Sådan ændrer du e-mailadressen for dit logon-id til PlayStation

Sådan ændrer du e-mailadressen for dit logon-id til PlayStation

Du kan ændre eller gendanne e-mailadressen for dit logon-id på PlayStation™Network.

Hvad er et logon-id?

Hver konto har et unikt logon-id, som svarer til en gyldig e-mailadresse. E-mail er den primære kommunikationsform mellem PlayStation og kontoindehavere og bliver brugt til at:

• bekræfte din konto
  • sikre, at dine oplysninger er beskyttet

• holde dig ajour med vigtig kontoinformation.

Det anbefales, at du bruger en opdateret e-mailadresse, som du har adgang til.

Skift dit logon-id

Du vil blive logget ud fra alle enheder, når du ændrer dit logon-id (e-mailadresse), og du skal derfor logge på igen med dit nye logon-id.

Webbrowser: Skift logon-id

1. Log på Kontohåndtering i en webbrowser.
  2. Vælg Sikkerhed i sidebjælken.
  3. Klik på Rediger ved siden af Logon-id (e-mailadresse)
  4. Indtast din nye e-mailadresse, og klik på Gem
  5. Du skal muligvis indtaste din adgangskode igen af sikkerhedsmæssige årsager.
  6. Du vil modtage en e-mail til din nye e-mailadresse, der beder dig om at bekræfte dit nye logon-id. Klik på knappen Bekræft nu i denne e-mail. Du vil også modtage en e-mail til din gamle e-mailadresse med information om ændringen.
  1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Konto

2. Vælg Logon-id (e-mailadresse). Indtast din nye e-mailadresse, og klik på Gem. Du skal muligvis indtaste din adgangskode igen.

3. Du vil modtage en e-mail til din nye e-mailadresse, der beder dig om at bekræfte dit nye logon-id. Klik på knappen Bekræft nu i denne e-mail. Du vil også modtage en e-mail til din gamle e-mailadresse med information om ændringen.

1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Kontoinformation > Logon-id, og indtast din adgangskode.
  2. Indtast dit nye logon-id (e-mailadresse), og vælg Bekræft.
  3. Du vil modtage en e-mail til din nye e-mailadresse, der beder dig om at bekræfte dit nye logon-id. Klik på knappen Bekræft nu i denne e-mail. Du vil også modtage en e-mail til din gamle e-mailadresse med information om ændringen.

Hvis du har problemer med at ændre dit logon-id

Det kan skyldes forbindelsesproblemer eller vedligeholdelse af PlayStation Network. Tjek din internetforbindelse, og besøg PSN-statussiden.

Hvis du ikke kan få adgang til dit logon-id (e-mailadresse), skal du kontakte os.