Replace

Brug Fix & Replace-værktøjet til at fejlfinde din PlayStation 4 og få løst problemet.

PlayStation VR: Hurtig startguide

Lær, hvordan du kommer i gang med PlayStation VR på PlayStation®5- og PlayStation®4-konsoller.

Fix & Replace

Brug Fix & Replace-værktøjet for at fejlfinde din PlayStation VR og få løst problemet.

Support til trådløs DualSense™-controller til PS5™-konsol

Find ud af, hvordan du parrer og oplader en trådløs DualSense-controller med en PS5-konsol, ændrer indstillinger for controlleren og hvilke fejlfindingstrin, der skal udføres i forbindelse med problemer med controlleren.

Fix & Replace

Brug Fix & Replace-værktøjet til at fejlfinde din DualSense-controller og få løst problemet.

Har du brug for at kontakte os?

Ring til os

Åbningstider: Man-fre 10.00-18.00 – lukket lørdag og søndag

89 88 35 76
Ældre hardware

Kan du ikke se din hardware på listen over muligheder ovenfor? Vi kan muligvis stadig hjælpe! Se siden Fix & Replace for at få flere oplysninger om hardwarefejlfinding af ældre hardware.

Tilbehør

Find flere oplysninger, og få hjælp til officielt licenseret PlayStation-tilbehør i vores hub for tilbehør nedenfor.

Abonnementer

Har du spørgsmål om dit PS Store-abonnement? Kontakt os her for at få hjælp til PlayStation Plus, PlayStation Now og øvrige.

PlayStation®Plus-oplysninger

Få mere at vide om funktionerne og fordelene ved PlayStation Plus, f.eks. online-multiplayer, skylager og spil hver måned.

Administration af dit PlayStation Plus-abonnement

Find ud af, hvordan du finder din PlayStation Plus-betalingsdato, ændrer din betalingsmetode eller annullerer abonnementstjenester.

Har du brug for at kontakte os?

PlayStation™Now-oplysninger

Lær, hvordan du streamer over 700 PS Now-spil på PlayStation®5, PlayStation®4 og PC.

Administration af dit PlayStation Now-abonnement

Find ud af, hvordan du finder din PlayStation Now-betalingsdato, ændrer din betalingsmetode eller annullerer abonnementstjenester.

Har du brug for at kontakte os?

Administrer andre PlayStation Store -abonnementer og -tjenester

Hvis du har et aktivt abonnement på en tjeneste, der er købt i PlayStation Store, kan du følge nedenstående trin for at administrere det.

Har du brug for at kontakte os?

Spil

Er du nysgerrig efter at vide, hvad kommende spiltitler indeholder? Har du brug for oplysninger om, hvordan du installerer, downloader eller opdaterer spil? Vi skal nok hjælpe.

Udvalgte spiltitler

Det er ikke PlayStation uden fantastiske spil. Her er nogle oplysninger om nogle af de nyeste titler, så du kan holde dig informeret om, hvad du kan forvente.

Digitale PS4 til PS5-spilopgraderinger

Visse PS4™-spil kan opgraderes til den digitale PS5™-version af spillet på en PS5-konsol. Find ud af, hvordan du opgraderer dine kvalificerede spil.

Har du brug for at kontakte os?

Sådan finder og downloader du spil, der er købt i PlayStation™Store

Find ud af, hvordan du downloader dine PlayStation Store-køb til din PS5™- eller PS4™-konsol, og hvordan du downloader spil via fjernadgang.

Sådan rydder du lagerplads på PlayStation

Få mere at vide om, hvordan du kan frigøre plads på din konsol, gemme spil på et udvidet lager og flytte gemte spildata ved hjælp af PlayStation®Plus-skylager.

Har du brug for at kontakte os?

Find ud af, hvordan du gendanner licenser på PS4 og PS5

Gendannelse af licenser kan være en hjælp, hvis du ikke kan få adgang til dine digitale køb, f.eks. spil, add-ons, forbrugsvarer til spil og virtuel valuta.

Har du brug for at kontakte os?

Netværksforbindelser

Kan du ikke oprette forbindelse til PlayStation Network? Virker din internetforbindelse langsom eller træg? Få hjælp her.

PSN-status

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til PSN, kan du altid kontrollere, at der ikke er nogen aktuelle problemer. Hvis det ikke løser dit problem, kan du bruge Fix & Connect til at få løsninger på problemer med forbindelsen på din PS4 og PS5.

Slut din PS4 eller PS5 til internettet og PlayStation Network

Find ud af, hvordan du konfigurerer en kabelforbindelse eller trådløs forbindelse på dit PS4- eller PS5-system for at få adgang til internettet og PSN.

Har du problemer med forbindelsen?

Brug Fix & Connect for at få løsninger til problemer med forbindelsen på din PS4 og PS5, eller se PSN-status nedenfor.