Hjælp til problemer med totrinsbekræftelse på PlayStation™Network

Hjælp til problemer med totrinsbekræftelse på PlayStation™Network

Find ud af, hvordan du kan bruge sikkerhedskopikoder til totrinsbekræftelse til at gendanne din konto, og hvad du kan gøre, hvis du mister den telefon, du bruger til totrinsbekræftelse.

Hvis du har gemt dine sikkerhedskopikoder, fra da totrinsbekræftelse blev konfigureret, er det nemt at gendanne din konto:

• Tryk på trekant-knappen på logonskærmbilledet til totrinsbekræftelse, og vælg Kan ikke få adgang til mobiltelefon > Log ind med sikkerhedskopikode.

• Indtast en af dine ti sikkerhedskopikoder – hver kode kan bruges én gang.

Hvis du har mistet adgang til din telefon til totrinsbekræftelse

Hvis du ikke kan modtage en bekræftelseskode til totrinsbekræftelse, og du ikke har sikkerhedskopikoder til totrinsbekræftelse, skal du kontrollere, om du stadig er logget ind på en webbrowser, PS5 eller PS4. Hvis du stadig er logget på, kan du ændre dit registrerede mobilnummer og få adgang igen:

Webbrowser: Slå totrinsbekræftelse fra

1. Gå til Kontohåndtering på en tilsluttet enhed, og vælg fanen Sikkerhed.

2. Vælg Rediger ved siden af Status for totrinsbekræftelse > Deaktiver. Vælg derefter Aktiver totrinsbekræftelse med din nye enhed.

1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Sikkerhed > Totrinsbekræftelse > Status – Inaktiv
  2. Vælg Totrinsbekræftelse > Status, og Aktivér totrinsbekræftelse med din nye enhed.
  1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Kontoinformation > Sikkerhed > Totrinsbekræftelse > Status > Inaktiv
  2. Vælg derefter Totrinsbekræftelse > Status, og Aktivér totrinsbekræftelse med din nye enhed.

Når du har genaktiveret totrinsbekræftelse med det korrekte nummer, skal du gemme dine sikkerhedskopikoder til totrinsbekræftelse:

1. Gå til Kontohåndtering på en tilsluttet enhed, og vælg fanen Sikkerhed.
  2. Vælg Totrinsbekræftelse > Sikkerhedskopikoder.

Hvis du ikke kan logge ind på nogen enheder

Du skal have hjælp til at gendanne din konto. Kontakt os med dit online-id (brugernavn) og logon-id (e-mailadresse).

Hvis du ikke har modtaget en sms med en bekræftelseskode

1. Log ind med din kontoadgangskode, og vælg Send kode igen.
  2. Vent lidt på, at koden bliver sendt.

Hvis du ikke har konfigureret totrinsbekræftelse, men du har modtaget en meddelelse til totrinsbekræftelse

Hvis din PlayStation-konsol spørger dig om en bekræftelseskode, men du ikke har aktiveret totrinsbekræftelse, skal du hurtigst muligt udføre disse to trin:

1. Prøv at ændre din adgangskode med det samme.
  2. Hvis du ikke kan ændre din adgangskode, skal du kontakte os med dit online-id (brugernavn) og logon-id (e-mailadresse).

Hvis du får vist meddelelsen "Denne e-mailadresse er allerede knyttet til en anden tjeneste fra Sony-gruppen"

Du kan desværre ikke logge på andre tjenester fra Sony med totrinsbekræftelse. Dette betyder, at hvis du har tilknyttet dit PSN logon-id (e-mailadresse) til en anden tjeneste fra Sony-gruppen, kan du ikke aktivere totrinsbekræftelse til at logge på PlayStation Network. Det sker for at sikre, at du kan få adgang til alle dine Sony-konti. Hvis du vil aktivere totrinsbekræftelse, skal du fjerne tilknytningen af dine konti. Kontakt os for at anmode om det.

Hvis du modtager beskeden "Forkert adgangskode"

Tjenesterne nedenfor understøtter ikke totrinsbekræftelse og vil vise en besked om forkert adgangskode, hvis du logger ind på dem, mens totrinsbekræftelse er aktiveret. For at bruge dem skal du deaktivere totrinsbekræftelse for at logge ind og aktivere det igen, når du er færdig.

• Google TV
  • MediaGo