Sådan blokerer eller fjerner du blokeringen af spillere på PlayStation™Network

Sådan blokerer eller fjerner du blokeringen af spillere på PlayStation™Network

 

Lær, hvordan du bruger dit PlayStation®-system til at blokere eller fjerne blokeringen af spillere på PlayStation Network (PSN).

 

Hvad sker der, hvis jeg blokerer en spiller?

Når du blokerer en spiller, modtager du ikke venneanmodninger, beskeder eller invitationer til spil fra hinanden.

Blokerede spillere kan heller ikke gøre følgende:

  • Se din profil, dine opslag eller dine personlige oplysninger. 
  • Tilføje dig til grupper. Hvis en blokeret spiller tilføjes til din gruppe af en anden spiller, kan den blokerede spiller ikke tale med dig.
  • Se dine udsendelser eller din spilskærm under Del skærm.

Blokér en spiller på PSN

Webbrowser: Blokér spillere

  1. Besøg PlayStation.com, og vælg Log på øverst til højre på siden. 
  2. Vælg Venner på værktøjslinjen. Søg efter et online-id, eller vælg afspilleren fra din Venneliste
  3. På spillerens profilside skal du vælge ... (flere indstillinger) > Blokér.
  1. Tryk på PS-knappen for at gå til kontrolcenteret > vælg Game Base
  2. Vælg en ven på listen, eller vælg en gruppe, og vælg derefter spilleren på medlemslisten. 
  3. På spillerens profil skal du vælge Mere > Bloker.
  1. Vælg din lokale brugerkonto, tryk på op på controlleren for at få adgang til menuen Funktion, og gå til Venner
  2. Du kan enten søge efter online-id'et eller vælge spilleren fra din Venneliste
  3. Vælg ... (flere indstillinger) > Bloker for at føje brugeren til din liste over "Blokerede spillere".

Fjern blokering af en spiller på PSN

Webbrowser: Fjern blokering af spiller

  1. Besøg PlayStation.com, og vælg Log på øverst til højre på siden. 
  2. Vælg Venner på værktøjslinjen. Søg efter et online-id, eller vælg spilleren fra din Venneliste
  3. På spillerens profilside skal du vælge ... (flere indstillinger) > Fjern blokering.
  1. Tryk på PS-knappen for at gå til kontrolcenteret > vælg Game Base > Indstillinger
  2. Vælg Blokerede spillere for at se en liste over spillere, du har blokeret. 
  3. Vælg Fjern blokering ud for den blokerede afspiller.
  1. Gå til Venner > tryk på OPTIONS-knappen > Blokerede spillere
  2. Vælg den spiller, du vil fjerne blokeringen af > tryk på OPTIONS-knappen > Fjern blokering
  3. Send en ny venneanmodning, hvis du vil tilføje denne spiller til din Venneliste.

Relaterede artikler om PlayStation-sikkerhed

Nogle af de mest almindelige spørgsmål, du måtte have om sikkerhed på PlayStation, er dækket nedenfor.

Har du brug for hjælp? 

Kontakt vores supportspecialister