Bloker eller fjern blokering af spillere på PSN

Sådan blokerer eller fjerner du blokeringen af spillere på PSN

Lær, hvordan du bruger din PlayStation®-konsol til at blokere eller fjerne blokeringen af spillere på PlayStation™Network (PSN).

Hvad sker der, hvis jeg blokerer en spiller?

Blokerede spillere og du (den, der blokerer) kan ikke gøre følgende:

• Se hinandens profiler, aktivitet eller personlige oplysninger.
  • Tilføje hinanden til parties eller se hinandens skærm under Del skærm.
  • Hvis en blokeret spiller føjes til din gruppe af en anden spiller, kan I ikke se hinandens meddelelser.
  • Hvis du er i den samme party-chat, kan I ikke høre hinandens stemmer eller se hinandens skærme under Delt skærm.

Sådan blokerer du en spiller på PSN

Vælg din konsol nedenfor for trin til at blokere en spiller på PSN.
  1. Tryk på PS-knappen for at gå til kontrolcenteret, og vælg Game Base
  2. Fra fanen Venner skal du vælge en ven fra listen.
    Du kan også vælge spillere fra fanen Parties ved at vælge et party og derefter spilleren fra medlemslisten.
  3. På spillerens profil skal du vælge ...(Mere) > Blokér.
  1. Vælg Venner fra funktionsskærmen.
  2. Søg efter spillerens online-id, eller vælg spilleren fra din liste over Alle venner.
  3. Vælg ...(Mere) > Blokér. Dette blokerer spilleren og føjer vedkommende til din liste over Blokerede spillere .

Sådan fjerner du blokeringen af en spiller på PSN

Vælg din konsol nedenfor for at få trin til at fjerne blokeringen af en spiller på PSN.
  1. Tryk på PS-knappen for at gå til kontrolcenter, og vælg Game Base.
  2. Tryk på indstillingsknappen, og vælg derefter Gå til Game Base
  3. Vælg Game Base-indstillinger, og vælg derefter Blokerede spillere
  4. Vælg Fjern blokering ud for den blokerede afspiller.
  1. Vælg Venner fra funktionsskærmen.
  2. Tryk på OPTIONS-knappen > Blokerede spillere
  3. Vælg den spiller, du vil fjerne blokeringen af > Fjern blokering

Hvis du vil føje denne spiller til din liste over Venner, skal du sende en ny venneanmodning.

Relaterede artikler om PlayStation-sikkerhed

Nogle af de mest almindelige spørgsmål, du måtte have om sikkerhed på PlayStation, er dækket nedenfor.