Kontrol af spilletid på PlayStation

Sådan indstiller du kontrol af spilletid for PlayStation

Få mere at vide om, hvordan du administrerer kontrol af spilletid på PlayStation®5-konsoller, PlayStation®4-konsoller og mobilenheder.

Hvad er kontrol af spilletid?

Familieadministratorer kan sætte grænser for, hvornår og hvor længe hvert barn kan spille på PS5™- og PS4™-konsoller.

Før du kan indstille kontrol af spilletid:

• Du skal have en konto til PlayStation™Network.

• Hvert barn skal have sin egen separate konto, som oprettes med deres personlige oplysninger (navn og fødselsdato).

• Din konto skal enten tilhøre familieadministratoren, eller du kan blive udpeget til "værge" af familieadministratoren. Den barnekonto, du administrerer, skal tilhøre et familiemedlem.

• Tidszonen skal indstilles for barnekontoen, før kontrol af spilletid kan justeres.

Hvordan fungerer spilletid?

Kontrol af spilletid er baseret på tre indstillinger:

• Begræns spilletid: "Begræns" eller "Begræns ikke".

• Når spilletiden slutter: "Giv besked til" eller "Log af" barnekonto.

• Varighed og spilletidspunkt: "Varighed af spilletid" og "Spilletidspunkt" for hver dag eller bestemte dage i ugen.

Når spilletiden er ved at udløbe for unge spillere, vises der farvede meddelelser øverst på skærmen, så de ved, at det er tid til at gemme og afslutte. Familieadministratorer kan også indstille systemet til automatisk at logge børnefamiliemedlemmer ud, når spilletiden er slut.

På PS5-konsoller kan familieadministratorer ændre spilletiden for i dag for at give en barnekonto mere spilletid inden for spilletidspunktet.

Bemærk, at spilletid for offline barnekonti kun gælder på de konsoller, hvor de indstilles. Spilletiden for online konti begrænser et barn på alle tilsluttede PS5- og PS4-konsoller.

Sådan indstiller du kontrol af spilletid

Webbrowser: Indstil spilletid

1. Gå til Kontohåndtering, og log på som familieadministrator eller værge for den barnekonto, du vil administrere.
  2. Gå til Familiehåndtering, og vælg barnekontoen.
  3. Vælg Rediger ud for spilletidsgrænsen og Gem for at anvende dine ændringer.
  1. Log på som familieadministrator eller værge for den barnekonto, du vil administrere.
  2. Gå til Indstillinger > Familie- og forældrekontrol > Familieadministration , og vælg barnekontoen
  3. Indstil en Tidszone, og vælg herefter Indstillinger for spilletid .
  4. Når du har indstillet dine begrænsninger, skal du vælge Gem for at anvende ændringerne.
  1. Log på som familieadministrator eller værge for den barnekonto, du vil administrere.
  2. Gå til Indstillinger > Forældrekontrol/Familieadministration > Familieadministration, og vælg barnekontoen.
  3. Indstil en Tidszone, og vælg herefter Indstillinger for spilletid
  4. Når du har indstillet dine begrænsninger, skal du vælge Gem for at anvende ændringerne.