Problemer med totrinsbekræftelse på PSN

Hjælp til problemer med totrinsbekræftelse på PlayStation™Network

Find ud af, hvordan du kan bruge sikkerhedskopikoder til totrinsbekræftelse til at gendanne din konto, og hvad du kan gøre, hvis du mister den telefon, du bruger til totrinsbekræftelse.

Sådan gendanner du din konto med sikkerhedskopikoder til totrinsbekræftelse

Hvis du har gemt dine sikkerhedskopikoder, fra da totrinsbekræftelse blev konfigureret, er det nemt at gendanne din konto:

• Tryk på trekant-knappen på logonskærmbilledet til totrinsbekræftelse, og vælg Kan ikke få adgang til mobiltelefon > Log ind med sikkerhedskopikode.

• Indtast en af dine 10 sikkerhedskopikoder – hver kode kan bruges én gang.

Har du mistet adgang til den telefon, du bruger til totrinsbekræftelse, og kan ikke logge ind?

Hvis du ikke kan modtage en bekræftelseskode til totrinsbekræftelse, og du ikke har sikkerhedskopikoder til totrinsbekræftelse, skal du have hjælp til at gendanne din konto. Kontakt os med dit online-ID (brugernavn) og log ind-ID (e-mailadresse).

Har du ikke modtaget en bekræftelseskode via SMS?

1. Log ind med din adgangskode til konto, og vælg Send kode igen.
  2. Vent lidt på, at koden bliver sendt.

Har du modtaget en uventet meddelelse om totrinsbekræftelse?

Hvis din PlayStation-konsol spørger dig om en bekræftelseskode, men du ikke har aktiveret totrinsbekræftelse, skal du hurtigst muligt udføre disse trin:

1. Prøv at nulstille din adgangskode med det samme.
  2. Hvis du ikke kan nulstille din adgangskode, skal du kontakte os med dit online-ID (brugernavn) og log ind-ID (e-mailadresse).

Hvis du får vist meddelelsen "Denne e-mailadresse er allerede forbundet med en anden Sony-gruppetjeneste"

Du kan desværre ikke logge ind på andre Sony-gruppetjenester med totrinsbekræftelse. Dette betyder, at hvis du har tilknyttet dit PSN log ind-ID (e-mailadresse) til en anden Sony-gruppetjeneste, kan du ikke aktivere totrinsbekræftelse til at logge på PlayStation Network. Det sker for at sikre, at du kan få adgang til alle dine Sony-konti. Hvis du vil aktivere totrinsbekræftelse, skal du fjerne tilknytningen af dine konti. Kontakt os for at anmode om det.

Hvis du modtager meddelelsen "Forkert adgangskode"

Tjenesterne nedenfor understøtter ikke totrinsbekræftelse og vil vise en meddelelse om forkert adgangskode, hvis du logger ind på dem, mens totrinsbekræftelse er aktiveret. For at bruge dem skal du deaktivere totrinsbekræftelse for at logge ind og aktivere det igen, når du er færdig.

• Google TV
  • MediaGo