Bedste sikkerhedspraksis på PlayStation™Network

Lær god sikkerhedspraksis på PlayStation Network.

Del aldrig dine kontooplysninger med andre eller lad dem logge på som dig – du er ansvarlig for alt, hvad de foretager sig i forbindelse med din konto. For at undgå utilsigtet deling af dine kontooplysninger når du logger på en anden persons konsol, skal du sikre dig, at du logger korrekt ud, når du afslutter sessionen.

1. Opret en stærk adgangskode

Gør den unik: Genbrug ikke en eksisterende adgangskode, når du konfigurerer en konto til PlayStation Network. En unik adgangskode betyder, at et sikkerhedsbrud på en anden tjeneste ikke må kompromittere din konto.

Gør den stærk: Brug en sætning eller et udtryk til at oprette adgangskoden. Husk at anvende tal, små og store bogstaver samt symboler (f.eks. "$" eller "%").

Gør den svær at gennemskue: Din adgangskode bør ikke indeholde oplysninger om dig selv – fødselsdag, skole osv.

2. Aktiver "Kræv adgangskode ved betaling"

Aktiver adgangskodebeskyttelse for køb i PlayStation™Store for at forhindre andre i at foretage køb uden din viden.

3. Konfigurer "Kræv adgangskode ved login"

Undgå, at personer, der ikke kender din adgangskode, logger på din konto på din konsol.

4. Del aldrig dine kontooplysninger

Deling af dine kontooplysninger kompromitterer sikkerheden for din konto. Det er også en overtrædelse af vores Ydelsesbetingelser, så del aldrig din adgangskode eller dine login-oplysninger. Hvis en anden logger ind på din konto, kan vedkommende ændre din adgangskode og/eller dit logon-id og låse dig ude.

5. Tilføj totrinsbekræftelse (2SV) til din konto

Totrinsbekræftelse (2SV) tilføjer et ekstra lag af kontosikkerhed til din konto på PlayStation™Network ved at kræve en bekræftelseskode, der sendes til din mobiltelefon, hver gang du bruger din adgangskode til at logge ind.

6. Log ikke ind på delte enheder

Det udgør en sikkerhedstrussel, hvis du logger på din konto fra internetcaféer, biblioteker eller offentligt tilgængelige PlayStation-systemer. Log kun ind på enheder, der styres af personer, du har tillid til. Ellers kan dine oplysninger blive stjålet uden din viden.

7. Undgå websteder, der svindler

Internettet er fyldt med websteder, der tilbyder gratis virtuel valuta i bytte for personlige oplysninger. Disse websteder oprettes udelukkende med det formål at indsamle dine oplysninger og opnå adgang til din konto og dine personlige oplysninger. Del aldrig kontooplysninger med disse websteder – hvis du nogensinde har været på et af disse websteder, skal du ændre din adgangskode.

Hvordan ændrer jeg mine sikkerhedsindstillinger?

Sikkerhedsindstillinger giver dig mulighed for at ændre din adgangskode, dit mobiltelefonnummer og aktivere eller deaktivere totrinsbekræftelse. Du kan også redigere eller tilføje et sikkerhedsspørgsmål, der giver dig mulighed for at logge ind på din konto, hvis du glemmer din adgangskode.