Kontakt support

Hvad kan vi hjælpe med?

Vælg et emne for at finde den bedste måde at kontakte os på.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vælg et emne for at finde den bedste måde at kontakte os på.

Konto og sikkerhed

Nulstilling af adgangskode og gendannelse af konto

Vil du nulstille din adgangskode til PlayStation™Network?

Hvis du glemmer din adgangskode til PlayStation Network (PSN), kan du nulstille den via en webbrowser eller på din PlayStation-konsol.

Konfigurer totrinsbekræftelse til PlayStation™Network-login

Få mere at vide om, hvordan du konfigurerer og deaktiverer totrinsbekræftelse, hvor du finder sikkerhedskopikoder til totrinsbekræftelse, og hvordan du gendanner en konto, hvis du mister et mobilnummer til totrinsbekræftelse.

Bedste praksis for kontosikkerhed

Del aldrig dine kontooplysninger med andre – du er ansvarlig for alt, hvad de foretager sig i forbindelse med din konto. Forebyg svindel ved at beskytte din konto med disse hjælpsomme tip.

Har du stadig brug for hjælp? Du skal muligvis bruge følgende for at gendanne din konto.

• Dit online-ID og dit logon-ID (e-mailadresse på din konto).

• Serienummer på den konsol, der er brugt til at oprette eller logge ind på din konto.

• Detaljer om en nylig transaktion (herunder ordrenummer, det købte indhold, pris og dato for transaktionen)

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
Konto og sikkerhed

Udelukkelser

Kontosuspenderinger på PSN

Hvis din konto er blevet suspenderet, har du muligvis brudt PlayStation Networks vilkår for anvendelse. Her er flere oplysninger om, hvorfor vi suspenderer spillere, hvornår suspenderingerne ophører, og hvornår du kan appellere.

Er du blevet suspenderet pga. en tilbageførsel?

Hvis du eller betalingsejeren tilbageførte en betaling til PlayStation Network, vil din konto blive suspenderet, indtil opkrævningen er løst. Få mere at vide om suspenderinger for tilbageførsler og dine muligheder nedenfor.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
Konto og sikkerhed

Aktivering og deaktivering af enhed

Aktivér PlayStation som primær

Aktivering af konsollen som primær giver nem adgang til indhold, du har købt i PlayStation Store, automatiske downloads og meget mere. Find ud af, hvordan du aktiverer dette nedenfor:

Deaktivering af en primær PlayStation

Opgrader eller udskift din hardware? Deaktiver dine tidligere primære systemer enten på dit system eller via internettet.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
Konto og sikkerhed

Skift online-id andre spørgsmål om kontoen

Sådan skifter du dit online-id

Find ud af, hvordan du skifter dit online-ID på PlayStation Network, og hvad du skal gøre, hvis du oplever problemer ved skift af et online-ID.

Sådan opretter du en konto

Find ud af, hvordan du opretter en konto til PlayStation™Network.

Sådan lukker du en konto

Find ud af, hvordan du anmoder om lukning af en konto, og hvad der sker, når din konto bliver lukket.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
Konto og sikkerhed

Uautoriseret brug af e-mailadresser

Har du modtaget en e-mail vedrørende en konto, du ikke genkender?

Hvis du har modtaget en e-mail fra PlayStation om en konto, du ikke ejer eller genkender, skal du straks ændre din e-mailadgangskode og kontakte os med nedenstående muligheder.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
PS Store og tilbagebetaling

PlayStation Store – tilbagebetaling og forudbestillinger

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Har du brug for at kontakte os? Åben hele dagen mandag-fredag
Vi er i øjeblikket lukket for e-mail-forespørgsler. Vores e-mail-åbningstider er mandag-fredag.
PS Store og tilbagebetaling

Værdikuponer

Problemer med brug af værdikuponkoder i PlayStation™Store

Følg disse trin for at løse almindelige problemer med at indløse PlayStation Store-værdikuponer.

Kuponkode til PlayStation Store er beskadiget

Hvis din kuponkode er trykt på en kvittering, kan du kontakte forhandleren for at få koden igen.

