Vis skærmbilleder og videoklip på PS5™-konsoller

Sådan viser du skærmbilleder og videoklip på PS5™-konsoller

Der er et par steder, hvor du kan finde dine skærmbilleder og videoklip – Nyligt oprettet-kortet og appen Mediegalleri.

Indfang øjeblikket på PS5-konsoller

Gem de mindeværdige øjeblikke i dine spil ved at tage skærmbilleder og optage videoklip.  For at optage dit gameplay skal du trykke på oprettelsesknappen på din trådløse DualSense™-controller og vælge en optagelsesmetode fra menuen Opret.

Sådan får du vist nylige optagelser på PS5-konsoller

Du kan få vist op til 15 af dine seneste optagelser via Nyligt oprettet-kortet. Du kan åbne Nyligt oprettet-kortet på to måder:

• Tryk på oprettelsesknappen på din controller for at åbne oprettelsesmenuen, og vælg derefter miniaturebilledet for din seneste optagelse.

• Tryk på PS-knappen for at åbne kontrolcenter, og vælg derefter Nyligt oprettet-kortet.
    Når du har lavet en optagelse, vises et kort med navnet Nyligt oprettet i kontrolcenter.

Sådan bruger du Mediegalleri på PS5-konsoller

I appen Mediegalleri kan du se og administrere alle dine skærmbilleder og videoklip. Du kan også tilslutte en ekstern USB-lagerenhed og kopiere dine optagelser til enheden.

• Gå til dine spil, og vælg Mediegalleri for at få vist alle dine optagelser.

A) Vælg flere
Anvend den samme handling på flere optagelser.

B) Sortér og filtrér
Omarranger dine optagelser på forskellige måder.

C) Skift faner
Alle
skærmbilleder eller gameplay-optagelser, du har taget, vises her. Dine seneste skærmbilleder og videoklip vises først.

Favoritter
Optagelser, du markerer som favoritter, findes her. Hvis du vil markere en optagelse som favorit, skal du markere den og derefter vælge Føj til favoritter.

Trophies
Se et videoklip af det øjeblik, du oplåste et trophy.

Album
Her organiseres optagelser efter spil. Vælg en spiltitel for at se alle de skærmbilleder og videoklip, du har lavet i spillet.

D) Miniaturebilleder
Vælg et miniaturebillede for at få vist optagelsen i fuld skærm. Du kan gøre følgende:

Del, Føj til favoritter, Rediger, Slet.

Mere ...
Kopiér til USB-drev
Når du har tilsluttet en ekstern USB-lagerenhed, kan du kopiere optagelsen til den tilsluttede enhed.

Redigér i Share Factory Studio
Rediger dine optagelser i Share Factory Studio.

Oplysninger
Se optagelsesoplysninger. Du kan omdøbe optagelsen herfra.

Sådan får du vist billeder og videoer på et USB-drev

Når du tilslutter et USB-drev til din PS5-konsol, vises fanen USB i Mediegalleri. Her kan du se understøttede billeder og videoer, der er gemt på USB-drevet.

Hvis du vil kopiere til USB-drevet, skal du vælge en optagelse i Mediegalleri og vælge ... Mere > Kopiér til USB-drev.