Skift e-mailadresse for dit logon-id

Sådan ændrer du e-mailadressen for dit logon-id til PlayStation

Skift eller gendan dit log ind-ID (e-mailadresse) på PlayStation™Network (PSN).

Hvad er en e-mailadresse til log ind-ID?

Hver konto har et unikt log ind-ID, som svarer til en gyldig e-mailadresse, der bruges til at logge ind på PSN. E-mail er den primære kommunikationsform mellem PlayStation og spillere og bliver brugt til at:

• bekræfte din konto
  • sikre, at dine oplysninger er beskyttet
  • holde dig ajour med vigtig kontoinformation.

Det anbefales, at du bruger en opdateret e-mailadresse, som du har adgang til.

Sådan skifter du dit log ind-ID

Du vil blive logget ud fra alle enheder, når du ændrer dit log ind-ID (e-mailadresse). Når du ændrer din e-mailadresse, vil du modtage en e-mail til din gamle e-mailadresse, der viser dit nye logon-id (e-mailadresse).

Webbrowser: Skift logon-id

1. Log på Kontohåndtering i en webbrowser.
  2. Vælg Sikkerhed i sidebjælken.
  3. Klik på Rediger ved siden af Log ind-ID (e-mailadresse)
    Du skal muligvis indtaste din adgangskode igen af sikkerhedsmæssige årsager.
  4. Indtast din nye e-mailadresse, og klik på Gem
  5. Du vil modtage en e-mail til din nye e-mailadresse, der beder dig om at bekræfte dit nye log ind-ID. Klik på knappen Bekræft nu i denne e-mail. Du vil også modtage en e-mail til din gamle e-mailadresse med information om ændringen.
  1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Konto

2. Vælg Logon-id (e-mailadresse). Indtast din nye e-mailadresse, og klik på Gem. Du skal muligvis indtaste din adgangskode igen.

3. Du vil modtage en e-mail til din nye e-mailadresse, der beder dig om at bekræfte dit nye logon-id. Klik på knappen Bekræft nu i denne e-mail. Du vil også modtage en e-mail til din gamle e-mailadresse med information om ændringen.

1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Kontoinformation > Logon-id, og indtast din adgangskode.
  2. Indtast dit nye logon-id (e-mailadresse), og vælg Bekræft.
  3. Du vil modtage en e-mail til din nye e-mailadresse, der beder dig om at bekræfte dit nye logon-id. Klik på knappen Bekræft nu i denne e-mail. Du vil også modtage en e-mail til din gamle e-mailadresse med information om ændringen.

Har du problemer med at ændre dit log ind-ID?

Det kan skyldes forbindelsesproblemer eller vedligeholdelse af PlayStation Network. Tjek din internetforbindelse, og besøg PSN-statussiden.

Kontakt os, hvis du ikke kan få adgang til dit log ind-ID (e-mailadresse).

Uønsket ændring af log ind-ID?

Hvis du mener, at en anden har ændret dine kontooplysninger, skal du gå til nedenstående guide for at sikre din konto.