For andre typer beskadigede værdikuponer skal du kontakte os og angive købsdatoen og forhandleren. Du kan blive bedt om at fremvise et købsbevis og billeder af begge sider af værdikuponen.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Har du brug for at kontakte os? Åben hele dagen mandag-fredag
Vi er i øjeblikket lukket for e-mail-forespørgsler. Vores e-mail-åbningstider er mandag-fredag.
ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
PS Store og tilbagebetaling

Problemer med betaling

Problemer med at tilføje oplysninger om kredit- eller betalingskort til PlayStation™Store

Har du problemer med at tilføje oplysninger om kredit- og betalingskort? Prøv at bruge en anden betalingsmetode eller et PlayStation Store-kontantkort , eller prøv vores fejlfindingstrin.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
PS Store og tilbagebetaling

Uautoriserede betalinger

Kan du ikke genkende betalinger til PlayStation på dit kontoudtog?

Hvis du ikke kan genkende betalinger, der er foretaget på dit kreditkort eller kontoudtog, kan det være, at nogen har brugt dine betalingsoplysninger til at foretage et køb i PlayStation Store.

Hvis du ikke har en konto til PlayStation Network, og du mener, at du er offer for svindel, eller at dine betalingsoplysninger er blevet kompromitteret, skal du kontakte din kortudbyder (nummeret bag på kortet) og anmelde sagen til politiet, hvorefter vi samarbejder med eventuelle forespørgsler. PlayStation Support kan kun diskutere disse gebyrer med kontohaveren.

Hvis du har en konto til PlayStation Network, kan vi muligvis hjælpe dig. Kontakt os via nedenstående kontaktmuligheder.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
System og hardware

PlayStation®5

Kom godt i gang med din nye PlayStation®5-konsol

Find ud af, hvordan du konfigurerer din PS5™ for første gang, opdaterer systemsoftwaren og opretter forbindelse til PlayStation™Network (PSN).

Fix & Replace

Brug Fix & Replace-værktøjet til at fejlfinde din PlayStation 5 og få løst problemet.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
System og hardware

PlayStation®4

Fix & Replace

Brug Fix & Replace-værktøjet til at fejlfinde din PlayStation 4 og få løst problemet.

System og hardware

PlayStation®VR

PlayStation VR: Hurtig startguide

Lær, hvordan du kommer i gang med PlayStation VR på PlayStation®5- og PlayStation®4-konsoller.

Fix & Replace

Brug Fix & Replace-værktøjet for at fejlfinde din PlayStation VR og få løst problemet.

System og hardware

Trådløs DualSense™-controller

Support til trådløs DualSense™-controller til PS5™-konsol

Find ud af, hvordan du parrer og oplader en trådløs DualSense-controller med en PS5-konsol, ændrer indstillinger for controlleren og hvilke fejlfindingstrin, der skal udføres i forbindelse med problemer med controlleren.

Fix & Replace

Brug Fix & Replace-værktøjet til at fejlfinde din DualSense-controller og få løst problemet.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
System og hardware

Ældre hardware og tilbehør

Ældre hardware

Kan du ikke se din hardware på listen over muligheder ovenfor? Vi kan muligvis stadig hjælpe! Se siden Fix & Replace for at få flere oplysninger om hardwarefejlfinding af ældre hardware.

Tilbehør

Find flere oplysninger, og få hjælp til officielt licenseret PlayStation-tilbehør i vores hub for tilbehør nedenfor.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Online-assistent Åbningstider: 24/7
Få hjælp til fejlfinding af ældre hardware
Chat nu
ANBEFALET
Twitter Åbningstider: 8:00-19:00
@AskPlayStation
Abonnementer

PlayStation®Plus

PlayStation®Plus-oplysninger

Få mere at vide om funktionerne og fordelene ved PlayStation Plus, f.eks. online-multiplayer, skylager og spil hver måned.

