Bedste sikkerhedspraksis på PSN

Sådan anvender du den bedste sikkerhedspraksis på PSN

Find ud af, hvilke skridt du kan tage for at være mere sikker på PlayStation™Network (PSN).

Du må aldrig dele dine kontooplysninger med andre eller lade dem logge på som dig – du er ansvarlig for alt, hvad de foretager sig i forbindelse med din konto. For at undgå utilsigtet deling af dine kontooplysninger når du logger på en anden persons konsol, skal du sikre dig, at du logger korrekt ud, når du afslutter sessionen.

Bedste sikkerhedspraksis på PSN

1. Opret en stærk adgangskode

Gør den unik: Genbrug ikke en eksisterende adgangskode, når du konfigurerer en konto til PlayStation Network. En unik adgangskode betyder, at et sikkerhedsbrud på en anden tjeneste ikke vil kompromittere din konto.

Gør den stærk: Brug en sætning eller et udtryk til at oprette adgangskoden. Husk at anvende tal, små og store bogstaver samt symboler (f.eks. "$" eller "%").

Gør den svær at gennemskue: Din adgangskode bør ikke indeholde oplysninger om dig selv – fødselsdag, skole osv.

2. Aktiver "Kræv adgangskode ved betaling"

Aktiver adgangskodebeskyttelse for køb i PlayStation™Store for at forhindre andre i at foretage køb uden din viden.

3. Konfigurer "Kræv adgangskode ved login"

Undgå, at personer, der ikke kender din adgangskode, logger på din konto på din konsol.

4. Tilføj totrinsbekræftelse til din konto

Ved at aktivere totrinsbekræftelse føjes der et ekstra sikkerhedslag til din konto. Hver gang du logger ind, når totrinsbekræftelse er aktiveret, sendes der en unik bekræftelseskode til din mobiltelefon, som derefter kan bruges til at logge ind på din konto.

5. Del aldrig dine kontooplysninger

Deling af dine kontooplysninger kompromitterer sikkerheden for din konto. Det er også en overtrædelse af vores Vilkår for anvendelse, så del aldrig din adgangskode eller dine login-oplysninger. Hvis en anden logger ind på din konto, kan vedkommende ændre din adgangskode og/eller dit logon-id og låse dig ude.

6. Log ikke ind på delte enheder

Det udgør en sikkerhedstrussel, hvis du logger på din konto fra internetcaféer, biblioteker eller offentligt tilgængelige PlayStation-systemer. Log kun ind på enheder, der styres af personer, du har tillid til. Ellers kan dine oplysninger blive stjålet uden din viden.

7. Undgå websteder, der svindler

Internettet er fyldt med websteder, der tilbyder gratis virtuel valuta i bytte for personlige oplysninger. Disse websteder oprettes udelukkende med det formål at indsamle dine oplysninger og opnå adgang til din konto og dine personlige oplysninger. Del aldrig kontoinformation med disse websteder – hvis du nogensinde har været på et af disse websteder, skal du ændre din adgangskode.