Suspendering fra PlayStation™Network for kontogæld

Hvis din betalingsmetode har fået tilbageført et beløb på et køb i PlayStation™Store, kan dette resultere i, at din konto er spærret fra PlayStation Network (PSN).

Hvordan kan en konto blive suspenderet fra PSN pga. gæld?

En tilbageførsel kan indikere, at du har mistanke om svindel eller kontoovertagelse. Derfor suspenderer vi din konto eller konsol for at beskytte den, mens vi undersøger sagen. Hvis der ikke er nogen retmæssig grund til tilbageførslen (dvs. en juridisk ret til tilbageførsel), forbliver din konto suspenderet, indtil gælden tilbagebetales.

Sådan får du adgang igen efter en suspendering fra PSN pga. en kontogæld

Kontakt os for at løse problemet.

Sådan undgår du at blive udelukket fra PlayStation Network pga. gæld

Hvis du ser en transaktion i PlayStation Store, som du ikke genkender, så kontakt os, før du tilbagefører beløbet for at undgå at blive udelukket fra kontoen.

For at forhindre uautoriserede køb skal du sikre din konto ved at konfigurere Kræv adgangskode ved betaling i PlayStation Store. Hvis du er familieadministrator, kan du aktivere forbrugsgrænser for en barnekonto.