Administration af dit PlayStation Plus-abonnement

Find ud af, hvordan du finder din PlayStation Plus-betalingsdato, ændrer din betalingsmetode eller annullerer abonnementstjenester.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Har du brug for at kontakte os? Åben hele dagen mandag-fredag
Vi er i øjeblikket lukket for e-mail-forespørgsler. Vores e-mail-åbningstider er mandag-fredag.
Abonnementer

PlayStation™Now

PlayStation™Now-oplysninger

Lær, hvordan du streamer over 700 PS Now-spil på PlayStation®5, PlayStation®4 og PC.

Administration af dit PlayStation Now-abonnement

Find ud af, hvordan du finder din PlayStation Now-betalingsdato, ændrer din betalingsmetode eller annullerer abonnementstjenester.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Har du brug for at kontakte os? Åben hele dagen mandag-fredag
Vi er i øjeblikket lukket for e-mail-forespørgsler. Vores e-mail-åbningstider er mandag-fredag.
Abonnementer

Andre PlayStation- og tredjepartstjenester og -programmer

Administrer andre PlayStation™Store-abonnementer og -tjenester

Hvis du har et aktivt abonnement på en tjeneste, der er købt i PlayStation Store, kan du følge nedenstående trin for at administrere det.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Har du brug for at kontakte os? Åben hele dagen mandag-fredag
Vi er i øjeblikket lukket for e-mail-forespørgsler. Vores e-mail-åbningstider er mandag-fredag.
Spil

Udvalgte spiltitler

Udvalgte spiltitler

Det er ikke PlayStation uden fantastiske spil. Her er nogle oplysninger om nogle af de nyeste titler, så du kan holde dig informeret om, hvad du kan forvente.

Digitale PS4 til PS5-spilopgraderinger

Visse PS4™-spil kan opgraderes til den digitale PS5™-version af spillet på en PS5-konsol. Find ud af, hvordan du opgraderer dine kvalificerede spil.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Har du brug for at kontakte os? Åben hele dagen mandag-fredag
Vi er i øjeblikket lukket for e-mail-forespørgsler. Vores e-mail-åbningstider er mandag-fredag.
Spil

Installation, download og opdatering af spil

Sådan finder og downloader du spil, der er købt i PlayStation™Store

Find ud af, hvordan du downloader dine PlayStation Store-køb til din PS5™- eller PS4™-konsol, og hvordan du downloader spil via fjernadgang.

Sådan rydder du lagerplads på PlayStation

Få mere at vide om, hvordan du kan frigøre plads på din konsol, gemme spil på et udvidet lager og flytte gemte spildata ved hjælp af PlayStation®Plus-skylager.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Har du brug for at kontakte os? Åben hele dagen mandag-fredag
Vi er i øjeblikket lukket for e-mail-forespørgsler. Vores e-mail-åbningstider er mandag-fredag.
Spil

Fejlfinding af digitalt indhold

Find ud af, hvordan du gendanner licenser på PS4 og PS5

Gendannelse af licenser kan være en hjælp, hvis du ikke kan få adgang til dine digitale køb, f.eks. spil, add-ons, forbrugsvarer til spil og virtuel valuta.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Har du brug for at kontakte os? Åben hele dagen mandag-fredag
Vi er i øjeblikket lukket for e-mail-forespørgsler. Vores e-mail-åbningstider er mandag-fredag.
Tilslutningsmuligheder

PlayStation™Network

PSN-status

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til PSN, kan du altid kontrollere, at der ikke er nogen aktuelle problemer. Hvis det ikke løser dit problem, kan du bruge Fix & Connect til at få løsninger på problemer med forbindelsen på din PS4 og PS5.

Tilslutningsmuligheder

Internetforbindelse

Slut din PS4 eller PS5 til internettet og PlayStation Network

Find ud af, hvordan du konfigurerer en kabelforbindelse eller trådløs forbindelse på dit PS4- eller PS5-system for at få adgang til internettet og PSN.

Har du problemer med forbindelsen?

Brug Fix & Connect for at få løsninger til problemer med forbindelsen på din PS4 og PS5, eller se PSN-status nedenfor.